Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע מטאלי בעד או נגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הזמנתי קיה ריו אדומה מטאלית ,לפני סגירת ההזמנה אני מתלבט.

מזהירים אותי מפני דהיית הצבע ואומרים לי שבאדם זה יותר בולט.

בנוסף קיה צ'יפרו אותי בפסי מיגון בצבע שחור,אבל מה על רכב אדןפ זה לא נראה לי מי יודע מה .

אז אני מתלבט האם להחליף צבע או לוותר על פסי המיגון?

ואם כן לאיזה צבע ?כל צבעי הריו הינם מטאליים למיזוג טוב עם פסי ההגנה חשבתי על שחור אבל לרכב שחונה בחוץ בסופי שבוע נראה לי לא מומלץ שחור.

בקיצור איזה צבע הכי פחות דוהה ופחות מתחמם פרט לכסף ולבן?

תודה

פורסם
אהלן

הזמנתי קיה ריו אדומה מטאלית ,לפני סגירת ההזמנה אני מתלבט.

מזהירים אותי מפני דהיית הצבע ואומרים לי שבאדם זה יותר בולט.

בנוסף קיה צ'יפרו אותי בפסי מיגון בצבע שחור,אבל מה על רכב אדןפ זה לא נראה לי מי יודע מה .

אז אני מתלבט האם להחליף צבע או לוותר על פסי המיגון?

ואם כן לאיזה צבע ?כל צבעי הריו הינם מטאליים למיזוג טוב עם פסי ההגנה חשבתי על שחור אבל לרכב שחונה בחוץ בסופי שבוע נראה לי לא מומלץ שחור.

בקיצור איזה צבע הכי פחות דוהה ופחות מתחמם פרט לכסף ולבן?

תודה

תקשיב לפי מה שהבנתי מדובר ברכב חדש,ככה אתה לא צריך לחשוש מדהייה של שמש לפחות ב6 שנים הקרובות!

צבע מטאלי עושה קצת בעיות אם יש שריטות ברכב ואז שאתה צובע תמיד יראו הבדל .

ודווקא אדום נראה לי בסדר עם שחור :]

פורסם

תקפיד על פוליש ווקס פעם בשנה וכך תשמור על הצבע.

דהיה בשמש הישראלית לוקחת מספר שנים.

הריו האדומה יפהפיה. תתחדש ובהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

שיניתי את הצבע לשחור כיון שהבוקר לאחר שיחה עם הסוכנות נתנו לי גם פסי מיגון שחורים .

ממש רציתי אדומה אבל פסי מיגון שחורים על ריו אדומה נראה לי לא ככ מתאים לכן לצערי שיניתי את הצבע.

• תוכן חדש...