Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה התחילו להיווצר מהמנוע רישרושים שנשמעים כמו השסטומים.

הרישרושים מופיעים רק כאשר המנוע חם ורק כאשר אני לוחץ על הגז. זאת אומרת בעלייה של הטורים.

לרכב לפי מה שאני יודע לא עשו אף פעם ראש מנוע והוא עבר 200,000 קילומטר.

כמו כן יש גם ריח של דלק ושמן שרוף מהאגזוז כשמתניעים את הרכב.

מישהו יודע אולי מהם הסיבות ? וכמה בערך ייעלה לי התיקון של הבעיות ?

פורסם

תתחיל בהחלפה של שמן מנוע לאיכותי יותר כולל פילטר שמן מקורי. אם זה לא עוזר תמשיך בביצוע פלאשינג למנוע שככל הניראה קיימת בו בוצה. בקיצטר מהקל לכבד.

פורסם

בנוגע לדפיקות שסתומים (כפי שאתה מציין) אם אינני טועה ישנם מרימים הידראולים ולא כיוון מכאני

הייתי מציע לך להחליף שמן ופילטר שמן לאיכותיים ולעקוב אחרי זה. ( צבע של השמן ,ריח מוזר וכדומה )

במידה ואין שינוי הייתי בודק לחץ שמן עם שעון מכאני במוסך .

פלאשינג לא הייתי מציע לך לעשות כי זה יכול לגרום לסיבוכים נוספים וסתימות למינהם.

בנוגע לריח של שמן שרוף ודלק אם זה רק בהתנעה ועד ההתחממות זה טבעי בשנתונים הללו,אין סיבה לדאגה.

פורסם

שמן החלפתי לפני כחודש.

השמן הוא Liqui Moli האפור למי שמכיר. צמיגות w10 - 40 נראה לי.

מה שכן זה שהפילטר היה חלופי אבל התופעה הייתה גם קצת לפני הטיפול.

אולי אין קשר לשמן ?

פורסם

ראשית לטובתך - החלף לפילטר שמן מקורי, ראש שקט מהרבה בעיות שעלולות להיווצר.

האם ידוע לך אם קיימת בוצה במנוע? האם אי פעם נוקתה מערכת השימון במנוע?

פורסם

אף פעם לא נוקתה וגם לא ידעתי מז זה בוצה עד עכשיו.

איזה עוד סימנים יכולים להיות כשיש לי בוצה במערכת השימון ?

אולי ככה אני אגיד לך יותר מדויק.

כמו כן כמה יעלה בערך לתקן את הנזק ולהחזיר את הרכב למצב חדש?

פורסם

פתח את מיכסה מילוי השמן והבט פנימה דרכו תראה אם ניראה לך שם נקי או שהגוון שם חום ומגעיל. זו אינדיקצייה לא הכי מדוייקת אבל למישהו שלא מבין בתור התחלה יכול לתת את הכיוון לפיתרון. כמו כן מה צבע השמן מבחינת הכהות שלו על המדיד שאתה בודק?

פורסם

שלום רב,

להערכתי, הנקישות שאתה שומע במנוע והצלצולים הם כתוצאה משריפת סולר לא תקינה. יש לבדוק את ארבעת המזרקים, לאחר מכן לבדוק את משאבת הסולר.

מקווה שעזרתי,

טוני דאו 057-7372306

פורסם

שו סולר? ב 96' לא שווקה בארץ קורולה עם מנוע דיזל. זה בנזין.

אני לא מבין איך אפשר לנסות ולאתר רעשים דרך מסך מחשב. לכל הפחות צריך להעלות סרטון וידאו או לגשת לבעל מקצוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...