Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף GTI 2010 ואני מחפש צמיגים חדשים. מתלבט בין R1R ל AD08? האם מומלץ לשקול צמיג נוסף? כמו כן, עד כמה ה R888 לא נוח לנסיעה מנהלתית כל יום?

פורסם

הR1R אוחז מאוד, נותן היגוי מדוייק, רועש, לא נוח, נגמר מהר (החזיקו משהו כמו 9K על הGTI שלי). זה באמת מה שאתה מחפש בצמיג? על הR888 לא הייתי חושב בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כנראה שאני ארד מהטויו אם כך. לגבי ה AD08 הבנתי שהוא אוחז כמעט כמו הטויו רק בלי כל הרעש. אני טועה?

פורסם

כרגע אני עם היוקו ולחבר יש R888

מבחינת אחיזה הטויו(R888 ) לוקחים היתרון ביוקו הוא מקדם השחיקה שכן תרכובת הצמיג עשוייה מחומר קשה יותר

ולכן השחיקה טובה יותר אומנם לוקח להם יותר זמן להתחמם אבל אחרי שהם חמים הם אוחזים טוב מאוד

מבחינת רעשים ונוחות אין מה להשוות הטויו רועשים ומרעידים את הרכב במהירות של 30-50.

אם אתה מחפש צמיג הרד קור שאוחז ונדבק ללא פשרות לך על ה888, אם אתה מחפש צמיג אוחז, נוח יותר ושמאפשר לך לשחק עם הזנב כשהוא פושר ושיחזיק לך יותר זמן לך על היוקו

פורסם

גם אני נמצא באותה סירה. כרגע יש לי T1R וצריך כבר להחליף אותם.

הנסיעות שלי ב GTI מנהלתיות לחלוטין, אני מחפש את הצמיג שיהיה הכי שקט ונוח, גם אם זה יפגע לי באחיזה.

על מה הייתם ממליצים לי ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לדעתי צריך להתחיל מהתקציב , להמשיך מהדרישות (האמיתיות , אף אחד מאיתנו לא צריך R888 ודומיו ).

אני אישית כבר 35 אלף ק"מ עם T1R והכתפיים של הקדמיים כבר דיי גמורות , שוקל מעבר לF1 או לחילופין דאנלופ ספורט מקסס . כמובן תמיד קיימת האופציה להמשיך עם המצוי שעושה עבודתו נאמנה עבורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כנראה שאני ארד מהטויו אם כך. לגבי ה AD08 הבנתי שהוא אוחז כמעט כמו הטויו רק בלי כל הרעש. אני טועה?

לא מכיר את הטויו בהשוואה, אבל גם היוקוהמה רועש למדיי.

כפי שנכתב כאן כבר, אכן לוקח לו זמן רב להתחמם על מנת לספק את הסחורה, וכאשר הוא קר הוא לא ממש מספק שום סחורה.

לדעתי, זה ממש כמו במתלים. כמו שיש בולמים וקפיצים שמתאימים ואוחזים יותר בכביש וישנם כאלה שיהיו טובים יותר על מסלול בלבד, גם כאן מציע לך למצוא צמיגי אחיזה לכביש ולא למסלול.

לך על סט פיילוטים, או גודייר, או ברידג'סטון ברמות הגבוהות, קונטיננטל שגם להם כמה דגמים מעולים, אל תלך על סמי סליק אם אתה שואל אותי, אישית התאכזבתי וזה לא שווה את הכסף לדעתי! ברוב תנאי הכביש אתה תגלה שהאחיזה פחתה ושהרכב הפך לקופצני ואפילו בוגדני, אם אתה לא חיית מסלול רד מזה.

פורסם

gtv11636

אני לא כל כך מסכים איתך היוקו מספקים אחיזה משופרת לעומת הצמיגים המקוריים בריג'סטון פוטנזה RE050 קרים או חמים

מבחינת הרעש, הבדל זניח לעומת התמורה שאתה מקבל. מבחינת נוחות הם קצת יותר קופצנים בגלל הקשיחות שלהם

על רטוב אין לי עדיין אינדיקציה כי שמתי אותם אחרי תקופת הגשמים

נ.ב היוקו נמצאים בקטגוריית צמיגי street race ולא סמי סליק

פורסם
ברשותי גולף GTI 2010 ואני מחפש צמיגים חדשים. מתלבט בין R1R ל AD08? האם מומלץ לשקול צמיג נוסף? כמו כן, עד כמה ה R888 לא נוח לנסיעה מנהלתית כל יום?

נראה לי קצת תלוש מהמציאות להרכיב לרכב בשימוש יומיומי טויו 888 או R1R, אלא אם הנסיעה היומית שלך היא מהחניה למסלול ובחזרה.

לרכב בשימוש יומיומי עדיף T1R, נכון, יהיה פחות מה לספר לחבר'ה אבל ברמה הפרקטית זה הרבה יותר חכם ונכון מלהשאיר ערימות של גומי מיותר על כבישים עירוניים (גם לרכב, גם לצריכת הדלק וגם לשאר המכלולים ש"ייסבלו" יותר כתוצאה מהאחיזה המוגברת על אספלטים לא איכותיים)

נ.ב. למי שמתגרזן עם האוטו כמו שצריך - שווה לשקול להחזיק שני סטים של גלגלים. צמיג ירוק ליום-יום ואחד שאוחז לימים יפים יותר...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני נוסע על הטויו R1R כשנה, סביב ה-20000 ק''מ, הצמיגים הקדמיים שחוקי דפנות, תוצאה של ימי מסלול וטיולי נהיגה, האחוריים במצב חדש.

סביר להניח שמישהו שנוסע רוב הזמן רגוע, יאריך איתם את תקופת הנסיעה.

האחיזה שהם מספקים היא לא פחות ממעולה, קצת פחות טובה ברטוב אבל לא משהו שהייתי מוותר עליהם.

ההבדל המהותי בין היוקו לטויו הוא עניין המחיר, הפערים יכולים להגיע לכ-40% התייקרות לרעת היוקו, מה שהופך אותם לפחות אטרקטיבים מבחינתי.

לגבי נוחות/רעש קשה לי להביע דעה כי הרכב גם ככה קשיח וקופצני, אז הצמיגים לא ממש שינו הרבה בתחום הזה.

שורה תחתונה: מחיר-טויו, אחיזה-טויו, שחיקה-יוקו, רעש/נוחות-סביר להניח שהיוקו אבל לא בהבדלים גדולים.

אני יודע שהסט הבא שלי יהיה R1R ללא ספק.

פורסם
אני נוסע על הטויו R1R כשנה, סביב ה-20000 ק''מ, הצמיגים הקדמיים שחוקי דפנות, תוצאה של ימי מסלול וטיולי נהיגה, האחוריים במצב חדש.

סביר להניח שמישהו שנוסע רוב הזמן רגוע, יאריך איתם את תקופת הנסיעה.

האחיזה שהם מספקים היא לא פחות ממעולה, קצת פחות טובה ברטוב אבל לא משהו שהייתי מוותר עליהם.

ההבדל המהותי בין היוקו לטויו הוא עניין המחיר, הפערים יכולים להגיע לכ-40% התייקרות לרעת היוקו, מה שהופך אותם לפחות אטרקטיבים מבחינתי.

לגבי נוחות/רעש קשה לי להביע דעה כי הרכב גם ככה קשיח וקופצני, אז הצמיגים לא ממש שינו הרבה בתחום הזה.

שורה תחתונה: מחיר-טויו, אחיזה-טויו, שחיקה-יוקו, רעש/נוחות-סביר להניח שהיוקו אבל לא בהבדלים גדולים.

אני יודע שהסט הבא שלי יהיה R1R ללא ספק.

+1...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...