Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרעש היפה במכוניות על

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד סרטון לזונדה.

תריצו לדקה 1 ותראו עד דקה שתיים.

דרך אגב שימו לב שברחוב מעפן (זה נראה לי בקאטר) רואים עשרות מכוניות של מיליון שקל בדקה וחצי.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם טובים כולם נחמדים , כאלו יותר( מזאראטי) , כאלו פחות (GT) ....

אבל!

לא היה ולא תהיה כמו STI עם צנרת שעוקפת אותך באיילון .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
כולם טובים כולם נחמדים , כאלו יותר( מזאראטי) , כאלו פחות (GT) ....

אבל!

לא היה ולא תהיה כמו STI עם צנרת שעוקפת אותך באיילון .

זה על משקל: "האמפרזה שלי אוכלת אותה בלי מלח" ? :)

ברצינות, אני לא כל כך בטוח...

בדיוק היום, ליד לב המפרץ בחיפה (עומס רכבים, אוטובוסים רבים מאוד...בקיצור המון רעש), חלפה לה מאזרטי גראן-טוריסמו שחורה. זה היה נשמע כאילו לחצו על כפתור mute והשאירו רק את V8 האיטלקי. באמת! לא שמעתי לא את חמשת האוטובוסים ולא את המוני המכוניות שנסעו במהירות 50-60 קמ"ש באותו רגע.

אז נכון האימפרזה בעלת צליל מרשים (אגב, יש כאלה שיעדיפו צליל אחר) אבל בוא ניקח את הדברים בפרופורציות, במיוחד לאור העובדה שגם למאזרטי אפשר לשדרג את האינסטלציה...לא שיש צורך.

למעט יצירות נוספות מאיטליה, אני באמת מתקשה לחשוב על עוד רכבים שנשמעים כל כך טוב וכל כך חזק בימינו, עם כל הכבוד לאסטון, פאגאני ועוד רבים וטובים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זה לא סופרקאר אבל בשרשור כזה חייבים להזכיר את הרעש שיש להארלי, צמרמורת כמה שזה יפה.

http://www.youtube.com/watch?v=WV7B1DCljWo&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=DFWwLUMVm9s&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

דרך אגב שימו לב שברחוב מעפן (זה נראה לי בקאטר) רואים עשרות מכוניות של מיליון שקל בדקה וחצי.

מרכז לונדון.

רק לוחית הרישוי של הזונדה בערבית

• תוכן חדש...