Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכב עד 25000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

קודם כל אני רוצה לציין שיש פה אחלה פורום ובאמת אנשים מביני עניין-ישר כוח

ככה,אני רוצה לקנות רכב שישרת אותי 3-4 שנים במהלך התואר

כרגע די ננעלתי על 3 דגמים:

אופל קורסה 1.4

פולו

איביזה

כולן בשנים 2002-2004

הדרישות שלי מהרכב בעיקרון שיהיה אמין,חסכוני,נוח ושיסע בצורה סבירה.

אשמח לשמוע מאנשים שהיה להם/יש להם אחד מהרכבים וגם אם למישהו יש אלטרנטיבה שפוייה בתקציב שירשום (מה206 ירדתי לגמרי)

כמו כן ראיתי אלפא 147 1.6 ידנית שנכנסת לתקציב-גם אשמח לשמוע פרטים מניסיון על האוטו.

תודה מראש לעונים!

פורסם

אני עם איביזה 2002 וגולף 2002, על הגולף אני לא יכול לפרט לך כל כך כי אני רק שבועיים וחצי איתה.

לעומת זאת - אני עם האיביזה כבר שנה ואני יכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה, צריכת דלק טובה מאוד, עוד לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים וזה גם רכב עם הרבה כוח.

אני ממליץ עליו בחום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אלפא ביחד עם חסכוני ואמין לא הולכים יחד. עשית בשכל שירדת מ-206. לגבי פולו קח בחשבון שמאוד לא זול להחזיק רכב גרמני.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מבין השלושה אני ממליץ על איביזה. הייתה לי גם פולו, האחות התאומה, והאיביזה היתה חסכונית יותר ואמינה יותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אוקי אז מהתגובות פה ובירורים שלי ננעלתי על האיביזה.

עכשיו עוד שאלה-מהו הדגם המומלץ עד 2002

והאם שווה לגרד עוד כמה אלפים וללכת על הצורה החדשה 1400 ספורט?

• תוכן חדש...