Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לשיפור סוסיתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה מתבדח על חשבונינו, למרות שכבר ראינו איך אנשים מתעקשים לשפצר ענתיקות עד שבקושי האימא שלהן תכיר אותן...

אפילו שהסוסיתא שלך תהיה אחת מכמה, עדיין המראה המקורי מתבקש.

הדבר היחידי שאפשר לעשות, זה לשים מנוע 1,600 מאותה תקופה, שנראה אותו דבר, ונוסע... נו, אתה יודע.

יכול להיות מאוד נחמד לעמוד ברמזור ליד מכונית מודרנית, ולהראות לה את האגזוז...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דווקא אהבתי.... :roll::lol:

אז אני מחכה ליישום בשטח :-P

יכול להיות מעניין סוסיתא custom, כמו שבגרמניה משפרים את הטרבנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני שבוע ראיתי ברחובות משאית הובלות שעל הברזנט שלה מצויירת סוסיתא קוביה קבריולט.

לא מצליח לזכור את שם החברה.

אם כבר אז כבר.

אבל צחקת על כולנו ויצאת גדול עם מדבקת 'תוצרת הארץ'!

פורסם

"בלינג" זו לא מילה גסה...

לך על מראה יפה ונקי, כמו שהמליצו כמה תגובות מעלי - בלי חלונות אחוריים, צביעה בצבע סולידי אחיד, "גילוח" אביזרים לא הכרחיים - והשארת אלמנטים בודדים מבריקים (למשל רק המסגרת של הגריל) בתור קונטרה לצבע הסולידי, ג'נטים יפים וצמיגים בחתך נמוך, והנמכה קלה בלבד (זה פשוט לביצוע בסוסיתא).

העיקר הוא להוריד אלמנטים, לא להוסיף. לפשט את העיצוב המקורי מרובה הפרטים לקווים נקיים.

אסף.

פורסם
יש לי סופר צארג מיוחד לסוסיתא ,רום כרמל יהיה לך מטוס!!!!

ערן 0549729721

אתה כל הזמן "מאיים" שתרכיב סופר צ'ארג' על רכב כזה או אחר.

אם יש לך מיותר אני גם רוצה.

פורסם
יש לי סופר צארג מיוחד לסוסיתא ,רום כרמל יהיה לך מטוס!!!!

ערן 0549729721

תודה. מטיסה שבעתי.

8)

עכשיו אני מחפש דברים יותר איטיים. איך אומרים? "הפר הזקן". :-P

כמו שאמרתי."תוצרת הארץ". תודה לחברי הפורום שלקחו את שאלתי ברוח הנכונה.

• תוכן חדש...