Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לבקש על פז'ו 307?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה לדעתכם אני צריך לבקש/להסכים לקבל על פ'זו 307 מודל 2006 RX-T הדגם המפואר מנוע 2.0, האצ'בק.

מאובזרת למשעי: חיישני גשם, אור, חישוקי מגנזיום, פסי כרום, מושבי קטיפה, משענות יד, קרוז קונטרול, שליטת רדיו מההגה, בקרת אקלים מפוצלת, דלתות קדמיות עם אטימה אקוסטית וכו וכו'. קילומטראז': כ-82,000. לא סבלה משום תקלה משמעותית - הרכב טופל באהבה ואכל רק שמן 5W-40, הפגין אמינות פנטסטית. יש יומן רכב מלא עם כל הטיפולים והחלפים.

הסתכלתי קצת על מחירונים ועניינים אבל אני אובד עצות מה לבקש/להסכים לקבל על כזאת בובה? (שעדיין לא החלטתי אם למכור בכלל)

עזרתכם

תודה

פורסם

שוק הרכב למוכרים מאד קשה.

אתה יכול לדרוש מעל המחירון(לא בהגזמה כמובן, כמה אלפים) ולאט לאט לרדת בהתאם לביקוש.

למרות שאני כמעט בטוח שמעל המחירון לא יתנו(בלי שום קשר למצב האוטו) וגם מחירון יהיה מאדד קשה לקבל

תצטרך להתפשר עם הלקוח עד גבול הטעם, הכל תלוי ברצון שלך למכור. כמו שאמרת, אתה לא לחוץ אז זה משחק לטובתך.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

לטעמי:

בדוק מחירון משוקלל של יצחק לוי, לפיו רוב השוק עובד.

נניח מחיר מחירון הוא 60 אלף ש"ח (לדוגמה), ולאחר שקלול של הפרמטרים לטובת הרכב, הגעת למחירון משוקלל של 66,500 ש"ח, תפרסם במחיר הזה.

בבדיקה רוב הסיכויים שימצאו משהו, גם אם הרכב הכי מטופל ושמור שיש.

במקרה הכי גרוע אפשר למכור ב60 אלף ש"ח שזהו מחיר המחירון, זה גם סביר.

בכל מקרה, היום מאוד קשה למכור רכבים, אפילו מתחת למחירון, ואני לא אתפלא אם תמצא את עצמך מוריד גם אלפי שקלים מהמחיר או נאלץ למסור את הרכב לטרייד אין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה יכול לדרוש מעל המחירון(לא בהגזמה כמובן, כמה אלפים) ולאט לאט לרדת בהתאם לביקוש.

למרות שאני כמעט בטוח שמעל המחירון לא יתנו(בלי שום קשר למצב האוטו) וגם מחירון יהיה מאדד קשה לקבל

תצטרך להתפשר עם הלקוח עד גבול הטעם, הכל תלוי ברצון שלך למכור. כמו שאמרת, אתה לא לחוץ אז זה משחק לטובתך.

אני ממש לא מבין ולא מסכים עם העצה שלך,

נתת לו עצה סתמית גם בהקשר לכל רכב וגם בהקשר לרכב הספציפי שלו,

גם בעל הרכב יודע שלרכב יש פחות ביקוש נניח מהונדה (וסתם לקחתי לצורך הדוגמא הונדה,לא להתפס לזה עכשיו),

אני מציע לך שאם אתה באמת רוצה למכור תרשום מחיר ראלי,תבדוק מה מבקשים אחרים ,תראה את המבצעים שיש היום,תראה מה הכסף שאתה דורש ומה הכסף הזה יכול לקנות לרכבים בסדר הגודל שלך(כלומר לא פיג'ו, אלא רכבים בקטגוריה שמתאימה פחות או יותר לשלך).

ויש לי עוד 2 דברים חשובים להגיד לך:

1. צריך להפנים ןלדעת שאותו אחד שכבר טרח ובא לראות את הרכב הוא לקוח רציני,לכן שווה וכדאי לשמוע את ההצעה שלו ואולי לבוא אחד לקראת השני ,בד"כ הלקוחות הראשונים הם גם הטובים.

גם אני כשאני בא לקנות שמעתי כבר מוכרים אומרים לי" לא מתאים לי המחיר ,אתה יודע כמה טלפונים קיבלתי,הוא הציע לי יותר בטלפון" ,כשאני שואל אותו עם יד על הלב כמה באמת באו כמוני וטרחו לבוא הוא אומר לי 0,אני מקווה שאתה מבין מה אני מנסה להגיד.

2.אל תתחיל ממחיר לא ראלי,וכשאני אומר לא ראלי גם מחירון או מעל המחירון או אפילו 2|K מתחת יכול להיות לא ראלי,כי אז אף אחד לא יבוא והזמן ישחק לרעתך,יש כאן הרבה דוגמאות בפורום של מוכרים שיצאו בהצהרות של "לא גמיש/מי שרוצה שיקנה מיצחק לוי/ועוד ניסוחים שכרגע אני לא זוכר, בפועל הם היו מנותקים מהמציאות ואחרי שהקפחצו את המודעה 10 פעמים הם ירדו מהעץ שעליו טיפסו ,עכשיו מה קרה,בנתיים גם המחירון ירד,בנתיים הקונה אם "ישב" על המוכר ו"עקב" אחריו מבין שהיום גם ההצעה שנתו לפני חודש ,גם את זה הוא לא ייתן לו והכדור עבר לידי הקונה.

אביב8)

פורסם

מעל המחירון??? באיזה סרט אתה חי?? מדובר ב-307 שנסחרת בכמה אלפים פחות מהמחירון ועדיין קשה מאוד למכור אותה! יהיה לו מזל אם הוא יקבל 3-2 אלפים מתחת למחירון...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני אשתף אותך בקו המחשבה שהיה מנחה אותי:

נניח שאני קונה פוטנציאלי של רכב כזה\הזה. מכאן שאני יודע שהשוק של הרכב לא משהו בכלל. דווקא בגלל זה אני מחפש מציאות מהדגם הזה, הרבה אוטו ביחסית קצת כסף. גם כי אני מבין שרכב מטופל היטב ושמור על ידי בעליו יראה לי אמינות סבירה עד טובה וזה מספק אותי בהתחשב בשאר היתרונות שאני מקבל מהרכב. כמו כן, אם אני כבר מתעניין ברכב הזה, אז אני נהג שחושב ש"אמינות" זה לא השיקול המכריע מבחינתי וזה גם נגזרת של טיפולים נכונים וטובים, בלאי טבעי ומה שאר היתרונות (אני בכוונה נכנס לעניין האמינות בשביל "לזרום" עם המחשבה של ה"מיין סטרים", אני מאמין לך שלא חוויתי תקלות משמעותיות עם הרכב).

נשמע שהינה צץ משהו שיכול לענות לי על מבוקשי: רכב מטופל עם כל הקבלות, מפנק יחסית לקטגוריה, ובכלל נראה כקנייה טובה.

כמו כן, אני יודע שאתה (המוכר) יכול להיתקע עם הרכב זמן רב (בגלל שאני מחפש רכב כזה ומודע למצב השוק ובגלל קו המחשבה שדיברתי עליו ךפני כן), אבל גם יכול (וזה יכול מאוד להיות), שתמכור אותו לאדם כמוני בסכום הגיוני ואני רוצה להקדים קונה פוטנציאלי כמוני.

מכאן לדעתי להציע את הרכב תוך דגש רב על כל היתרונות (ספר רכב חתום וקבלות על איכות החלפים והנוזלים, זה היתרון בעיקר ברכב "בעייתי", הרבה יותר מחיישניי גשם לדוגמה אבל בטח שיתרונות הדגם המפואר חשובים), במחיר שהוא מתחת למחירון אבל לא הורדה גדולה מידי. לדעתי מחיר כזה יהיה "כולל" ביטוחים וטסט (עוד דרך להציג את זה למוכר), משמע כ5000 ש"ח מתחת למחירון (שים לב ש"המחירון" יעלה מעט בהתאם לנתונים שתכניס, כאן כבר זה שיקול שלך מאיזה סכום להתחיל, אני הייתי מציג שהמחיר שממנו אתה מתפשר הוא מחירון רגיל ולא משוקלל ומדגיש שבפועל ההורדה היא הרבה יותר גדולה).

יש לך רכב שנשמע טוב מאוד ובמצב טוב מאוד, לא הייתי מוכר בכל מחיר. אם אין ממש צורך (כמו שאתה מתלבט), ואם כל ההצעות שאתה מקבל הן "זנותיות" ברמה שגורמת לך לחשוב פעמיים, אז אני הייתי נשאר עם האוטו. כמו כן לא הייתי מהסס לפרסם זמן ממושך יחסית אם אין פניות רציניות.

אני מכרתי רכב לאחר כחודשיים של פרסום בסכום שרציתי מהתחלה, פחות 1000 ש"ח שהורדתי בעקבות ירידה במחירון, ועדיין קיבלתי הרבה יותר מאשר הייתי מתפשר עם המתעניינים הראשונים. שוב זה ניסיון אישי ויתכן שאצלך זה יהיה שונה, ובכל זאת זה מראה שיש גם יתרונות לסבלנות במכירה.

מקווה שעזרתי, מצטער על אריכות דברי,

ובהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ציינתי שהוא לא יקבל מעל או מחירון! עדיף אבל לרשום סכום מעל הסכום הריאלי כדי שהוא יוכל לרדת לזכום נורמלי, שיהיה על מה להתמקח, להפסיד הוא לא יפסיד מזה תאמינו לי.

פורסם

דבר ראשון -

חברים, תודה רבה על התגובות והעצות, יש כאן מגוון של דעות - כולן טובות ועוזרות.

אני חושב שבתרבות המשא ומתן בארצנו אין ברירה אלא לפרסם מחיר גבוה בכמה וכמה אלפים מהמבוקש ולהתחיל לרדת כאשר מרגישים שמדברים עם קונה רציני. ואכן, אם אין רציניים לא תהיה ברירה אלא לדחות את המכירה.

דבר שני -

חיפשתי באתר של לובינסקי טרייד והם מבקשים 52000 עבור רכב מקביל לשלי (307XT, שנת 2006, מנוע 2.0), אך מהצורה הישנה (שלי זה החדשה וכוללת יותר אבזורים ותוספות). נראה לי שזה בסיס מחיר ריאלי..? נגיד לפרסם סביב ה54-55.

תודה!

פורסם

לבקש אתה יכול לבקש כמה שתרצה השאלה אם יהיו פונים למודעה שלך.

לפי מה שאני ראיתי לובינסקי טרייד מבקשים מחירים מוגזמים ועוד על רכבים שרובם מליסינג.

פורסם

אין סיבה שלא יתקשרו, הרוב מתקשרים מהספק או מהביטחון שיצליחו להוריד את המוכר למחיר שיותר יתאים להם.

בהצלחה במכירה! :)

פורסם
אין סיבה שלא יתקשרו, הרוב מתקשרים מהספק או מהביטחון שיצליחו להוריד את המוכר למחיר שיותר יתאים להם.

בהצלחה במכירה! :)

נסה לפרסם במחיר לא ריאלי ותראה שלא תקבל אפילו טלפון אחד

פורסם

חיפשתי באתר של לובינסקי טרייד והם מבקשים 52000 עבור רכב מקביל לשלי (307XT, שנת 2006, מנוע 2.0), אך מהצורה הישנה (שלי זה החדשה וכוללת יותר אבזורים ותוספות). נראה לי שזה בסיס מחיר ריאלי..? נגיד לפרסם סביב ה54-55.

תודה!

1. המחיר שם הוא לפני מו"מ.

2. המחיר פרוס ל 60 תשלומים, דבר שחוסך לקונה הפוטנציאלי הלוואה מהבנק בריבית של הרבה אלפים.

3. הם נותנים אחריות לשנתיים אם אני זוכר נכון על מכלולים יקרים, ובנוסף מוציאים את הרכב למכירה אחרי שעבר תיקון של כל פיפס במוסך המרכזי בבני ברק (מנסיון איתם לפני 6 שנים בקניית 307 שנת 2002), מה שמשאיר לרוכש רק למלא דלק ולנסוע.

מכלולים מכניים בלויים שלא צויינו בבדיקה שעשיתי לרכב הוחלפו ביזמתם לפני המסירה והכל תועד במחשבי החברה.

האחריות שהם נותנים ממומשת (אם צריך) במוסכי היבואן, ולא כמו האחריות שנותנים מגרשי מדרכה או חברות ליסינג שברובם מפנים אותך לחאפרים.

בלי להשוות בין מה שיש להם למה שאתה מוכר, כל מה שכתבתי שווה (לי, ואולי גם להרבה אחרים שקונים שם) לפחות 8000 ש"ח. אלה דברים שאתה כאדם פרטי לא יכול לתת. אתה יכול לכמת את ההטבות שלהם לכסף ולהוריד את המחיר הנדרש לפי הביקוש.

בכל מקרה שיהיה בהצלה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
1. המחיר שם הוא לפני מו"מ.

2. המחיר פרוס ל 60 תשלומים, דבר שחוסך לקונה הפוטנציאלי הלוואה מהבנק בריבית של הרבה אלפים.

3. הם נותנים אחריות לשנתיים אם אני זוכר נכון על מכלולים יקרים, ובנוסף מוציאים את הרכב למכירה אחרי שעבר תיקון של כל פיפס במוסך המרכזי בבני ברק (מנסיון איתם לפני 6 שנים בקניית 307 שנת 2002), מה שמשאיר לרוכש רק למלא דלק ולנסוע.

מכלולים מכניים בלויים שלא צויינו בבדיקה שעשיתי לרכב הוחלפו ביזמתם לפני המסירה והכל תועד במחשבי החברה.

האחריות שהם נותנים ממומשת (אם צריך) במוסכי היבואן, ולא כמו האחריות שנותנים מגרשי מדרכה או חברות ליסינג שברובם מפנים אותך לחאפרים.

בלי להשוות בין מה שיש להם למה שאתה מוכר, כל מה שכתבתי שווה (לי, ואולי גם להרבה אחרים שקונים שם) לפחות 8000 ש"ח. אלה דברים שאתה כאדם פרטי לא יכול לתת. אתה יכול לכמת את ההטבות שלהם לכסף ולהוריד את המחיר הנדרש לפי הביקוש.

בכל מקרה שיהיה בהצלה.

ועם כל זה בלובינסקי טרייד מדובר לרוב על רכבים מליסינג עם ק"מ גבוה ולפעמים אפילו גבוה מאוד כשבשוק הפרטי יש גם רכבים פרטיים עם ק"מ נמוך.

פורסם
נסה לפרסם במחיר לא ריאלי ותראה שלא תקבל אפילו טלפון אחד

בשניה שאתה מוסיף את המילה גמיש, תאמין לי יהיו טלפונים וחוץ מזה, אם אחרי קצת זמן שמספר הטלפונים מדולל אז מורידים קצת במחיר. הבחור לא נשמע לחוץ לפרסם או למכור ככה שאין לחץ וזה רק משחק לטובתו.

• תוכן חדש...