Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאט לאט אני מתחיל לסגת מהרעיון של CarPC... :shock:

ככל שאני נכנס יותר לעומק הקורה, אני מגלה שזה יעלה יותר כסף ויותר השקעה.

זה די מבעס כי תכננתי על זה הרבה זמן...

אחד הכיוונים החדשים שאני בוחן זה נגן MP3 לרכב שמתבסס על דיסק קשיח (אני מעדיף את זה בגלל הנוחות בהעברה, כמות השירים, וההמנעות מקפיצות).

לאחר חיפוש ממושך מצאתי את המוצר המעניין הבא:http://www.omnifimedia.com/products/omnifi_details.jsp?productId=12541&partner=

בכל אופן, זו חברת בת (או סתם כינוי שונה) של רוקפורד פוסגייט. המוצר מתאים לי לחלוטין מבחינת דרישות - הארדיסק נשלף, חיבור WiFi, מראה אלגנטי. מצד שני, אני לא בטוח לגבי איכות הסאונד שלו!

באם הוא יראה טוב, אני אאלץ להזמין אותו מחו"ל, כרגע מצאתי אותו במחיר של 425 דולר.

http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp?store=pcmall&dpno=328209&source=CNETSHOPPERPC&adcampaign=email,CNETSHOPPERPC

מה לגבי המשלוח - כנראה בדואר? ישחטו אותי במיסים בארץ? אין לי הרבה נסיון בעניין...

למישהו יש דעה בנושא המכשיר הנ"ל? האם יש מוצרים מתחרים במחירים יותר אטרקטיבים?

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה אומר על לקנות מכשיר ככה חזק עם יציאות חזקות ותצוגה יפה ולהוסיף לו את אחד מהנגני JUKE BOX האלה עם 10 GB ליד הפנל או מתחת, פשוט תארגן לך איזה זרוע יפה למכשיר שישב ליד הפנל שלך ואז גם יש לך מכשיר איכותי ברכב וגם כל הקטע של איחסון MP3 נפתר ולפי דעתי זה יפה כל הקטע של הJUKE BOX עם המסך מגע שלו

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם

זה אופציה גם כן. קצת פחות אלגנטית, אבל אפשרית.

אם יש מכשירים שאתם מכירים עם תצוגה גדולה וברורה ומקשים נוחים - תגידו.

אגב, יש לציין שלא ירדתי לגמרי מהאופציה של CarPC, אני פשוט שוקל אפשרויות אחרות בשל החוסר כדאיות הכלכלי.

פורסם

לדעתי הבעייה הכי גדולה ב נגן מבוסס HD לרכב זהאת בעיית הקירור. אם המשחב הביתי בוער בקיץ אני מתאר לעצמי מה ילך בתוך קופסה קטנה דחוסה עם HD שמסתובב שמהירות של 7200 סל"ד, מעניין כמה זמן הוא יחזיק בלי להשרף.

פורסם

לא אלגנטי???

הכל התחיל מזה שרצית לדחוף מארז של מחשב בתוך האוטו שלך לא??!!??

:lol::lol::lol:

בכל מקרה קיימים בשוק המון מכשירים מבוססי הארד דיסק ולא כרטיסי זיכרון

תרכוש לך משהו עם מסך גדול או אולי אפילו מסך מגע עם הארד דיסק פנימי גדול ופטרת את הבעיה לפי דעתי

פורסם

טוב. התסכלתי על המחירים של נגנים עם הארדיסק, לא שיש כמעט, וגם הם נראים לי מוגזמים. במיוחד היות ולא מדובר במחשב אלא ב-Head Unit עם הארדיסק! האחרונים שראיתי ייצאו כולם מעל 5,000 ש"ח.

---

לגבי ה-CarPC, דיברתי עם הרבה אנשים, והורידו אותי מהנושא.

למי שמתעניין, הפרוייקט יוצא מאוד (!) יקר...

כ-5000 ש"ח על מחשב בלבד - כולל דברים כמו כרטיס WiFi, GPS Recieved ועוד.

עוד 3000 ש"ח על צג מגע דק דוגמת ה-Lilliput מאתר eBay (אוי מכס מכס)

בטח עוד כ-2000 ש"ח על ההתקנה (התקנה מיוחדת לדאשבורד, כבלים, אביזרי עיגון וכו' וכו').

ז"א 10,000 ש"ח - ועוד לא הגענו לאודיו!

עם מגברים, רמקולים, סאב וכו' זה יגיע לכ-15,000 ש"ח, שזה בהחלט יותר מדי עבורי.

(על הרכב עצמו שילמתי 25,000)

---

נראה לי שאהיה צנוע ואחסוך את הכסף לדברים יותר חשובים. כרגע אני מסתכל על רדיו דיסקים כאשר יש 3 נקודות שהן קריטיות:

- תצוגה ממש טובה. ואני לא מתכוון לדוליפנים או חיות בר שונות על המסך, אלא לטקסט ברור ורצוי טקסט שלא נראה כמו 7SEG.

- תמיכה ב-CD-RW חובה, ורצוי שהדיסק לא יקפוץ הרבה (בכל זאת אני נוסע על ראלי ויש לה מתלים קשיחים).

- שיראה טוב. קראו לי קטנוני אבל אני לא הולך לקנות נקמיצ'י. עדיף אגב תצוגה כחולה שיתאים לשאר הראלי שלי.

יש רעיונות לדגמים ספציפיים שניתן להשיג בארץ או בדיוטי פרי?

אני מדבר על פירמות יחסית איכותיות כמו Alpine/Rockford/Pioneer/Sony/JVC (אל תתחילו מכות, אני יודע שלא כל ההד-יוניטים נולדו שווים)...

משם אני אמשיך לכיוון מגבר, קומפוננטים (כמעט כולם ממליצים על רוקפורד או מורל) וסאב.

פורסם

אישית , מכשיר טוב שזה מה שיש לי באוטו וממלא את כל הדרישות + טאץ' סקרין ובמחיר סביר יחסית של 2300 זה הJVC ה500

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התקציב אינו מוגבל. אבל כמובן שיהיה Tradeoff בין מה שאני אשלם כאן לבין הסכום שאני ארצה לשלם על שאר הרכיבים במערכת.

בעיקרון אני לא רוצה לעלות מעל סכום של 3000 ש"ח להד-יוניט, ורצוי שיהיה יותר קרוב ל-2000 ש"ח.

פורסם

המחירים שהצגת ל CARPC קצת מוגזמים.

אני לא יודע על איזה Form Factor הסתכלת, אבל לוחות ITX עם מעבדי VIA לא עולים כל כך הרבה כסף.

מסכי ה LCD עולים פחות מ300$.

מלבד זאת, אתה לא חייב להזמין מחו"ל, אתה יכול להזמין בארץ מסך, ולהדביק עליו מסך מגע. כל הסיפור לא צריך לעלות מעל 1000 ש"ח לדעתי.

פורסם

אני מצטרף ל LIVIUR יש לי את הJVC KD - LHX550 והוא מכשיר לפרצוף אחי עם מסך מגע 4*50 תפריטים רחבים ונוחים והכי חשוב סאונד טוב.

• תוכן חדש...