Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראיתי הרבה אשכולות והגיע תורי לפתוח אחד משלי כדי שאהיה בטוח בקניה הטובה ביותר 8)

לפי מה שראיתי:

Philips X-Treme Vision

או

Philips Diamond Vision

אני לא יודע מה לגביהם, בכל אופן אני רוצה את ההכי חזק והכי "נראה" חוקי, שכמה שפחות בעיות יעשו לי

(יש באוטו מאחורה לדים [מבפנים- חוקי :-D] ומערכת שמפיקה הרבה רעש) אני מעדיף לא למשוך יותר עיניים משוטרים

בכל אופן האוטו הוא פולקסווגן פולו 2001, ורציתי לשאול לגבי ההתאמות, איזה הכי טוב, ותחת הכי טוב, איזה גרסה היא המתאימה בשבילי! תודה!

JL Audio

פורסם
חוקי:

Philips X-Treme Vision

Philips Blue Vision Ultra

לך על Philips X-Treme Vision

גם אור חזק על הכביש ולא ימשוך אף כחול אליך

ומה לגבי הH? ההתאמה

JL Audio

פורסם

גם אני רוצה המלצות.

איזה נורה חזקה ואמינה (שתחזיק זמן רב) תתאים לפיאסטה 95?

חשוב שתיהיה חברה אמינה, זולה עד כמה שאפשר, ושהיא תתאם לרכב - שלא תיקח חשמל מתאורה אחרת באוטו.

מה עלות של נורה?

זה מגיע בזוג?

התקנה פשוטה?

תודה.

פורסם

יש לי עוד שאלה בעצם, בתוך הבית מנורה יש 2 מנורות, אני צריך להחליף את שתיהם? אם כן, איזה H' אני צריך?

פולקסווגן פולו 2001..

JL Audio

• תוכן חדש...