Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע לרינג- כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מנצל נסיעת עבודה בחודש הבא וקופץ לרינג (לבד) ליום או יומיים. לאחר חיפושים בפורום יש לי כמה שאלות:

האם מומלץ לשכור רכב דרך חברת השכרה, ולהשתמש איתו ברינג? או לשכור מחברות ייעודיות המשכירות רכבים במיוחד עבור המסלול? מה מבחינת ביטוח? ואם עדיף דרך חברות כאלה, יש המלצות?

הראשונות בגוגל הן:

http://www.rsrnurburg.com/bookings-and-prices/rental-car-prices

http://rentracecar.de/english/prices/index.html

אני כעקרון מעדיף לשכור רכב בשדה (פרנקפורט) כדי שיהיה איתי לשאר הימים שאני לא ברינג.

אשמח לקבל קצת מידע מניסיון שלכם.

תודה!

172

פורסם

אין בעיה לקחת רכב רגיל מחברת השכרה אבל שים לב שאסור לך בעיקרון לעלות איתו על הרינג. אם לא מדובר ברכב מושך תשומת לב אז לא צפויה להיות בעיה עם זה - אלא רק אם תעשה תאונה חו"ח...

רכב ייעודי מחברות ההשכרה של הרינג עולה הון תועפות, וגם בו אם חו"ח יקרה משהו תצטרך לשלם הרבה מאוד כסף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקיצור אתה אומר לשכור רכב רגיל, לא להצהיר על עליה לרינג, ולהתפלל לאללה?

הכיוון הוא רכב ספורט. אני מחפש מקום שמשכיר פורשה לגיל 25, מישהו מכיר? אבל אם לא אז משהו ספורטיבי דומה.

איך עלות הדלק בגרמניה יחסית לארץ?

172

פורסם

לא חושב שאפשר לקחת פורשה מתחת לגיל 30, אבל אולי אני טועה. שים לב שזה די מסוכן לקחת פורשה לרינג, לא רק כי הרכב מסוכן אלא גם כי יש צלמים שמוכרים את התמונות לחברות ההשכרה ועשויים לזהות שמדובר ברכב מושכר.

הדלק קצת יותר יקר מבארץ למיטב זכרוני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני חזרתי משם לפני שבועיים אז קח כמה טיפים.

,היה באמת מדהים ביותר,מטורף לגמרי,אבל לפי דעתי חוויה קיצונית מאוד ובאמת שזה לא "טיול" רגיל זה רק למי שממש חולה הגה,הכוונה להכנס לנהוג כי כל המסביב זה חוויה אקסטרה לכולם,אני נסעתי עם מדריך(דני גלאטר)והשכרתי M3,באתי באמת לנהוג,אבל הייתי מוכן מאוד מבחינת המסלול וכמובן שדני מדריך ענק ובלעדיו לא הייתי מגיע לרמת לנהיגה כמו שהגעתי.

אם לא נסעת שם מעולם,אני אומר לך מעכשיו בצורה הכי ברורה,אל תעיז לנסות ולהיות מהיר,זה יגמר בתאונה בוודאות,סע רגוע בימין ולא יותר מזה,זה מקום משוגע בלי חוקים ברורים,רק מי שנהג שם יכול להבין את כל הסטיגמות הפסיכיות שהדביקו למקום,מעבר לשוק הראשוני שתחטוף בהקפה הראשונה,והוא כבר יוריד לך את הביטחון קצת,תמתן את עצמך ואל תנסה להיות גיבור,כל הגיבורים שם יצאו בקבינה עם הנהג של הגרר :)

פורסם

אז ככה הייתי שם 3 פעמים ובספטמבר אני נוסע עוד פעם.

המלצות לפעם הראשונה:

אל תיקח רק חזק (מומלץ מיני קופר יש בסיקסט)

אל תמדוד זמנים

אל תתעסק עם לצלם את עצמך תוך כדי נסיעה

אל תעלה על המסלול עם הוא רטוב.

הרינגהוא מקום מעוד מסוכן ובמיוחד בפעם הראשונה שאתה לא יודעה איפה הנקודות תורפה שלו, אל תחשוב שאתה גיבור גדול כי אתה תגמור בקיר או בגדר וזה עולה כסף רב.

ההמלצה הכי טובה שלי היא לא לשכור רכב חזק אתה יכול להסתפק במיני/משפחתית רגילה/במוו סידרה 3 או סידרה 1.

בהצלחה ותחזור עם תמונות

(אל תשכח לבדוק שהרינג פתוח בימים אלה ובאיזה שעות)

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תודה על האזהרות.

דווקא הייתי רוצה לקחת רכב חזק יחסית כי אני גם הולך לבלות על האוטובאן לא מעט. אז אולי להמנע מהנעה אחורית (שאין לי ניסיון עם זה)?

אני אהיה שם בשבת, הוא פתוח ביום הזה? אני אבדוק באינטרנט בכל מקרה.

כמה הקפות מספיק לקחת בהנחה שלא באתי לעשות שיעור בנהיגת מסלול אלא יותר לחוות את החוויה?

אני גם רואה התייחסות בנפרד למסלול ה-Nordschleife. על איזה מסלול מומלץ לעלות ומה ההבדל ביניהם?

תודה.

172

פורסם

עניין ההנעה האחורית,זה לא כמו בגראן טוריסמו שהרכב זורק תחת בסיבובים,אתה עם בקרות\ESP והרכב יציב,אתה ממש לא רוצה לבטל את הדברים האלה ולעשות שם דריפטים(אני עם הראש הילדותי שלי חשבתי שזה יהיה ככה,אבל מהר מאוד הבנתי שאני לא מציאותי),ככה שאתה יכול בכיף להשכיר כזה רכב.

מבחינת מסלולים אז הנורדשלייפה הוא זה שפתוח לקהל.

ומסלול הGP פעם ב.. פתוח,ולא בשבילו באים כולם כי הוא לא כזה מעניין למכוניות "רגילות".

אתה תעשה הקפה אחת ותראה איך אתה מבחינה נפשית חח,ואז תראה כמה עוד בא לך,תקווה שלא יהיה עמוס,אחרת זה באלגן גדול,ותלמד קצת את צורת המסלול זה באמת חובה,כי בלי לדעת בערך לאן אתה נוסע זה מאוד בעייתי שם.

פורסם

מקנא בך, הייתי פעמיים ואת מת לחזור.

תיזהר מאוד מהשכרת רכב בשדה. עליה עם רכב שכור לרינג אסורה ע"י חלק מחברות ההשכרה. יש להם אפילו צלמים סביב הרינג ממה ששמעתי בעבר.

מדובר במסלול מסוכן מאוד. תשתדל להגיע מוקדם לקראת הפתיחה ככה לא יהיה לך עומס ותוכל להכיר אותו טוב יותר (לא נעים שפרארי ופורשה יושבות לך על הזנב בתקווה שתזוז הצידה).

פורסם
לא חושב שאפשר לקחת פורשה מתחת לגיל 30, אבל אולי אני טועה. שים לב שזה די מסוכן לקחת פורשה לרינג, לא רק כי הרכב מסוכן אלא גם כי יש צלמים שמוכרים את התמונות לחברות ההשכרה ועשויים לזהות שמדובר ברכב מושכר.

הדלק קצת יותר יקר מבארץ למיטב זכרוני.

בסביבות ה-1.6 יורו לאוקטן 98/super plus ללפני שבועיים בתחנה עם תחלופת ה-98 הגדולה בעולם(התחנה של הרינג)

לפותח השרשור אפשר לשכור פורשה 911 ואפילו פרארי ולמבורגיני מתחת לגיל 30(לכביש ולא למסלול),יש אפילו חברות קטנות שישכירו לך מגיל 23,אבל המחיר הוא סדר גודל של החל מ- 700 יורו ליום לפרארי/למבו עם הגבלת ק"מ של 100-150 ק"מ,תשלום של 10 ש"ח על כל חריגה בק"מ,השתתפות עצמית בסדר גודל של 5000 יורו,ולקינוח :lol: הפקדה של 5000 יורו.

במקרה של ה-911 זה יהיה יותר לכיוון ה-2500 יורו.

כל מה שאתה צריך זה גוגל תרגם,ואת האתרים הבאים:

miet24.de

ו-erento

לא כדאי לעלות עם הרכב לרינג,במיוחד לא עם רכב יוקרתי/ספורטיבי.

בהצלחה.

turboy

פורסם

אז בואו נתקדם. אני רוצה רכב ספורטיבי (נניח סדרה 3 / A5), על הרינג, בצורה חוקית ובלי הסתבכויות, מה עושים? אני בטוח שמישהו מפה עלה על הרינג עם רכב קצת יותר ספורטיבי מניסאן מיקרה.

172

פורסם

מה צריך לעשות? להכנס ללינקים ששמת בהודעה הראשונה בשרשור ולחפש שם את הרכב המתאים עבורך. שים לב שהמחירים מטורפים. מהשדה ועד לרינג - שכור איזו סופר-מיני ידנית זולה וחסכונית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אנחנו להתחלה לקחנו את הקליאו RS200, מחברת RSR,אחלה של מקום עם אחלה אנשים!,הרכבים שם נקרעים פשוט על המסלול מדיי יום ומתוחזקים מדהים.

בהחלט מספיק בשביל הפעם הראשונה שם,נותנת לך המון ביטחון כי יש לה תקשרות מטורפת עם הנהג אז לא פוחדים ללחוץ,והיא מאוד מדוייקת וסלחנית.

המחיר שלה יחסית סביר,אבל השתתפות עצמית סדר גודל של 8K יורו...,אז שוב תזכור שלא באים להשתולל שם.

פורסם

רוני, אני מעוניין ברכב נורמלי לשם התניידות שם, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה- התכנון שלי הוא גם לנסוע לאמסטרדם עם הרכב, האם זה אפשרי?

לגבי הרינג, נראה לי שאשכור מחברה ייעודית לנסיעה על הרינג.

איציק, תודה על ההמלצה על RSR. כדאי להזמין אצלם מראש? או שאפשר כבר שם?

האם קיימים עוד מסלולים באיזור שעליהם אוכל לעלות עם רכב ההשכרה ללא חשש (יחסית) ?

תודה לכולכם.

172

פורסם

רצוי מאוד מראש,ובגלל הרבה סיבות,לא רק הענייין שיהיה תפוס,פשוט הם לא יתנו לכל אדיוט להשכיר שם רכב ולעלות לרינג,אז עדיף לארגן את הדברים לפני.

• תוכן חדש...