Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ל 3 כסאות ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

משפחה של 5 נפשות מחפשים רכב שיכול להכיל 3 מושבי ילדים מאחור (גם מיני ואן 7 מושבים בא בחשבון)

תקציב עד 80.000 ש"ח (לא ישן מ 2007).

לא סיטרואן פיקאסו (שמעת על בעיות אמינות וקילקולים רבים)

תודה מראש על העזרה

פורסם

קודם כל, השמועות על רמת האמינות של סיטרואן C4 פיקאסו כנראה מעט מוגזמות. מדובר ברכב שלא סובל מקלקולים רבים, אצלנו הם מפגינים אמינות די טובה גם כשמדובר על רכבים עם הרבה קילומטרים.

אבל אם בכל זאת רצונכם באופציה אחרת, הייתי ממליץ לכם בחום לבדוק את ההונדה FRV. מדובר ברכב רחב יחסית, עם שלושה מושבים מלאים מאחור (ועוד שלושה מלפנים). חסכוני מאוד בדלק, אמין, שומר היטב על ערכו ומבוקש מאוד בשוק. בסכום של כ-80 אלף ש"ח תוכלו למצוא אחת מודל 2008 או 2009, תלוי בקילומטראז' או בהיסטוריה של הרכב (ליסינג, השכרה או פרטי).

פורסם

אני נוסע על סיטרואן קסרה 2000 עם 3 כסאות ילדים מאחור מזה 7 חודשים (לפני כן רק שניים), וזה בסדר גמור.

לפעמים נוסעים לסופש ואז התיקים+עגלת תינוק אחת נכנסים (בדוחק) בתא המטען. (מדובר על רכב 5 דלתות ואפשר להעמיס קצת יותר)

מה שאני מנסה לומר זה שרכב משפחתי רגיל יכול בהחלט להתאים.

אני עומד לפני קניית פוקוס 2009 מליסינג, שלאחר 'מחקר' שעשיתי באינטרנט נראית לי המשפחתית הכי מתאימה (במסגרת התקציב שלי) למשפחה עם 3 ילדים.

(אם מחפשים מספיק טוב אפשר למצוא רכבים טובים במחירים סביב 60K ואף קצת פחות - אני נעזר בשירות שמציעים חברי הפורום: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%99%D7%93-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%94)

בתקציב שלך אפשר לקנות גם טויטה קורולה 2009 (ואולי גם 2010) עם שמירת ערך טובה יותר.

פורסם

תודה לכולם הפורום אף פעם לא מכזיב.

נראה לי שאחפש בשלב ראשון הונדה FRV ואראה את הגודל שלו.

יש לנו כרגע קורולה אומנם 2003 אבל אחרי 2 כיסאות תינוק אחור אין מקום לכיסא נוסף או למבוגר

תודה

פורסם

אני יודע שפסלת רכב צרפתי,

אבל לדרישות שלך רנו סניק מתאימה בצורה מעולה.

סניק משמעותית יותר זולה מ FRV, נוחה ובטיחותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...