Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.. החיידק קצת לוחץ :D יש לי טמפו עם הטוויטרים הרגילים ושומעים טוב בעיקרון אבל משהו בטוויטרים לא נשמע לי כל כך נקי וחם כמו שצריך להיות, הטוויטרים מקבלים 19W RMS (בלי מגבר מה נעשה..) עכשיו אני מחפש להחליף אותם לטוויטרים אחרים שיתנו צליל חם ונקי ושישתלבו טוב עם המידוופרים של הטמפו.

יש משהו עד 250 ש"ח שייתן תמורה מורגשת שלא נזרוק סתם כסף? אין לי בעיה עם יד שנייה או איביי או כל דבר אחר שיתן תמורה שווה לכסף.

לגבי החיתוך - קרוס מדרגה ראשונה שזה בעצם רק קבל, יש לי קבל של 10 מיקרו שב4 אוהם זה יוצא בערך 3.7K אז יש עדיפות לטוויטר של 4 אוהם שלא מתעוות בתדרים האלה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מכיר היום את מחירי השוק של מורל אבל שווה לך להתעניין בMT-22/23 ,בעבר הם היו עולים באזור ה500 (אם אני זוכר נכון) אולי תמצא כאלה ביד שניה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לפי זאפ הם עולים 600.. בטוח שאפשר למצוא אותם ביותר זול אבל עדיין זה כפול מהתקציב

לא מצאתי ביד שנייה :/

פורסם

אז תנסה אולי טוויטרים של הרץ מסדרת ההיי אנרגי זה גם טוויטר טוב ביחס למחיר שלו.אבל נראה לי שהמחירים שלהם די זהים לאלו של המורל עם לא יקרים יותר...(שוב אני לא מכיר את מחירי השוק היום..)

עצה שלי פשוט תחכה קצת תחסוך עוד טיפה ותביא לך את המורל MT-22 מניסיון אישי על קרוס של דוטק היה הבדל עצום!! והיה שווה כל שקל.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

בתקציב שלך ניתן לבנות קרוס פאסיבי טוב פי כמה מהקרוס המקורי של הסט.

לדעתי פתרון זה יתן תפוקה טובה יותר מהרכיב הקיים, וכן יהווה בסיס טוב לרוב הטויטרים שתבחר לשדרג אליהם בעתיד.

אם אתה עדיין מעדיף שדרוג של טויטר בלבד, הייתי שוקל הזמנה מחו"ל.

עם המחירים הזולים של רכיבים היום ועם רצפת מס גבוהה זה פתרון משתלם מאוד (מודה, גם שלי הגיעו ביבוא :-D )

מתחדשת*

פורסם
http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=264-1014

זה נראה כמו אופציה לא רעה.

לא יודע אם הוא נופל להגדרה של חמים וטעים, אבל גם בזה ניתן לשחק.

לפי מה שראיתי באתרים ברוסית משווים אותו לMT-23 ויש כאלה שאומרים שהוא יותר טוב.. אז נשמע לי טוב :)

אתה יודע אולי כמה יוצא משלוח מהאתר הזה? ואם המחיר הוא לאחד או לזוג?

עריכה:

ראיתי שהם מומלצים עם קרוס מדרגה שניה.. יעבדו טוב גם עם דרגה ראשונה?

פורסם

כמו שרומם אמר, אתה יכול "לשפצר" את הקרוס הפסיבי של הטמפו ולהגיע לתוצאה טובה יותר.

מה שקורה עכשיו זה שהטוויטר שלך חתוך גבוה מאוד, איפשהו באזור ה- 8500-9000 הרץ ב- 6DB, חיתוך נמוך יותר ב- 12DB יוכל לגרום לו לנגן טוב משמעותית.

אם בכל זאת תרצה להחליף את הטוויטר- MT22 משומש יכול להיות אופציה טובה.

אופציה נוספת זה ה TB Ceramics, טוויטרים עם אחלה תמורה לאגרה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קניתי.. 55$ עם משלוח מאיביי (214 שקל סה"כ).

נקווה שלא יאכזב ויהיה שיפור משמעותי :) תודה רבה.

נחזור לעדכן אחרי שנתקין אותו.

פורסם

באותו עמוד, יש למטה שאלות ותשובות.

יש שם המלצות לגבי קרוס מדרגה ראשונה בתדר מתאים.

למה הזמנת מאיביי ולא מהאתר עצמו? הבדלי מחיר במשלוח?

מתחדשת*

פורסם

האמת שלא יודע כמה זה יוצא מהאתר הזה, אבל לפי חיפוש בגוגל רשום שהמשלוח ממש יקר בגלל שזה דרך fedex ו usps הזה.. פעם אחרונה שהזמנתי דרך החברות האלה זה היה 28 דולר המשלוח והחבילה הייתה פחות מ500 גרם

פורסם

לא יכול לערוך ועכשיו נזכרתי :D

באתר הזה הם שולחים רק אם אתה קונה מעל 50$, המשלוח אין מצב שהוא 5 דולר אז זה יוצא יותר יקר.

במדי סאונד גם יש את הטוויטר וזה יוצא (אם המשלוח הוא 13 דולר כמו שהזמנתי קבלים פעם שעברה) 56.8$.

גם באיביי הכי זול זה 57.25$ אבל הורדתי את המוכר קצת.. לא כזה משמעותי אבל בשביל ההרגשה שלא נצא פראייר :D

הנק' חיתוך לפי התגובות לשאלה יוצאות לי מתאימה בדיוק עם הקבלים שיש לי, נשאר רק לקוות שבאמת יהיה שיפור משמעותי :)

פורסם

מצתרף להמלצות לטויטר MT-22, אני עצמי לא מזמן שידרגתי לדגם הנ"ל, ללא מגבר הם נישמעים מצויין, נצילים מאוד.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...