Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד - פיאט בראבו 2009-2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהמשך לחיפושי אחר פיאט גרנדה, התחלתי לפזול לכיוון הבראבו (כן זה לא אותו סיגמנט אבל אולי נערך לשינוי סידורי הרכב במשפחה בקרוב).

סינון תוצאות ב YAD2 מחזיר 22 אופציות בכל רחבי הארץ, המגוון לא גדול. מה אתם אומרים על זה?

אני רציתי ידני, אבל אני מבין שאני אהיה חייב להתפשר על רובוטי, יש מישהו שיכול להעיד על צריכת הדלק בבין ערוני?

הרכב אמור לשרת רוב הזמן אותי, נסיעות בין ערוניות של 70 ק"מ ביום. יש אולי אופציות נוספות לפי דעתכם?

המחירים נעים מ65K ל 75K, כולם גמישים... אז אני מקווה לקבל מחיר יותר טוב לאור המצב ה"פנטסטי" (עבורי)

תודה מראש.

פורסם

הרכב נכשל טוטאלית מבחינה שיווקית, זה נהדר בשבילך, במיוחד אם אתה מתכוון לשמור את הרכב זמן רב.

צריכת הדלק יותר גבוהה מזו של הגרנדה, הרכב יותר גדול.

פורסם

כמעט רכשתי אחת כזאת ב2009 ואחרי נסיעת מבחן ויתרתי מהר מאוד, הסיבה הייתה חד משמעית והיא תיבת ההילוכים, יכולים לומר כאן שמתרגלים וזה לא כלכך נורא, אבל זה מרגיש מאוד לא שלם, מאוד לא נוח, ולא נראה לי ששווה להוציא סכום כסף גדול על רכב שהוא לא שלם. בראבו עם גיר ידני יהיה ללא ספק רכב מצויין, בסה"כ יש לה מנוע לא רע בכלל ודיי חסכוני, עיצוב נעים ואיכות פנים לא רעה.

פורסם

אני נוסע על רכב רובוטי הזה כבר יותר משנה.

הוא מגיב הרבה יותר מהר מאוטומט בקיקים עם שולטים בו עם מצב ידני אז הוא בדיוק כמו ידני רק בלי דוושה שלישית

לפי דעתי משאוהב ידני כמוני. ממש אוהב את הגיר הזה כי הוא נותן תחושה של ידני פשוט צריך לא לנסוע על D כמו באוטומט ולזכור שזה רובוטי

הצריכת דלק של הבראוו במשולב 1-13,14 ועם לוחצים אז יורד חופשי ל10-9

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אז מתוך 3 תגובות 3 חו"ד שליליות לגבי הרכב. מתחילות לי חששות \ רגשות חרטה בקשר לחיפושים הללו.

תודה רבה למגיבים!

פורסם
אז מתוך 3 תגובות 3 חו"ד שליליות לגבי הרכב.

:shock:

לא הבנתי: אחד כתב לך שהרכב נכשל שיווקית וזה טוב לך (כלומר: רכב טוב, היבואן לא מכר אותו כמו שצריך, התוצאה - תוכל לקנות בזול) וציין שצריכת דלק גבוהה יותר (ברור, כי הרכב גדול יותר, ובעל מנוע חזק יותר מהגרנדה הסטנדרטיות) - שני אמנם לא היה מרוצה מהגיר (אבל גם ככה אמרת שאתה מעדיף ידני. יש גם בראבו ידניות בשוק) - שלישי המליץ מניסיונו.

אז איך הגעת ל- 3 מתוך 3? אני ספרתי 1 ...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
:shock:

לא הבנתי: אחד כתב לך שהרכב נכשל שיווקית וזה טוב לך (כלומר: רכב טוב, היבואן לא מכר אותו כמו שצריך, התוצאה - תוכל לקנות בזול) וציין שצריכת דלק גבוהה יותר (ברור, כי הרכב גדול יותר, ובעל מנוע חזק יותר מהגרנדה הסטנדרטיות) - שני אמנם לא היה מרוצה מהגיר (אבל גם ככה אמרת שאתה מעדיף ידני. יש גם בראבו ידניות בשוק) - שלישי המליץ מניסיונו.

אז איך הגעת ל- 3 מתוך 3? אני ספרתי 1 ...

צודק, הבעיה שמתוך 22 האופציות ביד2 יש שם אולי 3 ידניות.

וכולן 2011 במחירים גבוהים.

פורסם

לדעתי תסדר לעצמך איזו נסיעת מבחן(מומלץ ארוכה בתנאי דרך שונים).

באופן אישי אני מאוד מרוצה מהרכב, ולא רואה תחליף ראוי בתקציב הזה ומטה.

פורסם

התגובה שלי לא הייתה שלילית בכלל. אני פשוט אומר לך שיש לו שוק גרוע, אנשים לא מכירים אותו בכלל אז אין כמעט אנשים שמחפשים אותו - אז יוצא שכל המודעות "גמישות", כי אנשים במצב שלא מקבלים אפילו טלפונים.

זה לא אומר שהרכב גרוע - זה רק אומר שהיה שיווק דפוק ולא דחפו את הרכב לליסינג כדי שיכירו אותו היטב.

אז תנצל את זה שמכרו מעט, תקנה 15-20% מתחת למחירון. אם תשמור אותה לאורך זמן ולא תמכור אחרי שנה, תרוויח רכב טוב בכלום כסף.

• תוכן חדש...