Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:x שמעו, אני כיוונתי את הקומפוננטים (Morel Dotech Ovation 6.5) ואולי נתתי להם יותר מדי גיין, בכל אופן לא קרה להם כלום בערך שבועיים שלוש (בשמיעה לפעמים חזקה ובכללי בזמן שמיעה - מועטה).

היו לי בעיות חיבור (רק הקומפוננט מהצד של הנהג) כל פעם התנתק או משהו וכשהזזתי את הRCA הוא חזר ומשום מה אחרי פרק זמן מסויים הוא לא עבד (אחרי שכיביתי את האוטו ליום)

לפני מס' ימים נשרף הפיוז שמעל המצבר.. ועכשיו אני לא שומע את הקומפוננטים, לא באף צד, ולא טויטרים,

מה שאני שומע זה רק סאבוופר ו6X9.

ה6X9 מחובר למגבר השני, והסאבוופר מחובר למגבר PowerBass, ואיתו מחוברים גם הקומפוננטים...

:-(יכול להיות שאיבדתי אותם?

JL Audio

פורסם

כמה RMS מקבלים הקומפוננטים? אצלי יש מגבר חלש יותר משלך (LA 300.4) ואני גם נתתי להם גיין טיפה יותר מהנורמל כי לדעתי היה חלש מדי, שאני לא אבצע נזק בעצמי :p

ממה שאני זוכר יש להם קיבולת דיי חזקה של 120 או 140 RMS...

אגב לא מזמן פתחתי שירשור על כיול הרמקולים ומסביב ואמרו לי שלהשאיר את ה HPF על 80HZ כי אני בד"כ משאיר אותם על OFF (אני אוהב לשמוע את כל הצלילים של השיר לא רק מ 80 ומעלה..) אז תראה אולי אצלך זה גם ההיפך ממה שהמליצו לי

Opel Adam S 2017

פורסם
כמה RMS מקבלים הקומפוננטים? אצלי יש מגבר חלש יותר משלך (LA 300.4) ואני גם נתתי להם גיין טיפה יותר מהנורמל כי לדעתי היה חלש מדי, שאני לא אבצע נזק בעצמי :p

ממה שאני זוכר יש להם קיבולת דיי חזקה של 120 או 140 RMS...

אגב לא מזמן פתחתי שירשור על כיול הרמקולים ומסביב ואמרו לי שלהשאיר את ה HPF על 80HZ כי אני בד"כ משאיר אותם על OFF (אני אוהב לשמוע את כל הצלילים של השיר לא רק מ 80 ומעלה..) אז תראה אולי אצלך זה גם ההיפך ממה שהמליצו לי

יש להם קיבולת של 140 רמס... אני לא יודע לגבי הHPF אצלי כי אח שלי לקח את האוטו לבדיקה ז"א שאני לא יודע אם נגעו במגבר ובHPF או שנשרף עליו גם פיוז או משהו?

מחר אני אבדוק את המגבר בכל אופן, לראות אם כיבו את הערוץ שלהם..

איזה עוד אפשרויות יש?

JL Audio

פורסם

אם אתה אומר שכששיחקת עם הRCA היו ניתוקים אז לדעתי לך ישר למתקין שימצא את הבעיה ויסדר אותה, יכול להיות שזה משהו אחר לגמרי מאשר הRCA.

דבר שני לדעתי אתה מתעסק שם יותר מידי, תכוון פעם אחת וזהו תשאיר את זה ככה.

Liav12 זה נחמד שאתה רוצה לשמוע את כל הצלילים ואתה שם את החיתוכים על אוף אבל שתשמע בווליום יחסית חזק והמידבאס יקבל תדרים נמוכים יותר מהמגבלה שלו בווליום גבוהה ותגיד שלום לרמקול..

אהה ועוד משהו, אפשר לשרוף את הרמקול כמו שאמרתי גם אם הוא מקבל רק חצי מההספק שלו והוא יכול גם לספוג פי 2 מההספק שלו בלי להישרף ככה שאי לכם בשביל מה לבדוק את המספרים.

פורסם
אם אתה אומר שכששיחקת עם הRCA היו ניתוקים אז לדעתי לך ישר למתקין שימצא את הבעיה ויסדר אותה, יכול להיות שזה משהו אחר לגמרי מאשר הRCA.

Liav12 זה נחמד שאתה רוצה לשמוע את כל הצלילים ואתה שם את החיתוכים על אוף אבל שתשמע בווליום יחסית חזק והמידבאס יקבל תדרים נמוכים יותר מהמגבלה שלו בווליום גבוהה ותגיד שלום לרמקול..

אהה ועוד משהו, אפשר לשרוף את הרמקול כמו שאמרתי גם אם הוא מקבל רק חצי מההספק שלו והוא יכול גם לספוג פי 2 מההספק שלו בלי להישרף ככה שאי לכם בשביל מה לבדוק את המספרים.

לא כיוונתי עוד פעם מאז אבל אמרתי לך שנאי לא בטוח אם הוא גבוהה מדי או לא..

איך אפשר לוודא בכל זאת?

JL Audio

פורסם

תחבר את האלמטים של הצד שלא עובד לקרוס השני שלך,עם הם עובדים הבעיה בקרוס או בחיווט או בRCA פשוט מאוד,

עם הם לא עובדים בקרוס השני אז הם הלכו לעולמם.

בשיפוצים..

פורסם
תחבר את האלמטים של הצד שלא עובד לקרוס השני שלך,עם הם עובדים הבעיה בקרוס או בחיווט או בRCA פשוט מאוד,

עם הם לא עובדים בקרוס השני אז הם הלכו לעולמם.

אבל שתיהם לא עובדים לי עכשיו

JL Audio

פורסם

תנתק את הסאב ותחבר את הכבלים של הקומפוננטים ליציאות שלו ותראה,אם הם ינגנו אז הלכה לך יציאה במגבר,אם לא זו בעיה נוספת שצריך לבדוק כבר אלמנטים בנפרד כולל קרוסאובר.

Scan Speak

פורסם

תודה על המידע הזה, פעם אחת יצא לי לשמוע קרקושים בווליום גבוה אז הורדתי את הווליום ואז ה HPF, השתדלתי לצרוב דיסקים רק כ AUDIO ולא כ MP3 לא איכותיים.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, לא משנה איך אתה צורב את הדיסק, כל עוד הקובץ שנעשה ממנו המרה היה MP3 באיכות ירודה, גם דיסק אודיו ישאר באיכות ירודה.

פורסם

מכיוון שהאשכול חזר להיות בעמ׳ הראשון אני אביא עדכון שפשוט משום מה הערוץ במגבר לא היה מכוון טוב וכשהזזתי את המתג הם חזרו לפעולה :)

JL Audio

פורסם

כך בחשבון שאם הרמקול ינגן פול רנג' בעוצמה רמקול יכול להתקלקל.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...