Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון תוכנה DSG7 - פאביה TSI 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

היות ונושא הDSG עולה כאן ובפורום הטכני חדשות לבקרים בנוגע לשאלות\תקלות\סוגיות\הבהרות....היום בוצע אצלי ברכב עדכון גרסא לתה"ל DSG7 בסקודה פאביה TSI 2012.

יש לציין שהרכב כבר מגיע עם המצמדים החדשים אך ככל הנראה עם הגרסת תוכנה הקודמת.

ההגעה שלי למוסך הייתה בכלל לגבי "ריקול" שנגע להתקנת ספייסר לטורבו + עדכון תוכנה - עדכון זה רלוונטי אגב לרכבים עד 2011 עם מספר מצומצם של רכבים מ2012, אצלי ברכב - לא נדרש לבצע.

עדכון התוכנה שבוצע אצלי מהווה בעצם סוג של "החלקת" קצוות גסים בהתנהגות תיבת ההילוכים, כל אותם רעשים, חבטות, נקישות מתכתיות, התפרצויות, השהיות, רעידות (שלא היו אצלי מלכתחילה בכל מקרה) ושאר עניינים שעלו בנושא שופרו באופן מהותי מאוד בעדכון זה.

החלפת ההילוכים מתבצעת בצורה מאוד חלקה, ההשהיה מעמידה במישור הועלמה כמעט לחלוטין ושופרה נקודה שמבחינתי הייתה נחשבת ל"כואבת" והיא שילוב הילוך נמוך לאחר האטה ממהירות גבוהה ושוב האצה במהירות ביניים וההשהיה של התיבה במקרים הללו, סוג של "לוקח לה יותר מידי זמן להבין מה רוצים ממנה?", לדוגמא נסיעה בהילוך 7 ב80 קמ"ש, בלימה להאטה נניח לקראת פניה, התיבה משלבת להילוך נמוך ועם לחיצה על דוושת הדלק הגיר נוטה "לבעוט"...העניין הזה שופר והוחלק באופן מהותי וזמן התגובה של התיבה לעניין שופר משמעותית.

אז מי שיש לו רכב עם תיבת DSG7, כדאי לבדוק אם העדכון רלוונטי לגביו

נסיעה טובה

פורסם

תודה רבה על העדכון ! :-D

אני בחודש הקרוב אני מגיע למוסך לעשות את הטיפול הראשון, עדכוני תכנה והרכבת דסקית המרווח לטורבו.

אני שמח לשמוע ששיפורי היצרן מורגשים בשטח, בהחלט חדשות טובות.

זמין 8)

פורסם

העידכון לתיבה שאתה מדבר עליו זה עידכון חדש שיצא אחרי ״ריקול״ של החלפת דיסקית מרווח ועידכון תוכנה שדובר עליהם לא מזמן או שהעדכון תכנה הזה זה למעשה עידכון תוכנה שהיה חלק מה״ריקול״?

פורסם
העידכון לתיבה שאתה מדבר עליו זה עידכון חדש שיצא אחרי ״ריקול״ של החלפת דיסקית מרווח ועידכון תוכנה שדובר עליהם לא מזמן או שהעדכון תכנה הזה זה למעשה עידכון תוכנה שהיה חלק מה״ריקול״?

לא.

במוסכים הם לא קוראים לזה "ריקול" הם קוראים לזה הוראת שירות אבל זה עניין סמנטי בלבד.

מסתבר שיש היום שני תהליכים שמתבצעים בחלק מהרכבים המשוייכים לאותה סדרת מנועים ותיבות הילוכים.

תהליך אחד הוא זה שהזכרת ונוגע להתקנת דיסקית מרווח בסמוך לטורבו ועדכון התוכנה בהתאם

תהליך אחר נוגע לעדכון תוכנה של תיבת ההילוכים.

מדובר בשני דברים שונים למיטב הבנתי מאחר ואצלי ברכב המחשב של החברה לא הוציא הוראה להתקנת דיסקית מרווח וביצוע העדכון המלווה לו אלא עדכון אחר הנוגע לתיבה

• תוכן חדש...