Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעייה לשדך לכך סאב. לדעתי בכל זאת 200 בגישור זה לא הרבה. אולי לסאב קטן יספיק. אבל בכל זאת לא הייתי ממליץ אליו במצב שלך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, לאחר המפגש אני מבין עכשיו יותר מה באמת מאפשר התקציב שלי.

המסקנה - לנסות לתפוס הזדמנויות ביד שניה.

מאמין שאת המגבר וההד יוניט אני אקנה ביד שניה.

רמקולים - ההיי אנרג'י נשמעו לי מדהים. חדים, מדויקים, מפורטים, גיטרות נשמעות מעולה.

את המורל לא יצא לי לשמוע דווקא, אבל אני חייב לציין שההרץ ממש קלעו לטעם שלי, ואני מאמין שאלך עליהם.

סאב - עדיין זקוק להמלצות, האמת היא שאין לי שמץ של מושג עדיין על מה ללכת.

לגבי ההד יוניט - אני רוצה למצוא אקליפס 5030 ביד שניה. יש בו כל מה שאני צריך שזה בלו טות', שליטה על אייפון, ולפי מה שאני ראיתי, מדובר במכשיר איכותי, עם המון אופציות כיוון, כולל טיים קורקשן וכו'.

למה לא אקליפס 7200? כי הם נמכרים באיזור ה 2K. את ה-5030 אני מאמין שאפשר למצוא בפחות מ-1000 והוא ממש מספיק לצרכים שלי.

אשמח לשמוע על מישהו שמוכר...

ייקח כנראה זמן עד שאשלים את המערכת.. אבל אני מאמין שזה ישתלם בסוף ושאצליח לעמוד בתקציב.

פורסם

נכון, אבל לא היתי פסל אפשרויות של אלפיין או קלריון. יש להם מכשרים איכותיים אולי ללא בלוטוס, אבל עם חיבור לאייפון.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

בכל זאת.. חשוב לי הבלו טות'.

טוב, אני אצטרך קצת עזרה עם המגבר והסאב.

אפשר לקבל המלצות מה לחפש ביד שניה?

הסאנדאון 100.4 כבר ברשימה, אבל אם יהיו עוד כמה המלצות יהיה הרבה יותר פשוט למצוא.

יש בפורום ובעוד מקומות המון מגברים למכירה, אבל אין לי מושג מה באמת טוב..

• תוכן חדש...