Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרעת תנאי עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עובד בחברה X כבר 3 שנים בתור איש מכירות, חתמתי על חוזה X שקלים לשעת עבודה.

כמובן שבמכירות יש בונוסים ובדרך כלל גבוהים, עד לפני 4 חודשים הבונוסים היו ממש טובים בין 2500 -3000 ש"ח .

פתאום כל חודש המעסיק מוריד לנו את הבונוסים קבוע עד למצב שהחודש זה הגיע לרמה של 600 ש"ח בונוסים.

החברה לא במצב רע ומבחינת יעדים עמדנו ביעדים ואפילו יותר מכל חודש קודם.

השאלה אם ההורדה המתמדת הזאת בבונוסים נחשבת הרעת תנאי עבודה במיוחד שזה נהפך לדבר קבוע?

תודה לעוזרים!

פורסם
שלום לכולם,

אני עובד בחברה X כבר 3 שנים בתור איש מכירות, חתמתי על חוזה X שקלים לשעת עבודה.

כמובן שבמכירות יש בונוסים ובדרך כלל גבוהים, עד לפני 4 חודשים הבונוסים היו ממש טובים בין 2500 -3000 ש"ח .

פתאום כל חודש המעסיק מוריד לנו את הבונוסים קבוע עד למצב שהחודש זה הגיע לרמה של 600 ש"ח בונוסים.

החברה לא במצב רע ומבחינת יעדים עמדנו ביעדים ואפילו יותר מכל חודש קודם.

השאלה אם ההורדה המתמדת הזאת בבונוסים נחשבת הרעת תנאי עבודה במיוחד שזה נהפך לדבר קבוע?

תודה לעוזרים!

בעקרון יש פה הפרה. האם של הדין (כלומר הרעת תנאים שמאפשרת לך להתפטר בדין מפוטר ולקבל פיצויים) או של ההכסם - תלוי בהסכם. אם תרצה להעלות לפה את הסעיפים הרלבנטיים בהסכם - נוכל לעזור יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בחוזה שלי רשום רק על השכר שעתי שלי, לא על הבונוסים, כל הנושא של הבונוסים היו רק בעל פה מול כל העובדים.

השאלה אם זה עדיין יכול להיחשב בתור הרעת תנאים?

פורסם

עקרונית, הרגל קבוע יכול לקבל מעמד של תנאי העסקה, גם אם אין התחייבות כלפיו. אפילו אם הוא עומד בניגוד למה שכתוב בחוזה.

אבל זה כבר עניין משפטי שדורש בדיקה של עו"ד שמבין בדיני עבודה.

לי גם לא כל כך ברור העניין של בונוסים לא קבועים ולא מוגדרים, שאינם תלויים בכלום...

נ.ב. בכלל לא בטוח שאתה מכיר את מצב החברה (או יכול להיות שסתם הבעלים צריך יותר כסף לעצמו...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש איזה מקום מקצועי שלא יהרוג אותי כלכלית שאני יכול לברר את זה?

ש.י.ל. (חפש בגוגל).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכלל לא בטוח שיש הרעת תנאים.

הבונוס היה קבוע או כפונקציה של ביצועים?

הביצועים השתנו?

דיברת עם הבוס?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בכלל לא בטוח שיש הרעת תנאים.

הבונוס היה קבוע או כפונקציה של ביצועים?

הביצועים השתנו?

דיברת עם הבוס?

הבונוס הוא פונקציה של ביצועים שרק עלו לדוגמה החודש הזה הוא החודש חזק שהיה לי וקיבלתי רבע מהבונוס זה אפילו פחות מחודשים שהיו חלשים בעבר..

כשדיברתי עם הבוס הוא אמר לי שהם שינו את שיטת חישוב הבונוסים הוא אמר שהפגיעה תהיה מינורית אם בכלל אבל בתכלס זאת פגיעה משמעותית

תודה איציק אני אדבר איתם!

פורסם
הבונוס הוא פונקציה של ביצועים שרק עלו לדוגמה החודש הזה הוא החודש חזק שהיה לי וקיבלתי רבע מהבונוס זה אפילו פחות מחודשים שהיו חלשים בעבר..

כשדיברתי עם הבוס הוא אמר לי שהם שינו את שיטת חישוב הבונוסים הוא אמר שהפגיעה תהיה מינורית אם בכלל אבל בתכלס זאת פגיעה משמעותית

תודה איציק אני אדבר איתם!

דבר עם הבוס שוב ותראה לו שהפגיעה המינורית היא לא מינורית אלא משמעותית ואתה מצפה ממנו להחזרת השיטת החישוב למתכונת הקודמת

לא יצלח המהלך תבדוק את שאר האופציות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב

עכשיו עליך להחליט רוצה להתפטר או לא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש