Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן עד 25K שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי גטס,

יונדאי אטוס,

דייהטסו YRV,

דייהטסו סיריון.

ועוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ידני/אוטומט? מיני גם יכול להיכנס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני/אוטומט? מיני גם יכול להיכנס?

אממ

אטוס ו YRV שניהם נראם זוועה ולא זזזות

אז לא

אממ יש עדיפות לאוטומט כי העבודה משלמת לי את כל הוצאות הדלק .

אז זה פחות מעניין אותי מצד שני מאוד חשוב לי אמינות

ביצועים לא כל כך חשובים כי יש לי כבר רכב פנאי , ורכב יום יומי לא יתן לי סיפוק נהיגה .

מצד שני שלא יהיה עגלה שנותנים גז ומחכים שזה יזוז _ מנוע 1000 ודומיו )

בגדול יש לי ניסיון דיי טוב של גטס ידני 2006 של אחותי שתכננתי לקנות אותה אבל היא מתמהמהת ואין לי סבלנות לחכות . ( אמנם זה ידני אבל אני דאגתי לטיפולים שלו ואני יודע ששנתים אין מה לגעת באוטו מלבד טיפולים שוטפים )

יש לי אופציה לקנות גם פוקוס 2006 של קרוב משפחה שמורה ביותר( יד 1 ) אבל זה טנק מבחינת גודל ואני בן 26 בלי משפחה שאני צריך את כל הגודל הזה .

קיצור כרגע הכיוון הוא לגטס אוטו אבל דגם עם ABS וכריות אוויר .

מה עוד מעניין יש ? בתקציב

תצינו גם שנים יהיה לי יותר קל לחפש ביד שתיים

ולמה אתה מתכוון למיני ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כמו הפנדה,אבל אני רואה שאתה לא רוצה כזאת,גטס ידנית מ2006 אופציה לא רעה,יש לך גם דיהטסו סריון מנוע 1.3 עם 103 כ"ס היא לא עגלה,מצטרף להמלצה על הספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...