Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק יד שניה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע פרסמתי את הרכב שלי למכירה (אני לא רוצה לפרסם פה כי זה לא העניין)

בקיצר אין טלפונים אין פניות

אני מקבל טלפונים מסוחרים שאומרים לי

תתקשר אלי עוד שלושה שבועות ואז אני אתן לך הצעה

פרסמתי בלוחות

שמתי שלט

שטפתי ופינקתי את הרכב

וכלום

לפני שנתיים מכרתי רכב תוך כמה ימים ואחרי הרבה טלפונים

נראה לי שוק הליסינג יד שניה עם אחריות הרג את כל מי שיש לו רכב פרטי

מה הסיכוי שלי מולם

בקיצור חיפשתי להוציא קצת קיטור

ולדעת מה דעתכם

דוד 8)

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוק בקאנטים.

גם דגמים יחודיים שבעבר היה להם ביקוש קשיח מתקשים להימכר.

אתה רוצה למכור, תחתוך חזק במחיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני חושב שהכל תלוי באיזה רכב מדובר וגם בסבלנות שלך,הקונה בסוף יגיע אני מבטיח לך, אני מכרתי לפני שבועיים פיאסטה 2010 מעל המחירון, נכון לקח לי חודש והיו הרבה קונים שהגיעו ורצו לתת פחות אבל לא הסכמתי, לא מיהרתי לשום מקום ולא הייתי לחוץ למכור ובסוף בא מישהו רציני שאהב את האוטו ולקח אותו אפילו בלי בדיקה.

אני לא כלכך בטוח שהשוק של רכבי היד שנייה כזה מת, שהלכתי לבדוק רכב לפני חודש היה עומס מטורף במכוני בדיקה.

בסופו של דבר הקונה יגיע

שיהיה בהצלחה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ומה אני אגיד?:roll:

לפחות יש לי את המזל שאני לא באמת לחוץ למכור, רק מתשעשע ברעיון במידה ויגיע קונה רציני.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני חושב שצריך לחלק את השוק לכמה חלקים.

מכוניות ב50-70 אלף,

שוק מת לגמרי עכשיו שאפשר לקנות מכוניות חדשות טובות ב60 ו70 אלף.

ואלא אם כן יש לך דגם נדיר וספיציפי שאנשים רוצים תקבל ירידה רצינית במחיר.

מכוניות ב30-40 אלף,

האטה בשוק בגלל כל הדילים של חברות הליסינג,

אבל אני מאמין שאם יש לך רכב אם נתונים טובים לצערי תוכל למכור במחירון.

מכוניות עד 20K,

כאן לפי דעתי השוק עדיין רותח מכיוון שאין אלטרנטיבות אחרות,

ואלו מכוניות שנמכרות בקצב מהיר מאוד ע" סטונדנטים והרבה אנשים שמחפשים תחבורה זולה.

דווקא אם האוטו שלך במסגרת הזאת עם נתונים טובים לא צריכה להיות בעיה.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

וואוו, אתה מפרסם כבר שבוע ואין טלפונים?

תגיד אתה אמיתי?!

שוק הליסינג יד-2 גמר את השוק של הרכבים הגמורים!

רכב טוב, שמור ומבוקש עדיין נמכר ללא בעיות.

לאחרונה מכרתי קורולה 2003 במחיר הנמוך ב-20% בלבד מקורולה/פוקוס/מאזדה 2009 מליסינג (או במילים אחרות, קרוב מאוד למחירון).

באיזה רכב מדובר?

אם מדובר ברכב שבסימלון שלך אז אני בהחלט צופה קשיים במכירה.

פורסם

תשמע,אני מפרסם כבר חודשיים,והיה לי טלפון אחד ביום שישי האחרון שטען שיתקשר לקבוע במוצ"ש ומאז לא שמעתי ממנו,והרכב שלי לפי החלוקה נכנס לקטגוריה של הרכבים עד 20000 שקלים איפה שהשוק עדיין רותח,אולם הרכב שלי ספציפי ללא שוק.את הרכב הקודם שלי אגב מכרתי לפני כשנה שעתיים לאחר שפירסמתי אותו,אבל הוא היה רכב באמת מבוקש לצעירים.

למרות הכל אני בטוח שהקונה יגיע בסוף,העניין הוא שצריך סבלנות,ולא לכולם יש אותה.

מה שרציתי לומר לך בכל מקרה,הוא אל ייאוש,ואם תהייה לך סבלנות אז אולי אפילו תקבל מחיר שמתאים לך.

בהצלחה במכירה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

כמו שאמרו תלוי באיזה רכב מדובר, אם מדובר בצרפתיה או איטלקיה יהיה לרוב קשה למכור - סוג של חתונה קטולית, לרכבים חסירים הרבה פחות.

לדוגמה אחותי מכרה לפני כחודשיים את הפאביה TSI 2010 שלה (נמאס לה מידני), תוך פחות משבוע - 4-5 טלפונים ואוף הרכב נמכר, כ21K ק"מ יד 1.

אמנם אלפיה מתחת למחירון (היא לא ריחמה על הקלאץ' :lol: ), אבל עדיין תוך פחות משבוע הרכב הלך.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ליסינג, רכבים קטנים חדשים, מגרשי רכב ומבצעים של יבואנים גורמים לכך שאף אחד לא רוצה לקנות רכב מפרטי, בטח ובטח לא במחיר מחירון.

פעם מקרה יוצא דופן היה לא להצליח למכור רכב טוב במחיר קרוב למחירון. היום מקרה יוצא דופן כן למכור במחיר כלשהו.

אנשים לא רוצים לטייל בכל הארץ, לחפש רכב ולהתאכזב כל יום מחדש, יש רכבים טובים אבל יש גם הרבה רכבים גמורים. אנשים פשוט באים לסוכנות ומחליפים רכב כי יודעים שאת הרכב שלהם אף אחד לא יקנה בזמן הקרוב. כדי שיקנו את הרכב צריך מאוד לחתוך במחיר וזה לרוב יהיה מחיר לא יותר טוב ממה שמגרש מציע לך עבור הרכב.

היו לי 10 רכבים ורק רכב אחד הצלחתי למכור דרך מודעה. היו סך הכל שני טלפונים, אחד בא סתם לבלבל את המוח ושני בא וידע בדיוק מה הוא קונה. במוו סדרה 7 ניסיתי למכור קרוב לשנה והיו מאט מאוד טלפונים, היחיד שבא, רצה רק לעשות נסיעת מבחן (כפי שהסתבר לי מאוחר יותר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מעניין...

אני מכרתי לפני כחודשיים לערך את הפוקוס 2007 שלי, יוצאת ליסינג, מטופלת עם ספר מסודר, יפהפיה ומטופחת. סביב ה70,000 ק"מ.

הרכב נמכר תוך שבועיים לפי מחירון יצחק לוי לאחר הפחתת ליסינג של 10%. לא הורדתי מעבר לזה שקל. היו כמה לא רציניים, היו כמה שבאו והראו רצינות, היתה בחורה שעמדה איתי על 1000 ש"ח, שקיבלה ממני תשובה שאם זה מה שמפריד בינה לבין רכב שהיא רוצה, אז לדעתי היא לא בכיוון (כמובן שהסברתי בעדינות).

בסוף באה משפחה נחמדה, שאב המשפחה עצמו הוא עובד חברת שלמה סיקסט (אמנם בתחום המשאיות הקלות, אך מקושר כמובן..), וקנה את הרכב.

ללמדנו שרכב במצב מעולה + קונה רציני שלא מחפש רק לבלבל שכל, אלא מחפש לקנות + כימיה ואינטראקציה טובה בין קונה למוכר החיונית לביצוע עסקה, והרכב נמכר.

אני בהחלט לא חושב שה"שוק מת". מי שמחפש פוקוס אוטומטית משפחתית, לא מעניין אותו שיש אלטו או קליאו או איביזה ידנית ב70K.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לפני חודש מכרתי מאזדה 2 שנת 2009 אחרי חודשיים שהיתה מפורסמת (בפחות מהמחירון שלה).

קניתי במקומה (מסיבות כאלה ואחרות) סיאט איביזה 2003 ידנית, כבר כמה פעמים שאלו אם אני מוכר ואתמול השאירו לי פתק על האוטו...

אז כנראה השוק במחירים ה"גבוהים" יותר באמת יחסית מת לעומת מחירים נמוכים יותר (די מובן למה...).

בכל מקרה, הרבה סבלנות, זה הסוד.

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם
מארק מצפת, תהיה ראלי, הרכב שלך נכנס לקטגוריה של עד 3000 שקלים

שזה בתוך הקטגוריה של עד 20000 שקלים,אבל זה לא העניין,ב3000 אני פשוט לא אמכור אלא אשאיר אותו לעצמי כרכב נוסף עד שהוא יחזיר את נשמתו לבורא,כך שהרכב שלי ספציפית נכנס אולי לקטגוריה של עד 6000 שקלים שזה המינימום שאני מוכן למכור אותו,לא יבוא קונה,הרווחתי.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...