Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תדאג, הוא הסוכן הכותב, יש לידו סוכן קורא. הם יסתנכרנו בסוף היום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרגע הסוכנים שלה מאוד פוגעים בנוחות השימוש שלי בפורום.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

זה בסדר, המאג בכוננות, יש לנו מנהלים בכל פינה ואנחנו מוכנים לקרב. אצבע אחת על כפתור המחיקה, אצבע שנייה על כפתור ההתראה ואצבע שלישית (האמה, אלא מה) על כפתור החסימה :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בואו נסכם שבסדר הגודל של המחיר הזה ( -+ 130) האופציות הטובות ביותר למשפחתית הן (הסדר אקראי):

1. סיאט לאון 1.8.

2. אופל אסטרה טורבו.

3. פורד פוקוס 2000 ספורט.

4. שברולט קרוז טורבו.

הקרוז והאסטרה מציעות נוחות ותחושת פרימיום, הלאון כוח ואפיל, והפורד אמינות, יציבות, ואיבזור.

הבראבו וה-c4 טורבו טובות אף הן, אבל רובוטיות.

מוסכם?

פורסם
בואו נסכם שבסדר הגודל של המחיר הזה ( -+ 130) האופציות הטובות ביותר למשפחתית הן (הסדר אקראי):

1. סיאט לאון 1.8.

2. אופל אסטרה טורבו.

3. פורד פוקוס 2000 ספורט.

4. שברולט קרוז טורבו.

הקרוז והאסטרה מציעות נוחות ותחושת פרימיום, הלאון כוח ואפיל, והפורד אמינות, יציבות, ואיבזור.

הבראבו וה-c4 טורבו טובות אף הן, אבל רובוטיות.

מוסכם?

הליאון ספורטיבי מידי בשבילי . הייתי הרגע אצל פורד המחיר מסתכם ב141 כולל אגרה ולא כולל עלוקה וקו דנית. לא היה אפשרות לgps שהכרחי בשבילי. ומצלמת רוורס אבל היה למשל חנייה אוטמים ממה שהבנתי וסאנרוף האוטו מאוד דומה הסתכלתי על דגם ה2L נם 170 כוח סוס הצריכה היא 12 אמיתי נראה לי. הקרוז לא משך את תשומת ליבי. אז לסיכום : . 3 שנים אחריות ׳ טיפולים וחלקים מאוד זולים ׳ שוק קטן בעיה לעתיד, חבילת מולטימדיה שלמה כל מיני חיישנים! צבע מטאלי אגרה רישוי קודן ועלוקה ב125 אלף שקל לגבי הדלק אני יהיה שמח אם זה יהיה 10 לליטר.

פורסם
יפה שהצלחת להתייחס לגיבוב השטויות המכוון ש-roee כתב ברצינות :lol: :lol:

בכל מקרה, רק כדי שיהיה ברור מדוע אנחנו קצת מגזימים עם הדאחקות בשרשור הזה ובשרשורי אופל אחרים - לאחרונה יש כאן כל מיני סוכני אופל שחושבים שהם נורא מתוחכמים כשהם נרשמים בשני משתמשים שונים ומגיבים אחד לשני, במחשבה מטופשת שמנהלי הפורום לא ישימו לב. לצורך דוגמה שים לב למשל לשרשור הזה, בו שואל משתמש תמים בשם עודד טוכמן שאלה בנוגע לאופל, ומקבל תשובה מהירה ומלומדת ממשתמש אחר לגמרי בשם אמיר מנס שאין לו שום קשר אליו בשום צורה שהיא (hint hint) והם בכלל בכלל לא מכירים או שוהים בדרך קבע בתוך המוח של אותו הבנאדם. (nudge nudge) בכלל לא, אם אתה מבין למה אני מתכוון... (wink wink)

למרות הנזיפה החיננית, טיבן של "דאחקות" שהן ידועות ככאלו לשותפיהן בלבד ואילו הקהל הרחב הצופה מסביב "יוצא" כידוע דביל. אבל בכל זאת לא ברור לי כיצד הגעת למסקנה הנחרצת שמדובר בסוכנים "שתולים" של אופל, האם רק בשל כך שמדובר בחברים חדשים, או שעוצמת ההתלהבות שלהם אינה מאפשרת אלא את המסקנה הזו, שהרי יש כאן למשל חבר שמאוד מתלהב מיכולותיה הספורטיביות של מיני קופר ואף פוסל מניה וביה מתחרות פוטנציאליות, גם כאלו עליהן לא נהג ועדיין לא הייתי רואה בו סוכן של דלק רכב רק בשל כך.

פורסם

חברה נורא חשוב לי שתחזירו אותי לשרשורים פה,זה ממש לא פייר.

מחר בבוקר אני צריך ללכת לסוכנות אופל וממש לא קיבלתי תשובות.

זה לא בעיה בשבילי להתחבר ממחשב אחר עם ip חדש בשם חדש,אבל אני לא רואה סיבה לעשות זאת.

אני לא סוכן של אופל.

מה הקטע שלכם? מה ננעלתם עלי?

פורסם

מחר בבוקר אני צריך ללכת לסוכנות אופל וממש לא קיבלתי תשובות.

בטח שתלך מחר לסוכנות של אופל, אחרת יפטרו אותך.

פורסם

הסוכן החשאי דבל-או-סבן היה צריך לחשוב על הרעיון הגאוני הזה של ה-IP עוד לפני שהוא קרא לעצמו yarin g, אה? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...