Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-( אני לא יודע בדיוק מה הבעיה אבל לפי מה שאחי טוען לאחר מס' דק' בשמיעה בינונית אני מניח 30~40 מתוך 62 של הר"ד, נכבו לפתע 2 המגברים... מה יכולה להיות הבעיה? יש חשש לחייהם?

אני כיוונתי את המגבר הראשי (PowerBass) שאליו מחובר הסאב והקומפוננטים, אולי נתתי יותר מדי כוח? :|

JL Audio

פורסם

היי,

לפני שאתה נכנס ללחץ, תבדוק אם המגברים נדלקים ביחד עם הרדיודיסק , אם לא ,תבדוק את כל הפיוזים (על הכבל מתח ובמגברים), ותבדוק שלא התנתק המינוס מהשלדה או משהו כזה.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

תבדוק פיוז ראשי.

מעבר לזה- החום של הקיץ שלנו לא מטיב עם המגברים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
2 אפשרויות מסתכל על האור, או עם מכשיר, רב מודד.

כיוון שאין לי מכשיר "רב מודד", ארצה להבין מה זה בדיוק "מסתכל על האור"..

JL Audio

פורסם

בדוק פיוזים דבר ראשון.

פתח את הפיוז של המערכת (לרוב הוא נמצא ליד המצבר) תוציא את הפיוז,כוון אותו לאור שמש ובדוק אם החוט שבפנים שלם,אם כן בדוק את הפיוזים הנמצאים על המגברים.

אם אתה בדקת הכל ואתה בטוח שכולם בסדר,בדוק את חיבור ה + - אם הם מחוברים כמו שצריך אם זה לא עוזר פנה למתקין.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

לפיוזים AGU יש נטיה להיראות שלמים אבל בדיעבד הם תקולים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אכן הבעיה הייתה בפיוז..

עכשיו השאלה הגדולה, למה? המתקין בקאדנס אמר לאחי שזה אולי בגלל שנתתי יותר מדי כוח (GAIN או משהו) לא פירט...

זה הגיוני?

JL Audio

פורסם

לא, לא הגיוני. אני לא מבין למה אתה הולך לשם בכלל.

לפיוזים מהסוג הזה (AGU) יש נטיה להתפגר, הם נשרפים מהר וגם אם הם נראים תקינים הם לא.

ממליץ לעבור לפיוז MINI ANL

פורסם
לא, לא הגיוני. אני לא מבין למה אתה הולך לשם בכלל.

לפיוזים מהסוג הזה (AGU) יש נטיה להתפגר, הם נשרפים מהר וגם אם הם נראים תקינים הם לא.

ממליץ לעבור לפיוז MINI ANL

אז מה הסיבה שהמגבר נשרף אם לא הגיין הגבוהה או ה W/E הגדרות של המגבר? :?

אחי קנה חדש ב30 שקלים לא יודע של איזה חברה... איך אוכל להמנע פעם הבאה?

JL Audio

פורסם

המגבר לא נשרף. הפיוז כן וזה מאוד שכיח.

תעבור לבית פיוז+פיוז mini anl.

• תוכן חדש...