Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי חלקים בכרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא באר (הערותיי בחום, היכן שחיקיתני באדום, ובאדום B, כרגיל).

באשר לבקשתך בכחול, ראיתי וולוו כזה מלא אבק עומד בר"ג, לפרטים, צור עימי קשר. - הוא לא שם בסוף סימן שאלה....

לא הבנתי את חוכמתך (מה שכתבת באדום), אנא הסבר, כדי שאוכל לתייג אותך.

(ואם להודות על האמת, יש כאן בפורום בעיות עברית הרבה יותר קשות, שזקוקות, אם לא לטבילה בכרום, לפחות לטבילה בדבש)

משפט מחוזי מאוד, אפשר לקבל פירוש בשבילנו, הממוצעים ?

פורסם

כמי שחיי המון שנים ביוסטון המדהימה ,למדתי תיכון שם בתחילת שנות השמונים לפני שהגיעו אלפי ישראלים לשם ואני עדיין מגיע פעם בשנה לבקר את אחיי ואבי שגרים שם אני בהחלט מבין ללבך שאתה רוצה לשתף אותנו במקצועונת ובידע שיש בשוק האמריקאי ,כל פעם שאני שם ומסתובב די הרבה בשוק המכוניות אני נפעם מהרמה והמקצועיות של השוק האמריקאי,שם זה תרבות מפותחת רבת שנים אצלנו עדיין זה מתהווה אבל בסוף יהיה גם פה תרבות מפותחת בתחום הזה ואני מאמין שמציון תצא תורה גם בתחום אספנות הרכבים .

צודקים החברים שמציינים את הקושי שבמשלוח וקבלת חלקים מחו"ל ,אני הבאתי מרצדס מיוסטון ,אבא שלי שלח אותה משם מלאה בחלקי חילוף בבגאז ופשוט עשו לי פה את המוות עבור כל חלק וחלק עד שאושר במכס ,ממש פידיון שבויים הרגשתי שכול חלק בסופו של דבר הגיע הבייתה .גם היום שאני רוצה משהו קטן כגדול מעדיף למצוא לו טרמפ אנושי מאשר דואר שיש סיכוי שיפול בשביי השלטונות ועכשיו לך תשחרר אותו,כמובן שברור לי הסיבות למה קשה להכניס דברים לארץ מכול הבחינות אבל תאמת שקצת מוגזם.

תודה עבור השרשור ובאמת תתיחס לכול מי שמברך עבור היוזמה והשיתוף ,עבור זה נועד הפורום לטובת הכלל ובמידה ומישהו אחד יפיק תועלת מהידע שהוספתה אז הרווח כולו שלו בזכותך וחבל שתבזבז אנרגיה איפה שלא צריך בפוסט הזה,ובשרשור הזה יש בזבזן כפייתי אז אל תיקח ללב ותמשיך לשתף.

• תוכן חדש...