Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30,000 ש''ח לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כבר כמה חודשים אני בחיפושים אחר רכב שישמש אותי לנסיעות ללימודים ועבודה. הנסיעות הן ראשל''צ/ת''א-אור יהודה ולסופי שבוע נסיעות קצרות.

אני מחפש רכב אמין, חסכוני(ידני), עלויות אחזקה נמוכות, כמובן שכמה שיותר נוח ושיהיה רכב עם סטייל עד כמה שאפשר.

לא מעוניין לגעת בפונטו (אמינות ומראה חיצוני), 206 קצת מפחידה אותי בגל האמינות אבל באה בחשבון (עד כמה היא אמינה?). סיריון זולה מידי באיכות אבל רכב שבא בחשבון, והכי נדלקתי על הפולו 2004 (אוטומטית לצערי) שנכנסת פחות או יותר בתקציב. מצאתי אחת שמורה שעברה טיימינג עם ק''מ ממש נמוך. עד כמה הפולו בשנתון הזה אמינה?

אילו אפשרויות עוד ניתן לקבל בסכום הנ''ל ובמה לא לגעת כלל?

תודה וחג שמח.

פורסם

אתה מתכוון שבגלל האמינות הטובה והעדיפה של הפונטו על הפולו הענתיקה אתה בוחר לא להעדיף אותה?

וברצינות - תסתכל על כמויות השרשורים פה על תיקונים בפולקסווגן, על המחירים של צ'מפיון ושאר המוסכים, על מוסכים שבנו את פרנסתם מזה שהשירות של VAG גרוע (כמו מוסך רון, שמתמחה בשירות טוב ובפיתרונות יצירתיים לבעלי VAG) וכמובן על הפלסטיקה היענו-איכותית שמתקלפת מכל כיוון ונשברת מכל דבר (תנסה להשיג ידיות פתיחה לדלתות או קונסולות מרכזיות במצב תקין).

אה, ועל זה אתה עוד משלם פרמיה בדמות מחירון כפול...

אמיתי אתה?

ד"א, ב-30K אתה כבר יכול לרכוש גרנדה פונטו ידנית משנת 2007. זה ידני, זה חסכוני וזה חדש ב-3 שנים מהפולו.

עוד אופציות - בתוספת לא מטורפת אפשר לרכוש סוזוקי אלטו שנת 2010. אני מניח שהחיסכון בדלק יקזז את המימון שתיקח כדי להשלים את הרכישה.

פורסם

הייתי במצב שלך בדיוק, סיאט משנתון 2003-2008 אוטומט או ידנית מנוע 1400 יעשה עבורך את העבודה, צריכה של 1:15 סמי-עירוני (בתוך ירושלים אבל לרוב בלי רמזורים או פקקים).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אמנם, סיאט של תחילת שנות ה-90 אבל יש לי עדין הזיכרונות הרעים חקוקים בזיכרוני..

בתור אחד שיש לו, איך האמינות? תיקונים וכיו''ב?

• תוכן חדש...