Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית מנהלים חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שחלקכם ראו, אני מוכר את המאזדה 626 שלי.

מי שעוד לא ראה, יכול לראות כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=46196

עכשיו אני מתלבט איזה רכב כדאי לי לקנות.

נסיעות מבחן על האקורד, מונדיאו ופרימרה כבר ביצעתי(וכתבתי התרשמות).

על ה6 נהגתי גם כן.

הלכתי לאולם התצוגה של פיג'ו, ונכנסתי ל407. מה אומר ומה אדבר, הרכב יפהפה.

מישהו נהג או נסע עליה? התרשמויות?

כמו כן, מתי תגיע הסיטרואן סי 5 לאחר מתיחת הפנים? למישהו יש תמונות?

פורסם

407, רוני רשם עליה התרשמות, חפש בפורום הכללי.

מה עם הB4?

מה התקציב שלך?

אין לך מובילה מבין אלו שביצעת אליהן נסיעת מבחן?

גיא

פורסם

בנוסף ל-407, יצא לי לנהוג גם על אקורד (יש גם התרשמות), על מונדיאו, B4, אוונסיס, לגונה ו... זהו בעצם. אם יש לך שאלות ספציפיות אולי אוכל לענות. ספר גם על הדרישות שלך ונסה לפרט כמה שניתן וזה בוודאי יתן כיוון מסוים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי הרבה שאלות.

בנסיעת המבחן שערכתי, מצאתי שהאקורד היא החביבה ביותר שלי, למרות האיבזור הקמצני.

גם את המונדיאו הורדתי מהרשימה, וגם את הפרימרה, מחשש על הסחירות בעתיד, כך שנשארתי עם האקורד, המאזדה 6(למרות התא הצעצועי), פיג'ו 407 ואולי הסי 5 החדשה.

אני מחפש מהרכב שלי שיהיה לו תא נוסעים טוב, מנוע טוב ואיכות נסיעה ברמה גבוהה(נוחות, שקט בתא וכו').

יש לי מס' שאלות, לרוני ולכולם:

1.מהנסיעה שלך ב407, איך התרשמת מאיכות הנסיעה? מתא הנוסעים?

2.איזה מהמכוניות לדעתך\כם היא הטובה יותר מהנושאים החשובים בשבילי?

3.אתם יודעים אולי עוד איפה אפשר לפרסם את המכונית שאני מוכר?

פורסם

אני לא הבנתי משהו בהודעה שלך - האם הורדת את המונדיאו משיקולי סחירות?

אם כן, כדאי שתחזיר אותה לרשימה במהרה. לא צפויה כל בעיית סחירות, כפי שאין בעיית סחירות לפוקוס.

זו מכונית מוצלחת להפליא, אני מעדיף אותה בהרבה על הC5 למשל.

התנהגות מעולה, מנוע מוצלח, ואיכות נסיעה טובה (כן, המתלים היו יכולים להיות טובים מעט יותר, ותא הנוסעים יכל להיות מעט יותר שקט, אבל היא עדיין נוחה מאוד, והעדפתי את הכסאות שלה על אלו של הC5).

למרות שעם המראה של ה407, אני חושב שיש בעיה רצינית לכל היתר.. היא נראית טוב.

כמה שהיא נראית טוב.

עדיין הייתי נזהר ממה שפיז'ו עשויים לבשל ללקוח התמים בשנה הראשונה של האוטו, מהנסיון שלי עם ה307 (זו לא קטסטרופה, אבל עדיין..).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבר שלי יש לו גם דילמה כמו שלך.

ביצעתי איתו נסיעות מבחן על המכוניות,ולא מצאנו עדיפה.

על ה-407 הוא נסע לבד...בלעדי... :cry::cry:

הוא נסע בגרסה המפוארת של מנוע ה-2.0.

ואמר שהאבזור שלו עשיר מאוד מאוד מאוד.

נוחות נסיעה גבוה מאוד.

ההתנהגות גם.

אבל המנוע,משהו במנוע פוגם,הוא אמר שהתיבת הילוכים מסרסת את המנוע.

פוגעת בו.

ואני חושב שזה האוטו שהוא ילך עליו.

נסענו ב-6,אקורד,B4,מונדיאו,C5....

תיראה,אני אהבתי מאוד את האקורד גם,מנוע(הכי)חזק,מתנהגת מצויין,יפה וגם תא הנוסעים מרשים,אבל קמצני מאוד!

למרות שזה לא יפריע לי לקנות אותה.

עם כל האבזור שיש לה,אתה תוכל לחיות איתו יופי!לא!?

למרות שעם ה-407 אתה תוכל לחיות יותר טוב אבל עדיין.

לדעתי מכל מה שאתה מחפש באוטו

היתי משאיר את ה-407,C5,מודיאו ו-B4.

למונדיאו המנוע הכי חזק.

ל-B4 ולמונדיאו התנהגות הכי טובה,ולדעתי עדיפות ל-B4.

ל-407 תא נוסעים הכי מרשים.

וה-C5 הכי נוחה.אני לא יודע בקשר ל-407,לא בדקתי,לפי מבחנים היא נוחה מאוד.

המרווח הכי גדול יהיה למונדיאו ול-C5.

תיראה,אף אחת מבין הארבע לא גרועה במשהו.

כל אחת מצטיינת במשהו,ולא נופלת בפרימטרים אחרים.

פורסם

יצא לי לנהוג על C5 עם מנוע 1800 (תהרגו אותי אני לא מבין מי קונה 1800 ברכב כזה)

בכל מקרה - הרכב נוסע כמו עגלה (אפילו בשביל 1800) ודי מאכזב מבחינת מתלים, אני לא מבין על מה כל המהומה סביב הרכב הזה, אני זוכר את ה Citroen Palace GSA שהיתה לאבא שלי פעם, איזה מתלים... ממש ספינה שמשייטת בקלות על מחדלי מע"צ ברחבי ישראל, הC5? רכה יותר מהA3 שלי (מן הסתם) - אבל הרבה פחות ממה שציפיתי.

חשבת אולי על איזו גרמניה טובה? (שמעתי מישהו אומר A6?)

או שזה כבר מחוץ לטווח התקציב?

פורסם

התקציב שלי נע בין 150 ל160 אלף, אולי אפשר למתוח לכיוון ה165 אלף השקלים.

אודי A6 היא ללא ספק מחוץ לתקציב. אפשר למצוא A4 אחת שמורה, אבל אני לא חושב שהיא נותנת יותר ממכוניות המנהלים הנ"ל.

אפשרות אחרת: שברולט אימפלה 3.8 יד שניה. מה אתם אומרים עליה(אם אני מחפש רכב מרווח, נוח ובעל מנוע חזק)?

פורסם
התקציב שלי נע בין 150 ל160 אלף, אולי אפשר למתוח לכיוון ה165 אלף השקלים.

אודי A6 היא ללא ספק מחוץ לתקציב. אפשר למצוא A4 אחת שמורה, אבל אני לא חושב שהיא נותנת יותר ממכוניות המנהלים הנ"ל.

אפשרות אחרת: שברולט אימפלה 3.8 יד שניה. מה אתם אומרים עליה(אם אני מחפש רכב מרווח, נוח ובעל מנוע חזק)?

אני לא הייתי מתקרב אליה.

אבל אם אתה אוהב אמריקאיות, קפוץ תעשה נסיעת מבחן, הכי הרבה תצטרף לדעתי :wink: .

קח בחשבון שלאמריקאיות (לרוב אין לדעת לגמרי כמובן) ירידת ערך גבוהה מאוד.

היתרון של האימפלה זה SHOW לדעתי, היא שונה מהעדר, ובעלת מנוע יחסית חזק.

חסרונות, לא נוחה במיוחד (אם כי זה גם עניין של סוג נהיגה וכו') צריכת דלק גבוהה, מיושנת, חסרת יכולת דינמית, פחות בטוחה (תחנון מיושן).

מה עם הB4?

גיא

פורסם

את הבי 4 לא אהבתי כ"כ בגלל המושבים הצרים והנוקשים. את האמת היא והאוונסיס, מבפנים נראות יותר מדי חיקוי לא מוצלח במיוחד של מאזדה 6(זוהי דעתי בלבד).

העיצוב החיצוני בסדר, לא יותר.

השאלה שלי היא האם כדאי להוסיף עוד קצת וללכת על המאזדה 6 2.3 ליטר מאשר אקורד בגירסת קומפורט(הבדל של 13 אלף ש"ח בלבד! והאיבזור ממש בשמיים)

פורסם

השאלה שלי היא האם כדאי להוסיף עוד קצת וללכת על המאזדה 6 2.3 ליטר מאשר אקורד בגירסת קומפורט(הבדל של 13 אלף ש"ח בלבד! והאיבזור ממש בשמיים)

החסרון היחיד של אקורד קומפורט הוא חסרונם של שתי כריות אוויר שהן סטנדרט אצל המתחרות.

מלבד זאת , אחרי שנה וחצי עם האקורד מעולם לא הרהרתי מדוע אין אבזור נוסף כזה או אחר.

כל מה שדרוש והכרחי , נמצא- ואף יותר (בקרת אקלים מפוצלת נהג/נוסע).

כסאות חשמליים , בקרת שיוט ועוד שאר גאדג'טים מיותרים(לדעתי) נחמדים בקריאת פרוספקט אבל לא ממש שימושיים בחיי היום יום.

ובנוסף , מאזדה 2.3 לוקה בסעיף הנוחות + כשתצטרך להחליף בבוא העת צמיגים תיאלץ להפרד מכמה אלפים :idea:

* באופן אישי לא הייתי ממליץ לקנות 407 חדשה באופן פרטי (ליסינג ,כן).

פורסם
כן אבל לי זה לא ממש מפריע. יותר מפריע לי החסרון של בקרת השיוט, של 2-4 רמקולים וכו'.

בנוסף גם ההונדה מגיע עם טסות בגלגלים, ג'אנטים של משפחתית עם רוחב צר יחסית למתחרות(מישהו אמר אחיזה?) ומתלים מוקשחים ומאוד אגרסיביים לטעמי למכונית מנהלים.

בנוסף למחירי ביטוח לא מציאותיים (הונדה בישראל) ועוד הרבה קיצוצים כאלה ואחרים.

ה-B4 שגיא כל הזמן שואל אותך עליה ודוחף אותה לרשימה מצטיינת כמעט בכל!!

לא נוחים לך המושבים? ניתן להחילף אותם למשהו אישי וספורטיבי יותר על חשבון החיסכון במחיר הרכב.

AWD מאוד מהנה ואיבזור עשיר,כוח ואיכות הרכבה טובה, יחד עם האמינות היפנית והטכנולוגיה הנפלאה והמובילה של סובארו נותנים מכונית מאוד מגרה בסגמנט הזה.

אני נוהג על ה-6 כבר שנה וחצי.

תא נוסעים צעצועי? לא מדוייק ובטח לא יותר משאר הצעצועים החשמליים ב-C5 או בפרימרה!

איבזור עשיר מאוד, המון כוח עם מנוע מאוד נמרץ ותיבת הילוכים מאוד סבירה כיום נותנים רכישה מאוד כדאית ל-6.

חסרונות ב-6 עד כה שמורגשים אצלי זה רעש דרך במהירות גבוהה (כשל של מאזדה בסינון הרעשים מתא המנוע) אבל זה ממש בקטנה ולא מורגש לעומת הכיף שבנסיעה.

הפרימיום תיתן לך מהכל, עם כל מושבי העור, הקסנון המדהימים, גיר האקטיבמטיק וכו' אך גם תצרוך יותר דלק ותהיה מאוד מורגשת בכבישים משובשים (ג'אנט 17, חתך מאוד נמוך)

לדעתי, אם לא ה-6, ה-B4 והמונדיאו(על כל הסטיגמות שהדביקו לה בארץ) הם הכדאיות ביותר.

פורסם

כשהB4 תקבל מנוע סביר, זה יהיה משהו-משהו.

לא נעים לי לחזור על עצמי, אבל מונדיאו? :) נהגת באחת, אגב?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...