Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך חלקי לרודוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיץ שעבר שהייתי ברודוס לקחנו טיול ללינדוס והיה ממש נחמד, אם תעלה למצודה בראש ההר תוכל לראות מפרץ דיי מבודד במרחק רבע שעה הליכה במורד ההר, רוב התיירים לא יודעים שהוא קיים.

על איזה הר אתה מדבר?

האם זה הר אטוירוס,(ההר הכי גבוהה ברודוס)?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על איזה הר אתה מדבר?

האם זה הר אטוירוס,(ההר הכי גבוהה ברודוס)?

אין לי שמץ, יש בלינדוס את ההריסות והאקרופוליס בראש ההר.

פורסם

חברה היום אני חייב לסגור עיסקה ואני עד עכשיו לא יודע איזה מלון לקחת אשמח אם מישהו מכיר\היה ויכול להמליץ

יש כמה מלונות שאני מתלבט כולם על בסיס חצי פנסיון חוץ מאחד והם:

MIRALUNA KIOTARI VILLAGE: הוא היחיד הכל כלול, אבל יש סוכנים שאומרים שאלכוהול חינם ויש כאלה שאומרים שרק האוכל חינם ואלכוהול בתשלום. הבעיה עליו יש חוות דעת לא כל כך טובות(לא כולם) והוא דיי מרוחק

RHODOS PALACE:יש לא מעט תגובות לא טובות אבל עדיין אשמח לשמוע

MIRAMARE PARK: לא מצאתי תגובות מישהו מכיר?

MIRAMARE WONDERLAND: לא מצאתי תגובות מישהו מכיר?

OLYMPIC PALACE: כמעט ולא מצאתי עליו חוות דעת גרועות

אשמח לעזרה

פורסם

אני דווקא מציע להשתמש באתר הבא: https://roomorama.com/short-term-rentals?utf8=%E2%9C%93&destination=Rhodes+Island%2C+Greece&check_in=&check_out=&guests=1

יתן לך דירות אירוח נחמדות מאוד, בדרך כלל הרבה פחות ממחיר מלון, והרבה יותר נוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני הייתי ברודוס פאלאס.

מלון גדול מאוד שיש בו שני חלקים: האחד הוא המגדל והאחר הוא המבנים הנמוכים התלת-קומתיים. אני שהיתי במבנה נמוך.

החדר גדול מאוד עם נוף לים, האוכל ככה ככה והמלצרים לא מי יודע מה נחמדים. יש בריכה מקורה נחמדה.

המלון מרוחק כ-10-15 דקות נסיעה ממרכז העיר עם מונית, וכפי שציינתי בשרשור הקודם שפתחת, ניתן לשכור רכב מנציג באדג'ט שיושב במהלך שעות היום בלובי.

בסה"כ מלון סביר ביותר. לא הטוב ביותר שהייתי בו וגם לא כזה גרוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנחנו שודרגנו לסאנשיין ביץ' ויש לי רק מילים טובות להגיד עליו. חדרים לא מפוארים אבל מאוד מרווחים, כמה בריכות, כמה מסעדות (הכל כלול כולל הכל. גם אלכוהול) וחוף ים פרטי. אוכל עשיר וטוב כשניתן להמיר את הארוחות לארוחה במסעדה האיטלקית או היוונית שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כדאי להתעמק קצת ב-tripadvisor

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תגידו לי בבקשה רישיון הנהיגה שיש לי ביד תקף שם ברודוס? או שצריך לבקש ממשרד הרישוי עוד רישיון בינלאומי.

בגדול אמרו לי שאם רשום ברישיון באנגלית(ורשום) אז הוא תקף גם שם זה נכון?

פורסם

אחלה תודה.

בסוף הזמנתי רכב מחברה מקומית מאוד ידוע ב90 יורו ל 4 ימים כולל כלהביטוחים, פשוט מחיר מצחיק, חשבתי שפה הציעו לי ב81 יורו+26 יורו על הביטוח זה היה זול מסתבר ששם יותר זול.

שאלה כזו, היום קיבלתי מהם מייל עם אישור להזמנה אבל שום דבר לא רשום לגבי דלק, ז״א לא רשום שצריך להחזיר מיכל מלא ורשמו לי העיקר שאני ישאיר מפתח בקבלה כשאני עוזב, הם אפילו לא יבדקו איתי את האוטו,

אתם אומרים זה חוצפה להשאיר טנק לא מלא? כי שמעתי שיש חברות השכרה שלא אכפת להם.

פורסם

יש חברות שנותנות לך מלא ואתה יכול להחזיר ריק (ככה היה לי באויס בקפריסין ובכמה חברות בהולנד). תשאל שם כשתיקח את הרכב ותעמוד במה שהם אומרים. לא צריך להיות חזיר ורמאי בשביל כמה עשרות שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...