Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לצערי לאחר חילוקי דעות עם בת זוגתי לחיים,הוחלט לרכוש רכב משפחתי עם תא מטען סביר ויומרנות ספורטיבית.

הרכב חייב להיות ידני בתקציב של גג K105

האופציות אשר עלו הינם גולף GTI ,אימפרזה טורבו,לאון טורבו...

אם למישהו יש רעיון אחר אשמח לשמוע:roll:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

ברור שלאון טורבו ידנית זו האופציה הכי אטרקטיבית.

אתה יכול לקנות בתקציב הזה אחת חדשה, זריזה מאובזרת, מרווחת ומהנה. אם תרצה את ה 1.8, תיכנס לך בתקציב אחת בת שנה ואפילו פחות.

האופציות האחרות יורידו אותך בשנתונים.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אוקטביה VRS נכנסת לך בול בתקציב ואין "משפחתית" ממנה.

החזקתי אחת במשך כמעט שלוש שנים ונהנתי מכל רגע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה חושב שליאון טורבו עדיפה על גולף GTI:oops:

פורסם

ברור שלא. אני אומר שמבחינת תמורה לכסף והשנתון שניתן לקבל, זו חבילה מנצחת.

פותח השרשור הדגיש- יומרנות ספורטיבית, ולא כיוון גבוה לרכב ספורטיבי של ממש.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אימפרזה מושקעת ותקינה תעשה עבודה פנטסטית וכדאי מאוד לשקול אותה (רשימת החסרונות ידועה לכולם) אם לא חוויתה את הכלים הללו, אני מדבר על WRX פרודרייב, WRX של 2003 וצפונה, STI כל השנתונים. ה-GT כבר וותיקה מאוד והסיכוי למצוא מדוגמת שואף לאפס.

אני לא רוצה לדבר על האיבו 8 ו- 9 (לא בתקציב שלך) שהן מכונות מלחמה לכל דבר ועיניין והקצבים שהן מייצרות (גם ה- STI לא מסכנים בהקשר) בדרכים טכניות הם פשוט לא נתפסים.

אם מדברים על גולף GTI אז אני ממליץ להוריד את הליאון מהפרק מכיוון שהיא טובה יותר בכל פרמטר (MK 5 ו 6 כמובן)

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אימפרזה מושקעת ותקינה תעשה עבודה פנטסטית וכדאי מאוד לשקול אותה (רשימת החסרונות ידועה לכולם) אם לא חוויתה את הכלים הללו, אני מדבר על WRX פרודרייב, WRX של 2003 וצפונה, STI כל השנתונים. ה-GT כבר וותיקה מאוד והסיכוי למצוא מדוגמת שואף לאפס.

אני לא רוצה לדבר על האיבו 8 ו- 9 (לא בתקציב שלך) שהן מכונות מלחמה לכל דבר ועיניין והקצבים שהן מייצרות (גם ה- STI לא מסכנים בהקשר) בדרכים טכניות הם פשוט לא נתפסים.

אם מדברים על גולף GTI אז אני ממליץ להוריד את הליאון מהפרק מכיוון שהיא טובה יותר בכל פרמטר (MK 5 ו 6 כמובן)

האמת שזו גם הייתה העדפתי לגולףGTI

שילוב של משפחה וספורט

פורסם

אני רק מקווה שאתה מבין שהוצאות חודשיות על הרכבים הללו היו גבוהים בהרבה מרכב ממוצע רק תיקח את זה בחשבון

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אני מאוד אוהב את האוקטביה VRS ברמת הקונספט, והסטיישן היא מכונית שלגמרי הגניבה אותי. זה מה שרציתי לקנות במקור לפני הGTI, אבל נסיעת מבחן הורידה אותי מזה - היא כבדה יותר מהGTI, רכה יותר והגה טוב פחות. זה עדיין אוטו מעולה מבחינתי ואחד שהיה צריך לזכות להרבה יותר הצלחה ממה שהוא זכה לה - אולי בתור אלטרנטיבה למכוניות מנהלים - אבל GTI היא לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני רק מקווה שאתה מבין שהוצאות חודשיות על הרכבים הללו היו גבוהים בהרבה מרכב ממוצע רק תיקח את זה בחשבון

תמיד אפשר ללכת על אימפרזה רגילה עם כונס וספוילר "ולהנות" מכל העולמות :roll:

אין מה לעשות , ביצועים באים עם עלויות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

יודע גם יודע,מעבר לזה שאני עוסק בתחום היו לי בעבר מכוניות ספורטיביות כך שהוצאות ביטוח דלק ותיקונים נלקחו בחשבון.:wink:

• תוכן חדש...