Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבדיקת רנו מגאן 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם .

מחר אני הולך לבדוק מגאן 2008 שעברה כ97000 ק"מ מקרסו טרייד יש בתוצאות הבדיקה שלהםדברים שלא ברורים לי

אודה לכם על יעוץ והכוונה

לחץ הדחיסה באמפר: 65,63,65,64

1)לחץ הדחיסה באמפר?מה פירוש ?האם לחץ הדחיסה השונה בעייתי ? האם לחץ הדחיסה תואם את הקילומטרז?

2)בסעיף העברת הכח בלאי דיסקיות וחופש במערכת ההנעה ?מה זה אומר על מצב הגיר?

פורסם

1. במילים פשוטות, הבדיקה הזאת מראה כמה חשמל צריך בשביל להפעיל כל צילנדר וצילנדר במנוע. אם אחד מהצילנדרים צורך יותר או פחות אמפרים מהאחרים בצורה משמעותית, זה יכול להעיד על תקלה במנוע. במקרה הזה, ההפרשים זניחים והתוצאה תקינה.

2. זה לא אומר כלום, זה כסת"ח קבוע של מכוני בדיקה. גם לגיר אוטומטי עם 10 קילומטרים יכתבו בלאי דיסקיות.

נ.ב - ההסבר בסעיף 1 ניתן בפשטנות יתר על מנת להבהיר את הדברים ואינו מדויק מבחינה חשמלית-מכאנית-הנדסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תגיד לא חסר רכבים ועוד מקרסו

עדיף מאזדה 98 מאשר מאגן 08

אחרי כל השירשורים על מאגן שווה חשיבה מחודשת האם לרכוש או לא

פורסם

רוב האנשים שפוסלים מגאן מעולם לא היו בעלים של אחת כזאת אלא ניזונים משמועות.

התתמורה ביחס רכב לשקל הינה מעולה אמנם אין את האמינות היפנית אבל אחלה רכב משפחתי

בעל מגאן 2008

פורסם
תגיד לא חסר רכבים ועוד מקרסו

עדיף מאזדה 98 מאשר מאגן 08

אחרי כל השירשורים על מאגן שווה חשיבה מחודשת האם לרכוש או לא

לא מקבל את מה שאתה אומר, מדובר ברכב מצויין, לי יש הרבה הסתייגויות מהתנהלות הטרייד-אין שלהם, אבל הרכב מצויין.

בקשר למאזדה, נהגתי שנים במזדות חדשות מליסינג ממקום העבודה, רכב אמין, אבל מבחינת נוחות ובטיחות יש לו הרבה להתאמץ על מנת להגיע לרמות של המגאן.

פורסם

כפי שכתבתי כאן בעבר, אל תוותר על שום רג'קט שהתגלה-בטח לא בגיר. יגידו לך זה כלום, זה נבדק, מדובר באנשי מכירות טובים ותו לא.

אתה חייב להגיע למצב שהרכב לא יזדקק לשום תיקון מיוחד בשנים הקרובות (גיר-בלמים-רצועות ועוד) אלה לטיפולים בלבד, כיוון שהטיפולים בקרסו מאוד יקרים (למרות הפרסומים הרבים שלהם), ובפרט תיקונים שלא במסגרת הטיפולים השוטפים (בלמים-גיר-טיימינג ועוד).

בהצלחה רבה ותהנה.

פורסם

אני לא מבין מה בדיוק המציאה פה.

רכב לא אמין,לא סחיר,טיפולים יקרים,יבואן אחד הגרועים בישראל, לטעמי גם מכוער אבל זה כבר אישי.

מה בדיוק מקבלים פה חוץ מהנוחות שאין ברכב אחר?

5 כוכבי בטיחות יש גם בפוקוס וב C4 ובטוח שגם בעוד רכבים.

אלה שמנסים פה להגן על הרכב הזה לא אובייקטיביים כי יש להם רכב כזה.

פורסם

זהו זה רכשתי מגאן 2008 ,עם שלוש שנים אחריות מטמבון לטמבון. טיימינג נעשה ב90000 קילומטר ,טיפול נעשה עם קבלת הרכב חיישני רוורס במתנה, 3000 שקל דלק במתנה ,לגבי הגיר נסעתי על האוטו הוא שקט ומחליף ללא בעיות,ביטוח חובה במתנה ,וטסט לשנה במתנה.הסתובבתי בכל החברות ,שום חברה לא מתקרבת לעיסקה הזאת ורובם אפילו לא רצו את האוטו הישן שלי (קסארה שנת 2000) תודה לכל המסייעים ואני מקווה שאני לא אשתמש באחריות לעיתים קרובות.בנוגע לסחירות הרכב שום רכב היום לא שומר על ערכו מצידי לפחות חשובה הבטיחות ,האמינות, צריכת דלק נמוכה ,ובסוף הסחירות.

דבר נוסף גם לגבי הקסארה ,הזהירו אותי והאוטו שירת אותי בנאמנות 7 שנים כמעט עם אפס תקלות העיקר ההקפדה על טיפולים בזמן .

פורסם

דוגרי, כל הדיבורים על צרפתיות זה רק בגלל שאנשים לא מטפלים כמו שצריך,

איך פעם בוחן במכון רישוי אמר לי - רכב צרפתי יכול להחזיק בכיף מאות אלפי ק"מ, רק תטפל בו במוסכים טובים ובחלפים איכותיים ותראה שהוא מחזיק יפה מאוד.

מה שנכון נכון וראיתי הרבה יותר מרכב צרפתי אחד שנוסע אחריי 10 ו15 שנים, עם מאות אלפי ק"מ, בלי להתפרק ובלי לקרקש.

ולא, אני לא אומר את זה כי חונה לי צרפתייה מדהימה ומפנקת בבית, אלא בגלל שאני רואה שהשוק הולך כמו עדר וממשיך לחיות על סטיגמות קדומות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני לא מבין מה בדיוק המציאה פה.

רכב לא אמין,לא סחיר,טיפולים יקרים,יבואן אחד הגרועים בישראל, לטעמי גם מכוער אבל זה כבר אישי.

מה בדיוק מקבלים פה חוץ מהנוחות שאין ברכב אחר?

5 כוכבי בטיחות יש גם בפוקוס וב C4 ובטוח שגם בעוד רכבים.

אלה שמנסים פה להגן על הרכב הזה לא אובייקטיביים כי יש להם רכב כזה.

הייתה לך פעם מאגאן ? , אני מניח שלא.

הרכב נוח , מרווח ,בטוח ושקט.

לא אמין ? , נכון הוא לא אמין באופן מוחלט אבל רחוק מאוד מהשטויות אשר נכתבות עליו בפורום הזה ובאחרים.

טיפולים ?, לא חייבים לטפל בקרסו והמחירים של הטיפולים צונחים משמעותית.

תמורה מעולה לכלום מחיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
זהו זה רכשתי מגאן 2008 ,עם שלוש שנים אחריות מטמבון לטמבון. טיימינג נעשה ב90000 קילומטר ,טיפול נעשה עם קבלת הרכב חיישני רוורס במתנה, 3000 שקל דלק במתנה ,לגבי הגיר נסעתי על האוטו הוא שקט ומחליף ללא בעיות,ביטוח חובה במתנה ,וטסט לשנה במתנה.הסתובבתי בכל החברות ,שום חברה לא מתקרבת לעיסקה הזאת ורובם אפילו לא רצו את האוטו הישן שלי (קסארה שנת 2000) תודה לכל המסייעים ואני מקווה שאני לא אשתמש באחריות לעיתים קרובות.בנוגע לסחירות הרכב שום רכב היום לא שומר על ערכו מצידי לפחות חשובה הבטיחות ,האמינות, צריכת דלק נמוכה ,ובסוף הסחירות.

דבר נוסף גם לגבי הקסארה ,הזהירו אותי והאוטו שירת אותי בנאמנות 7 שנים כמעט עם אפס תקלות העיקר ההקפדה על טיפולים בזמן .

יופי, שכחת רק לכתוב בכמה...פרט שולי...

תיזהרו לא ללכלך על המגאן כי די מהר תקבלו התראות משמעת ותעופו מהפורום המאוד דמוקרטי הזה...

• תוכן חדש...