Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בהנעת רכב קר Vw Polo 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה יש רעש חזק בהנעת הרכב כשהוא קר. הרעש בהתחלה חזק יחסית ועם הזמן 2-3 דקות נחלש. בנוסף בזמן נסיעה הרכב מין שריקה כשהטורים עולים מעל 2000 סלד לערך.

לדעתי אין קשר בין הדברים ואולי זה התנהגות הtsi אבל יש גם השהיה של שניה בערך בין לחיצה על הגז לתגובת המנוע. מצורף סרטון שמדגים את רעש המנוע בהנעה.

הרכב הוא Vw Polo 2011 עם מנוע tsi 1.2l ותיבת dsg. נמצא רק שנה ו3 חודשים על הכביש עם קילומטרג` 16k.

למוסך אני אגיע בכל אופן. השאלה היא אם מישהו יכול לתת כיוון כללי לפתרון הבעיה.

קישור לסרטון:

תודה מראש לעוזרים

רון

פורסם

יש לי את אותו הרכב בידיוק , אני יודע שמתי שאתה לא מניע אותו מעל 9 שעות הוא בהתחלה

משאיר לך את הסל''ד על 1700-2200 סל''ד עד לחימום סביר (2-3 דקות) - יכול להיות שכך נשמע הרעש כאשר זה קורה.

מה שכן , הרעש הזה מאד חשוד ובהחלט לא ככה המנוע נשמע

פורסם

זה מוכר מרכבים ישנים יותר, שנת 2000 2001 ,

שהרכב קר , הוא מעלה את הטורים של עצמו על מנת לחמם את המנוע ובכלל המערכת כולה.

אם הדבר הזה לא היה קיים אצלך ברכב בעבר, גש לבדוק את זה, כנראה שהמנוע מאמץ את עצמו ללא צורך, האם השמן נבדק? האם לא צמיגי יתר על המידה?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שלום רב,

לפי דעתי זאת בעיה של מתנע, יש להחליף בנדקס.

לפרטים נוספים:

באסם שקור- 0505945633

המשך יום מצוין.

פורסם

התנהגות הרכב שלך בזמן ההתנעה תקינה לחלוטיין ובוודאי שאין לך שום בעיה בסטרטר במיוחד ברכב עם נסועה של 16K.

הכול תקין סע לשלום.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה מוכר מרכבים ישנים יותר, שנת 2000 2001 ,

שהרכב קר , הוא מעלה את הטורים של עצמו על מנת לחמם את המנוע ובכלל המערכת כולה.

אם הדבר הזה לא היה קיים אצלך ברכב בעבר, גש לבדוק את זה, כנראה שהמנוע מאמץ את עצמו ללא צורך, האם השמן נבדק? האם לא צמיגי יתר על המידה?

גם ברכבים חדשים הטורים עשויים להיות גבוהים יותר בהתנעת בוקר מכמה סיבות ולא רק בכדי לחמם את המנוע מהר יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

הטורים הגבוהים בתחילת הנסיעה תמיד היו.

בזמן האחרון המנוע רועש יותר מהרגיל גם בהנעה כשהוא קר וגם בהמשך נסיעה יש רעש שהוא לא אופייני. הבאתי את הרכב למוסך ואחרי השוואה עם רכבים אחרים אפשר לראות שהמנוע רועש יותר מהמנועים בשאר הרכבים. במוסך לא בטוחים במה התקלה והרכב הושאר שם ללילה עד שיגיע מכשיר כדי לבדוק אלמנט מסויים במנוע (משהו שקשור לcrank עד כמה שהבנתי). בנוסף, אמרו במוסך שהמשך נסיעה ברכב יכול להזיק.

תודה לכולם על התגובות

רון

פורסם

מתוך היכרות עם הרכב המדובר , נשמע כמו הבעייה המוכרת של צינורות הדלק שנוגעים בבודי , גש למוסך ירפדו לך את זה עם ספוג , הם מכירים את זה.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

עדכון: אובחנה התקלה וכדי לתקן אותה צריך להחליף משאבת מים ברכב. לפי.המוסך, אין משאבת מים בנמצא בארץ אבל היא כבר.במשלוח ואמורה להגיע לארץ בעוד כיום-יומיים. השאלה היא מה המדיניות של רכב חליפי מהמוסך. מהם התנאים המקובלים בשוק? את החוזה מול פולקסווגן אני כרגע לא יכול לבדוק ובגלל זה אני מתייעץ אתכם.

פורסם

עדכון נוסף מאתמול: הוחלפה ברכב משאבת מים. עד כמה שזה נראה עד עכשיו התקלה נפתרה. הווליום של המנוע ירד פלאים.

תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...