Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך הם מחוברים? שניהם על ערוץ 1+2?

http://imageshack.us/f/443/imagebdml.jpg/ זה הלינק של הבחור

איפה הכבלים שיוצאים לרמקולים?‏ ואם ברדיו דיסק יש רק יציאה אחת אתה צריך מפצל rca אם יש עוד יציאה אתה צריך עוד כבל rca

תנסה להעלות תמונה של הכבלים שיוצאים מהמגבר לרמקולים ולפרט איזה רדיו דיסק יש לך ואיזה סאב..

פורסם
Rca לבן על ערוץ 1 והאדום על ערוץ 2

נעשה לך קצת סדר.. יש לך במגבר 4 ערוצים, בשביל להגביר זוג רמקולים ( הזוג מקדימה או הזוג מאחורה‏)‏ אתה צריך להשתמש ב2 ערוצים, ערוץ אחד לצד שמאל וערוץ אחד לצד ימין.

בשביל להגביר גם את הסאב אתה צריך עוד כבל rca או מפצל ואתה צריך שיהיה אדום ולבן גם לערוצים 3 ו 4. את הסאב אתה מחבר בגישור לערוצים 3 ו 4.

פורסם

קודם כל תעלה תמונה של הצד השני במגבר ,איך הרמקולים מחבורים.עוד שאלה ,מי התקין לך את המגבר ?

בגדול ,צד אחד במגבר לדוגמא שמאל שזה אמור להיות הערוץ של הרמקולים ( ערוץ 1 ו 2 ) אם זה 6x9 ואתה רוצה גם מהם באסים אתה יכול לשים על FULL אבל רצוי שיהיה על HPF.

בצד השני אמור להיות מחובר הסאב בגישור ( תעלה את התמונה ונראה איך זה מחובר ) ואתה שם את הערוץ על LPF.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

בגלל זה אמרתי קודם שתעלה תמונה שנראה איך מחובר לך .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

עשיתי את מה שאמרתם חיברתי מפצל RCA ועשיתי גישור לסאב עדיין זה נותן רק באס יש מישהו שגר בירושלים שיכול להעיף מבט ואני יגיע אליו?

פורסם
עשיתי את מה שאמרתם חיברתי מפצל RCA ועשיתי גישור לסאב עדיין זה נותן רק באס יש מישהו שגר בירושלים שיכול להעיף מבט ואני יגיע אליו?

בערוצים שאליהם חיברתי את הרמקולים (1 ו 2 או 3 ו 4) תראה שהכפתור הוא על HP ולא על LP.

פורסם

אתה יודע אני עוקב אחרי השירשור שלך כבר יומיים והוא לא מתקדם ולא יתקדם לשום מקום בלי תמונה.

צא שניה לרכב תצלם תמונה ברורה (בעצם שתיים) של שתי הצדדים של המגבר (איפה שמתחברים ה- RCAים ואיפה שמתחברים הרמקולים והסאב)

ואז יהיה לנו הרבה יותר קל להסביר לך. לא כלכך קל לנו לתת לך פיתרון כי אין לך רקע בתחום (בלי להעליב).

בכל אופן תעזור לנו שנעזור לך. גיא.

• תוכן חדש...