Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי מיצובישי סופר לנסר שנת 94 שהאוטו מונע בהילוך p הסלד עומד על 1000 ואין רעידות בכלל, שאני מעביר להילוך d או r יש ירידה בטורים ואף רעידות חזקות מאוד ורעש חזק. האוטו יצא מהמוסך לפני שבוע לאחר שנעשה לו חצי אוברול,מנוע צעדים חדש. חשוב לציין שבלחיצה על דוושת הגז הרעידות נפסקות.תודה מראש 

פורסם

תודה חבר, השאלה שלי היא אם באמת התושבות זאת הבעיה למה הרעידות מופיעות רק בהילוכים המסויימים האלה(r וd) ואילו בp וn אינם ?

פורסם

הילוכי P ו N הם הילוכי סרק ואילו D R 1 2 אלו הילוכים בהם שואף הרכב לנוע ועקב כך הויברציות מהמנוע גדלות כל עוד הרכב לא בתנועה וזהו אכן תפקידם של תושבות המנוע, למנוע ויברציות אלה.

פורסם

בדרך כלל מדובר בתושבת מנוע ....

לא הייתי ממהר לגבי תושבת גיר, שכן לזו יש נטייה למות לאחר זמן ממושך של תושבת מנוע פגומה (נפגמת כתוצאה מהויברציות) ...

כמה עולה , משתנה מרכב לרכב..

ביונדאי לדוגמא, במוסך חברה לקחו לי כ700 שקל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
בדרך כלל מדובר בתושבת מנוע ....

לא הייתי ממהר לגבי תושבת גיר, שכן לזו יש נטייה למות לאחר זמן ממושך של תושבת מנוע פגומה (נפגמת כתוצאה מהויברציות) ...

כמה עולה , משתנה מרכב לרכב..

ביונדאי לדוגמא, במוסך חברה לקחו לי כ700 שקל.

זה המחיר שלקחו לך עבור תושבת מנוע עליונה לגטס ביחד עם עבודה?

פורסם

המחיר תלוי בכמה תושבות אתה צריך להחליף , בערך 1000 שקל ל 2 תושבות (נראה לי שכולל עבודה)

אכן בניוטרל ובפארקינג אין רעידות ובשילוב הילוך יש , גם אצלי אותו הדבר.

אני לא יודע אם להגיד לך לקחת מסוג טוב ולעשות על זה עבודה איכותית או שגם תושבות "תואמות" יעשו עבודה טובה , את זה אתה צריך לבדוק.

Miata ND2

פורסם
מחלה ידועה מאוד של הס.לאנסר / קולט.

תמצא את התושבות הבלויות ותחליף אותן

כן גם אצלי יש רעידות בסופר לנסר 97 ב D, לרבות שהאוטו קר, לאחרי התחממות של האוטו זה כמעט ומפסיק, האם זו אותה התקלה?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...