Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שאני לא בטוח לגביה.

יש לי רכב שדיי שותה דלק (1:9), אז התחלתי לנסוע ממש רגוע - בעיר אני לא "מושך" הילוכים יותר מ2000 סלד (דווקא מאיץ יפה) ובבין עירוני לא עובר את ה2500. עד כמה זה משפר את צריכת הדלק והאם זה בריא בכלל להשאיר את המנוע בטורים נמוכים כאלה? :roll:

פורסם

אם יש לך רכב עם מומנט זמין בסלד נמוך יחסית אז אין בעיה להעביר הילוכים בכזה סל"ד,מעבר לזה הרבה תלוי ברכב עצמו,יש רכבים שסלד כזה יהיה מוקדם עבורם,תספר איזה רכב יש לך ואם אתה נוסע בעיר בעיקר או בבין עירוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סל"ד נמוך בלבד לאורך זמן יגרום להצטברות פיח במנוע. בריא מאוד למנוע להעביד אותו מדי פעם כדי לנקותו.

פורסם

פותח שרשור לא ציין איזה מנוע יש לו. אצלי בדיזל ההילוכים עוברים במישור על כ2200 סל״ד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב זה יונדאי אקסנט 96 אוטומט. אני פשוט בקושי לוחץ על הגז והאוטו מאיץ. השאלה אם גם במצב הזה צריך "לפתוח" אותו מידי פעם כדי לנקות שתסומים

פורסם
פותח שרשור לא ציין איזה מנוע יש לו. אצלי בדיזל ההילוכים עוברים במישור על כ2200 סל״ד.

בכל רכב כדאי לאמץ מדי פעם את המנוע אל מעבר לסל"ד השיוט הסטנדרטי.

פורסם
הרכב זה יונדאי אקסנט 96 אוטומט. אני פשוט בקושי לוחץ על הגז והאוטו מאיץ. השאלה אם גם במצב הזה צריך "לפתוח" אותו מידי פעם כדי לנקות שתסומים

איזה אקסנט זו?

משהו לא מוכר כנראה כי בחיים שלי לא שמעתי ביונדאי אקסנט "שמאיץ" ועוד משנת 96...:shock:

כמה זמן לוקח לך להגיע מ 0 ל 100 בתצורת הנסיעה הזו?

סליחה, מ 0 ל 50?

קמ"ש כמובן...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

0 ל 50 בצורת הנסיעה הזאת בערך 6 שניות

0 ל 100 13 שניות - כמובן רגל כבדה מאוד על הגז

היונדאי זה אקסנט GLS 1450 שנת 96

פורסם

לפי נתוני היצרן של הרכב שבבעלותך הוא אמור לצרוך 1:13 בממוצע...(ראיתי באתר www.kml.co.il)

נשמע מוזר...יכול להיות שזה מעיד על בעיה?!

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

נתוני היצרן מדברים על רכב חדש מהחברה, הרי שרכב בן 16 כבר לא ייצר נתונים דומים.

מה גם שנתוני יצרן לרוב אופטימים למדי ביחס למציאות מלכתחילה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...