Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

טוב אז הבנתי שכנראה אי אפשר כבר בימינו למכור רכב לאדם פרטי? או שזה הרכב שיש לי למכור?

פורד פוקוס 2007 יד שנייה מהשכרה. 39.000 ש"ח.

האם להתייאש ולפנות לעיסקת טרייד אין? פשוט טרייד אין קצת מגביל אותי מבחינת היצע המכוניות לרכישה.

מה דעתכם על ההצעה הבאה שקיבלתי:

טויוטה קורולה SUN 2010 מליסינג 40000 ק"מ אצטרך להוסיף על הפורד שלי 60.000 ש"ח כדאי?

יש למישהו עצה?

תודה

פורסם

למה שוב ליסינג? אני אישית ממש לא סובל רכבי ליסינג. זה כמו לקנות מוצר פגום. אני מעדיף לשלם כמה אלפים יותר ולקנות רכב פרטי. אגב זו עוד סיבה שכרגע קשה לך למכור את הפוקוס. אם לא היה מהשכרה היה נמכר הרבה יותר בקלות. בכל מקרה אין לי עצה בשביל מה לקנות אבל מציע לך לעזוב את כל הליסינג למיניהם. הם קצת זולים אבל בסוף עולים לך הרבה יותר מהיקר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה זמן הרכב עומד למכירה ולא מצליח להימכר?

אני חושב שכשתרצה למכור את הקורולה הזאת, תיתקל באותה בעיה בגלל הליסינג. הפוקוס נחשבת רכב דיי שכיר, אבל לדעתי מי שמחפש כזו יעדיף רכב פרטי ולא ליסינג לשעבר. כנ"ל בקורולה ובכל רכב אחר, אלא אם המחיר ממש זול והוא מתכנן להחזיק אותו הרבה שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המחיר של הרכב שלך צריך להיות מחירון של פרטי מינוס 27%, ואז יש לך עוד 10% מרווח להתגמשות (זה מה שיהיה כשימכור את זה הטרייד אין).

לפי מחירון YAD2 המחירון הוא 37.5K.

מזה אתה יכול להתגמש בקלות על עוד 3500 ש"ח.

אני בהחלט מאמין שיש ביקוש לפורד פוקוס 2007 במחיר של 34K, זה סה"כ מחיר מאוד זול בשביל רכב כזה והרבה אנשים שמחפשים כל מיני מאזדה 323 מתחילת שנות ה-2000 יעדיפו להשתדרג ולקבל פוקוס צעירה ב-5 שנים.

ממליץ לך לעשות פוליש ווקס, לצלם כמה תמונות מחמיאות, להעלות את הרכב במחיר המחירון שלו (37.5K) ולכתוב "גמיש". הקונה יגיע.

• תוכן חדש...