Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לבקש על פז'ו 307?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשניה שאתה מוסיף את המילה גמיש, תאמין לי יהיו טלפונים וחוץ מזה, אם אחרי קצת זמן שמספר הטלפונים מדולל אז מורידים קצת במחיר. הבחור לא נשמע לחוץ לפרסם או למכור ככה שאין לחץ וזה רק משחק לטובתו.

אתה כנראה לא ממש מכיר את המציאות עם כל הכבוד.

במצב של היום עוברים לפעמים ימים וגם שבועות בלי שום טלפון.

ואני מדבר על רכבים עם נתונים טובים שדורשים מתחת למחירון.

פורסם

אם תצליח לקבל 50K על האוטו אתה צריך להרגיש בר מזל.

אני חושב שמחיר זה צריך להיות מחיר הפתיחה במודעה שלך כדי למשוך התייחסות הייתי אומר אפילו פחות אבל אני לא רוצה להקצין. אם הרכב באמת במצב טוב והכול יצא בסדר בסדר אני חושב שהוא ימכר באזור ב45.

בזמנו כשרצינו למכור את המגאן שלנו שנת 2007 עם 120K אומנם לפני שנה וחצי אבא שלי אמר לי לרשום 35K במודעה, חשבתי שהוא צוחק עליי.

הרכב בסוף נמכר לטרייד אין ב30, והרכב היה במצב מצויין הבדיקה שלו יצאה מעולה!, מדובר גם על הדירסה הפרטית עם מגנזיום ובקרת אקלים וחשמל מלא.

מצב שוק היד 2 על הפנים ובמיוחד למוכרים פרטיים ועל כמה וכמה מוכרים פרטיים עם רכבים כמו אלו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אתה כנראה לא ממש מכיר את המציאות עם כל הכבוד.

במצב של היום עוברים לפעמים ימים וגם שבועות בלי שום טלפון.

ואני מדבר על רכבים עם נתונים טובים שדורשים מתחת למחירון.

אז כראה ששחק לי המזל בפעמים שפרסמתי מודעות לרכבים של המשפחה שלנו, או שהשוק השתנה עד כדי כך בחודשיים שלושה האחרונים. אני משתמש בשיטה הזאת בכל מכירה.

אני רואה כרגע שאתה מוכר את הרכב אז אתה מודע יותר למצב השוק.

לפי דעתי עדיין כדאי לו שינסה שיתן לזה צ׳אנס, לא יעבוד הוא לא הפסיד הרבה- הוא לא לחוץ למכירה ככה שזמן פחות משחק כאן תפקיד.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

גם אני חושב שאם הוא יקבל 45 K אז היה לו מזל רב.

יש ברשותי הונדה 2008 45000 ק"מ מחירון 95 ומשוכלל 102 ואני כבר 4 חודשים מנסה למכור במחיר מחירון את הרכב אבל עדיין ב-4 חודשים קיבלתי מעט מאוד טלפונים ואני מאמין שאם אני יקבל 92 אז זה במזל.4 חודשים בשביל רכב מצויין ,יפה ומבוקש .

השוק על הפנים .

המחירונים השונים לא אמינים והקונים כיום יודעים את זה אז כמו שרנו 2008 עם מחירון של 60 נמכרת יותר קרוב ל30 אז גם רכב כמו 307 שהוא רכב לא רע ימכר בלפחות 30 % פחות.

פורסם

בוא אני אתאר לך את הקונה הממוצע שהוא בסה"כ רוב קהל היעד לרכב שלך :

הוא רוצה 4 גלגלים שנוסעים(בקרות שונות לא מעניינות אותו במיוחד) במקסימום שנתון במינימום מחיר. המילה ליסינג מטרידה אותו אבל כול עוד ההנחה טובה, לא אכפת לו. וכמובן שהרכב יהיה אמין. הקילומטראג' כול עוד הוא לא מוגזם לגמרי, לא יטריד אותו במיוחד.

ועכשיו תעשה את החשבון : כול מי שיכול להסתדר עם ידני ולא קריטי לו משפחתית - אוטומטית פוסל את הרכב שלך מבלי לחשוב בכלל.

כול מי שחשוב לו הפרמטרים הנ"ל יכול לקנות פורד פוקוס/מיצובישי/ שקר כלשהו שנת 08 ב-45 אלף שקל. למה שמישהו בכלל יסתכל על הרכב שלך ב-60 אלף(או ב-66 אלף שזה בכלל שיא הצחוקים)?

• תוכן חדש...