Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

המחירים באיביי מופקעים עבור המוצרים שלהם, אז החלטתי לבדוק אפשרות לרכוש בארץ.

מישהו מכיר?

תודה.

פורסם

1. אין כרגע ייבוא...

2. יש מגמת התעוררות , Chemical guys, Menzera,Sonax ועוד כמה במגוון מצומצם כבר מראים סימנים.

3. Mothers... לא רואה יותר מדיי המלצות עליהם. בכל מבחן שראיתי מגוויארס היו מוצלחים יותר

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שבת שלום,

המחירים באיביי מופקעים עבור המוצרים שלהם, אז החלטתי לבדוק אפשרות לרכוש בארץ.

מישהו מכיר?

תודה.

יש Ebay......

יש המון חנויות נפלאות באירופה

יש חברים וקרובי משפחה שטסים לפעמים ( תנצל אותם )..

במידה וקונים מספר מוצרים מחול אפילו תמורת משלוח לא זול זה יכול להשתלם.

ישנה חנות בארץ שמוכרת המון מוצרי MEGUIARS , לא בטוח שהם היבואן הרשמי וייתכן שמדובר בייבוא במקביל ליבואן ( לא שזה משנה לך כצרכן )

דיברו על החנות בשרשור הבא ואני יודע שאנשים הזמינו משם והכל מגיע אז אין מה לחשוש

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

את חברת מגווירס בישראל מיצגת חברת בסט פורמולה מקיבוץ דליה הבנתי שהחנות gymshop מוכרת עבורם!

פורסם

עושה רושם שיש הנחות רציניות באתר, ווקס גולד קלאס שלהם נמכר ב 42 ש"ח בעוד שאני קניתי באוטודיפו ווקס טפלון של טרטל ווקס ב 40 ש"ח. גורם לך לחשוב אם יש הבדל מהותי בין שני המוצרים האלה שהמחיר המוצע עליהם כל כך דומה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
עושה רושם שיש הנחות רציניות באתר, ווקס גולד קלאס שלהם נמכר ב 42 ש"ח בעוד שאני קניתי באוטודיפו ווקס טפלון של טרטל ווקס ב 40 ש"ח. גורם לך לחשוב אם יש הבדל מהותי בין שני המוצרים האלה שהמחיר המוצע עליהם כל כך דומה.

שים לב שזה מחיר לכמות מזערית מאוד של החומר. בשביל קופסה רגילה תוסיף עוד 65 שקל.

פורסם
מישהו כבר קנה מהאתר הזה?

כן, אתמול קיבלתי את המוצרים.

לגבי המחירים אין לי מושג אם זה זול או יקר (אני מניח שאולי ניתן להשיג בזול יותר דרך ebay, ואולי לא..)

לגבי השרות, בינתיים מצויין.

המוצרים הגיעו אלי עד לפתח המפעל וללא דמי משלוח.

ממליץ!

פורסם
כן, אתמול קיבלתי את המוצרים.

לגבי המחירים אין לי מושג אם זה זול או יקר (אני מניח שאולי ניתן להשיג בזול יותר דרך ebay, ואולי לא..)

לגבי השרות, בינתיים מצויין.

המוצרים הגיעו אלי עד לפתח המפעל וללא דמי משלוח.

ממליץ!

מאיזה אתר ?

פורסם

חברים עשיתי בדיקה בשני האתרים על אותם מוצרים האתר 1CLICK2BUY יקר יותר ב 62 ש"ח באותו סל קניות

כמו GYMSHOP

למען הסר הספק לא מכיר אף אחד מהם אבל נראה לי בסוף המחיר מדבר.

שניהם מייבאים מאותו יבואן ואחד מוכר יקר יותר מן השני.

אני חושב שזה צריך להיות כמו עם גולן טלקום צריך לתמוך בחברות שמוכרות לנו בזול.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...