Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה רק איטום יכול לעזור לי כי יש לי חברים שאין להם תרעש הזה .?

ואתה מתכוון לאיטום בכל האוטו.?

פורסם

זה ככל הנראה מגיע מהמספר רכב, גם לי זה היה.

פשוט שמתי ספוג מתחת למספר רכב והכנסתי עוד בורג שיחזיק אותו יותר טוב.

זה פתר את הרעשים.

פורסם

זה יכול לנבוע גם מהפלסטיקים של המגש האחורי מאחורי המושבים כמו במאזדה 3.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
זה ככל הנראה מגיע מהמספר רכב, גם לי זה היה.

פשוט שמתי ספוג מתחת למספר רכב והכנסתי עוד בורג שיחזיק אותו יותר טוב.

זה פתר את הרעשים.

זהו שנסיתי את זה אחי וזה לא עזר אפילו הוצאתי את המספר רכב וסגרתי תבגז׳ ושמתי שירים ועדין זה עשה רעש

פורסם

אם יש אלמנט של פלסטיקה בתוך הבגז' חייב לבודד את זה , עדיף עם ספוג. היתה לי אותה בעיה, יום שלם של עבודה ועכשיו הרעש נעלם!

IMG_3591.JPG

IMG_3592.JPG

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

יש מצב שזה בגלל המגש של הרמקולים כי זה לא עמיד ממש וגם נשבר לי בצד פלסטיק שמחזיק את המגש

וכמה עולה לבודד את זה אחי.?

פורסם
יש מצב שזה בגלל המגש של הרמקולים כי זה לא עמיד ממש וגם נשבר לי בצד פלסטיק שמחזיק את המגש

וכמה עולה לבודד את זה אחי.?

:shock: אם זאת הבעיה אתה לא חייב לבודד אמנם זה יוסיף אבל אם הרעידות זה בגלל שזה נשבר כדאי לך פשוט לתקן את השבר אתה לא חושב? :?

JL Audio

פורסם

כן אבל זה כמו קליפס כזה והוא נשבר אי אפשר לתקן את זה אלא אם כן אני מביא מגש חדש וזה מגש של יונדאי אקסנט בעיה להשיג את זה נראלי

פורסם
כן אבל זה כמו קליפס כזה והוא נשבר אי אפשר לתקן את זה אלא אם כן אני מביא מגש חדש וזה מגש של יונדאי אקסנט בעיה להשיג את זה נראלי

יש לי גם יונדאי אקסנט, והפירוקיות מלאות בחלפים משומשים. איזה שנה הרכב?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

99 אחי, והתבלבלתי לא המגש נשבר זה בצד איפה שיש תרמקול המובנה של הרכב אז שמה נשבר חלק שמתחבר למגש.

• תוכן חדש...