Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נו אולי עכשיו תתחילו לטעום HERTZ, FOCALת ושאר הירקות. לא כל העולם מתרכז בדוטק אוביישן.

8) אתה ללא ספק צודק! לא הסתכלתי על זה ככה :lol:

JL Audio

פורסם
נו אולי עכשיו תתחילו לטעום HERTZ, FOCALת ושאר הירקות. לא כל העולם מתרכז בדוטק אוביישן.

כל מילה בסלע.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

אם אתה כל כך רוצה אובישן אני ימכור לך את שלי במחיר הזול שרשמת . :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אפרופו - חלופה מעניינת אל מול הדוטק אוביישן יהיה סט שמדורג גבוה ממנו (יותר לכוון ההייבריד אוביישן אולי אפילו אילייט) יהיה הקלארוס של HAT שהיום מחירו כבר ירד למטה מ1000 שקלים.

חומר למחשבה - עוד אופציה.

בכלל - מישהו יודע כמה עולה היום הרץ היי אנרג'י XL? זה סט ברמה מקבילה לדוטק עד כמה שידוע לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני כמה חודשים הציעו את XL במקום hybrid....

נירא לי הוא אמר לי משהו כמו 2200 שקל...

והוא גם אמר שהם לא רואים היבריד ממטר...לא יודע אם זה נכון או לא אף פעם לא שמעתי אותם...

musclecar.gif
פורסם

לא הייתי מאמין לכל מה שאומרים לי, הדוטק אוביישן הוא סט נפלא ובתנאים נכונים המידבאסים שלו יכולים לעבוד ולהשמע כמו מיני סאבוופרים קטנים - התוצאה ברכב של איתמר היתה פשוט מהממת.

ההייבריד אוביישן ברכב של אלכסנדר כשהם היו בתיבות פשוט השאירו אותי בהלם.

הHAT שאני הצעתי יהיו מאופיינים בפאנצ' מאוד אגרסיבי וירדו נמוך מאוד אבל הם יהיו פחות "רכים" מהמוראלים, אז זה עניין של אופי צליל וטעם אישי.

הרצים נותים להיות מאוד מדוייקים בתחום הבאס גם כן -את הXL אני רוצה לשמוע, הסט נראה מעניין מאוד - אבל תג המחיר שלו לפי מה שאתה אומר כאן הוא כפול וזה הופך אותו לסט שלא מצדיק את המחיר בהתחשב באופציות הקיימות.

זה יהיה כמו לקנות אינפיניטי קאפה בעצם - סט נחמד מאוד אבל תג מחיר שבכלל לא נמצא בספרה הנכונה לרמת הסט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הייתי מאמין לכל מה שאומרים לי, הדוטק אוביישן הוא סט נפלא ובתנאים נכונים המידבאסים שלו יכולים לעבוד ולהשמע כמו מיני סאבוופרים קטנים - התוצאה ברכב של איתמר היתה פשוט מהממת.

ההייבריד אוביישן ברכב של אלכסנדר כשהם היו בתיבות פשוט השאירו אותי בהלם.

הHAT שאני הצעתי יהיו מאופיינים בפאנצ' מאוד אגרסיבי וירדו נמוך מאוד אבל הם יהיו פחות "רכים" מהמוראלים, אז זה עניין של אופי צליל וטעם אישי.

הרצים נותים להיות מאוד מדוייקים בתחום הבאס גם כן -את הXL אני רוצה לשמוע, הסט נראה מעניין מאוד - אבל תג המחיר שלו לפי מה שאתה אומר כאן הוא כפול וזה הופך אותו לסט שלא מצדיק את המחיר בהתחשב באופציות הקיימות.

זה יהיה כמו לקנות אינפיניטי קאפה בעצם - סט נחמד מאוד אבל תג מחיר שבכלל לא נמצא בספרה הנכונה לרמת הסט.

זה הדגש? הרמקול הזה בשביל שינגן טוב, חייב התקנה מיוחדת. לכן אי חושב שאין סיבה כל כך להתלהב ממנו כאשר מתקינים אותו רגיל בדלתות.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...