Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות צורך ביצוע ניקוי מצערת והנחה של 10. אחוז (מעניין כמה משמעותי זה יהיה) חשבתי לבצע את הטיפול הקרוב במוסך הונדה בהרצליה, הרכב שנת 2005 יש טעם לדעתכם או שכל מוסך יכול לבצע הנל בקלות? (בנוסף אני רוצה שיבדקו יובש/בלאי של גומיות צינורות לראות שהכל תקין) בעיקר נובע מרצון של מקום שלא יחפף.

מה דעתכם?

פורסם
שלום,

בעקבות צורך ביצוע ניקוי מצערת והנחה של 10. אחוז (מעניין כמה משמעותי זה יהיה) חשבתי לבצע את הטיפול הקרוב במוסך הונדה בהרצליה, הרכב שנת 2005 יש טעם לדעתכם או שכל מוסך יכול לבצע הנל בקלות? (בנוסף אני רוצה שיבדקו יובש/בלאי של גומיות צינורות לראות שהכל תקין) בעיקר נובע מרצון של מקום שלא יחפף.

מה דעתכם?

אם אתה מכיר מוסך שאינו מורשה אבל אתה סומך עליו שהוא מקצוען שלא מעגל פינות ועובד לפי הוראות היצרן אתה יכול לפנות אליו בשקט, ניקוי בית מצערת זוהי פעולה פשוטה. בדוק רק אם יש לו סקנר מתאים. קרוב לודאי שתצא יותר בזול למרות ההנחה.

פורסם

הנושא נבדק והטיפול במאיר ירד מהפרק לחלוטין. (מחירים פשוט הזויים)

אני אבדוק אופציות לגבי מה שאמרת ^ תודה.

• תוכן חדש...