Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל הפור, החלטתי שאחרי הקיץ אני שולח את עצמי קיבינימאט מפה. ואני לא יודע איך עושים את זה, אני יכול לטוס לחו"ל עם ויזה ולעבוד? איך אני מקבל אזרחות במדינה זרה? או שבעצם אני חייב שעסק קיים ישלח אותי?

איפה אני מוצא עבודה? מחפש מראש? צריך אשרת עבודה? אולי עדיף לחפש מעסיק ישראלי שידאג לי לכל הבלגן?

אולי בכלל יש הגבלה על תחומים שאני יכול לעסוק בהם?

פורסם

רילוקיישן זה לא פשוט בכלל, ואתה לצערך מגיע מהנקודה הכי בעייתית - אני מניח שאין לך דרכון זר, אין ויזת עבודה, אין אפילו עבודה... גם בשביל מעסיק, לשלוח עובד לחו"ל זה בלגן לא קטן ועלויות כן גדולות... מה תחום העיסוק שלך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש תנאים שונים בכל מיני מדינות כיצד לקבל אזרחות. לקנדה אפשר לנסוע למשל לויניפג דרך קהילה מקומית שלהם לקבל ויזה. הם נותנים עדיפות למשפחות עם ילדים קטנים - אם יקבלו אותך (תהליך שלוקח לא מאט זמן, בעוד כ5 שנים יש לך אזרחות ועד אז תיהיה תושב קבוע). יש גם תוכנית פדראלית, אבל יותר קשה להתקבל, הם מחפשים בעלי מקצוע ספציפיים. בכל מקרה חייב אנגלית ברמה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לך לנתניה תמצא צרפתיה ותתחתן איתה, זה יופי של סידור כי תוכל לקבל אזרחות צרפתית (יענו אירופאית)

מבלי לנסוע לצרפת.

פורסם

אני אתפח לעצמי על השכם קצת ואגיד שהאנגלית שלי טובה, מספיק טובה בשביל לתקשר עם תיירים אמריקאים בצורה נוחה.

כרגע אני עובד בתור פקיד קבלה במלון חמישה כוכבים. :oops:

במקצוע שלי אני הנדסאי מכוטרוניקה.

זה התמצית בלי סיפורי "הציעו לי וסרבתי כי..." ויש לי הרבה כאלה, סרבתי להתחייב בגלל שידעתי שאו שאני מתחיל לימודים או שאני עוזב.

אין דרכון זר, אני לא מתכוון לגעת בעגלות, אני אפילו לא החלטתי לאיזה מדינה אני הולך. וגם שם לאיזה אזור, כמובן תמיד אפשר להגיש מועמדות לחברה אמריקאית שעבדתי עם המוצרים שלה בארץ.

טזוויפר - אני אשמח אם תיתן לי קישור או כיוון לחקירה על המקצועות הספציפיים הללו.

באופן כללי - אם אני פונה לחברה אמריקאית, וקרה נס והם מוכנים לחכות עד שאני אסיים עם הבירוקרטיה, זה יכול לשחק לטובתי בבקשת ויזה?

זה יתכן שאני אקבל ויזת שהייה ללא אשרת עבודה?

פורסם

הנה קישור: http://www.jewishwinnipeg.org

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נראה לי שהבנת את תהליך הויזה לארה"ב. לגבי אשרת עבודה - H1-B: מדובר באשרת עבודה שהמעסיק מוציא עבורך. זאת אומרת, זה לא שאתה מבקש את זה והמעסיק מחכה, אלא המעסיק שמעוניין בך פונה לרשויות ומסדיר את המעמד שלך. אתה יכול לעבוד אך ורק אצל המעסיק הזה, אם מפטרים אותך יש לך זמן למצוא מעסיק אחר שיתחיל את אותו התהליך מבחינת האשרה או שעליך לעזוב את ארה"ב תוך זמן קצוב. אתה צריך להראות יתרון רציני על מקומיים או להיות בענף מאוד מבוקש (לא מלונאות) על מנת לקבל H1-B, ומעבר לזה אתה צריך להוכיח שאתה מומחה בענף או להיות בעל השכלה אקדמאית. בקיצור, שכח מזה.

במצבך אתה בבעיה די רצינית אם אתה רוצה לעבור לארה"ב בצורה חוקית. אתה יכול לחפש משרה בחברה ישראלית שיש לה שלוחה בארה"ב, או שאתה יכול לנסות להתקבל ללימודים שם (עניין יקר מאוד אם אתה באוניברסיטה נחשבת). או שתכיר אמריקאית...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חזרתי לקרוא קצת ואכן הצדק עמך, אני לא יכול לקבל אשרת עבודה ללא מעסיק שמתחייב לקחת אותי.

נגיד ואני מוציא ויזת תייר וכאשר אני כבר נוכח במדינה לשנות את הויזה לאשרת עבודה, אפשרי?

פורסם

דווקא אפשרי מאוד ..

אם תמצא מעסיק שמוכן להעסיק אותך ולהתחיל עם הבירוקרטיה, אתה תקבל ויזת עבודה גם אם נכנסת עם ויזת תייר (במקרה הכי גרוע, קפיצה לקנדה ל 10 דקות וחזרה תסדר את זה)

פורסם

יש בעצם הבדל בין אשרת עבודה לגרין קארד? לפי מה שהבנתי זה אותו הדבר.

כיצד נקבע התוקף? הבנתי שזה נע בין חצי שנה ל10 שנים.

באיזה שלב אני יכול להגיש בקשה לאזרחות?

פורסם

אחרי מליון שאלות קיטבג, הגעתי למידע המלא ונשארתי רק עם תהייה אחת.

זה ייתכן שכל מי שנמצא בארה"ב במסגרת רילוקיישן או שבעל אישור עבודה הוא בעל תעודה אקדמאית או 12 שנות ניסיון במקצוע ספציפי?

אין דרך לעקוף את זה?

פורסם

בעבר היה אולי יותר קל,

בשנים האחרונות ארה"ב נסגרה כמו רוב הארצות בעולם.

בקיצור, אין דרך חוקית לעקוף את זה.

אני מכיר שתי פסנתרניות מעולות שזכו באשרת שהייה (+אזרחות בדרך)

בגלל משהו מיוחד שקיים רק בארה"ב - מעין "פרס" שניתן עבור אמנים מצטיינים.

אתה מתחיל להבין את הכיוון?

זאת השיטה בארה"ב - מושכים את המצטיינים, כדי שאלה יעבדו בארה"ב

ולא בגרמניה/רוסיה/ישראל/צרפת. קפיטליזם, נו. :-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מתעלק על השרשור:

במקרה ואני מתחתן עם אמריקאית תושבת הארץ (נולדה בארצות הברית ויש לה דרכון אמריקאי), מה הפרוצדורה בשבילי כדי לקבל אזרחות גם?

• תוכן חדש...