Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בניתי בבית מערכת מרדיו דיסק של רכב ורמקולים של רכב שמחוברים עליו גם כן.

ורציתי לדעת איך אני יכול להפוך אותה לניידת?

חשבתי על מצבר, אבל מצבר יחסית יקר אלא אם כן יש לכם מצבר או משהו בEBAY שאני יוכל לקנות בתקציב של עד 250 שקל.

אם יש לכם רעיון אחר אני אשמח לשמוע

דרך אגב ראיתי משהו בEBAY תגידו לי אם זה טוב: http://www.ebay.com/itm/15000-Mah-capacity-DC-12V-Lithium-battery-w-1A-charger-CCTV-DC-12V-big-battery-/280826875869?pt=US_Batteries&hash=item4162960fdd#ht_3950wt_664

פורסם

מה שראית ב EBAY זה 15000 MaH בעוד מצבר פשוט הוא 52000 MaH ,עדיף לקנות מצבר, אפילו יד 2 במצב טוב

מה שהצעת לא יחזיק לך הרבה זמן , ואם אתה מוכן לזה שלא יחזיק הרבה זמן אז עדיף לך לקנות מצבר של אופנוע (חדש)

SCANSPEAK

פורסם

אל תזמין מצברים מהאיביי.. המשלוח יהיה יקר וזה לא ישתלם לך.

כפי בנג'י תקנה בארץ, של אופנוע או אפילו מצבר ג'ל של עגלות חשמליות.

אבל בלי מטען למצברים חבל על הכסף שלך.

פורסם

אז לקנות מצבר של אוטו? מצבר של אוטו לא נע פחות מ400 שקל

עדיף כבר לקנות גנרטור של 650W וסגרתי סיפור לא?

• תוכן חדש...