Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין רכבים עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש למשפחה עד 130K. בחרתי כמה שלדעתי הכי אופטימלים. יונדאי I35 ופורד פוקוס הכי מתאימים מכל הבחינות, רק שהעניין של גיר רובוטי בפורד קצת מלחיץ אותי. חוץ מזה, עוד מעט צריכים להגיע I30 וקיה סיד החדשים שכנראה גם יהיו רכבים מצוינים מכל הבחינות. בנוסף, יש עכשיו מבצע של סיאט לאון 1.8 TSI DSG, שעליו בכלל לא חשבתי לפני זה בגלל המחיר הגבוה, אבל עכשיו זה מאוד מתאים מבחינת המחיר והרכב עצמו. אבל עוד פעם מלחיץ אותי העניין של DSG שהרבה מתלוננים עליו. אם לא היתה דילמת גיר רובוטי בפורד או בסיאט, היתי כנראה הולך על אחד מהם, אבל אני נאלץ להוסיף עוד כמה רכבים לרשימה בגלל זה.

מאוד מפתה אותי העניין של סיאט לאון מבחינת הביצועים, כי במחיר הזה אין רכבים עם ביצועים דומים וגם בעתיד הקרוב כנראה לא יהיו ואצלי רכב מהיר וחזק זה שיקול רציני. יש גם את עניין החלפת לאון בדגם חדש בקרוב שיכול להשפיע לרעה על שמירת ערך של הדגם הישן בעתיד, מה גם שאפילו עכשיו המחירים של יד שניה נחתכים חזק.

אולי אפילו I30 וסיד לא יהיו רלוונטים מבחינתי, כי אני חייב לקנות רכב בזמן הקרוב והם כנראה יגיעו לפה רק במשך החודשים הקרובים. שמעתי גם שיש עכשיו המתנה של כמה חודשים ל-I35.

יש גם את אופל אסטרה טורבו, אבל הוא יחסית חדש בשוק ולא הוכיח עדיין את עצמו לאורך זמן.

בגדול מה שחשוב לי ברכב זה אמינות, צריכת דלק וביצועים. כמובן ששמירת ערך גם חשובה, אבל זה לא יהיה חכם לבחור רכב רק לפי שיקול זה.

אם יש עוד הצעות אחרות, אשמח לשמוע.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין גדול ברכבים אבל יכול לענות לך. אין ספק שמבחינת ביצועים אתה מאוד תהנה מהסיאט אבל אם מצד שני אמינות חשובה לך ולא בא לך להסתבך איתה, לך על היונדאי. בטוח הכי אמין מבחינת האופציות שלך.

לגבי ה DSG, אם יש משהו שאני מתמוגג עליו ביום יום זה ה DSG. גיר שקרוב מאוד למצוין. גם אנשים שנוסעים איתי או שנתתי להם לנהוג היו בהלם מהחלקות של העברת ההילוכים. לגבי האמינות שלו, קשה לומר. קראתי על הרבה שאכלו איתו קש וגם על כאלה שלא היו להם בעיות. לי יש את הרכב רק חצי שנה אז אני לא יכול לתת חוות דעת בנושא אמינות.

שיהיה בהצלחה במה שלא תבחר.

פורסם

יש לך סיאט לאון 1.8? אם כן, אז איך היא מתנהגת בנסיעות בעיר (נסיעה איטית, פקקים וכו'), בעיקר מבחינת העברת ההילוכים? האם הגיר באמת כל כך נורא בנסיעה עירונית כמו שאומרים?

פורסם

לגבי פיג'ו וסיטרואן - עוד פעם בעיה עם גירים מיושנים ולא חלקים. שקלתי את הצרפתיות, אבל בינתיים במחיר זה הרכבים עם התיבות הישנות.

פורסם

היי,

יש מבצע בסיאט, לאון 1.8 עם כל התוספות ב 120K

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
יש לך סיאט לאון 1.8? אם כן, אז איך היא מתנהגת בנסיעות בעיר (נסיעה איטית, פקקים וכו'), בעיקר מבחינת העברת ההילוכים? האם הגיר באמת כל כך נורא בנסיעה עירונית כמו שאומרים?

יש לי פולו GTI. הגיר הוא אותו גיר בדיוק. מתנהגת בעיר להפליא. גם אני קראתי לפני את מה שכתבו על פקקים. האמת, אין לי מושג על מה מדברים. אני לא מרגיש כלום. לאבא שלי יש את ה C4 טורבו והגיר שם מזעזע!!!

פורסם

אני בטוח שאוהב את הביצועים של לאון, אבל חשוב איך הרכב מרגיש אחרי שנתיים, שלוש, מבחינה כללית. אם יש למישהו את הרכב כמה שנים, אשמח לשמוע.

פורסם
אני בטוח שאוהב את הביצועים של לאון, אבל חשוב איך הרכב מרגיש אחרי שנתיים, שלוש, מבחינה כללית. אם יש למישהו את הרכב כמה שנים, אשמח לשמוע.

מכרתי את הלאון(1.8 ידנית) אחרי 3 וחצי שנים, לא היו תקלות ברכב, אף לא אחת.

לגבי ה-DSG גם אני שמעתי על מספר תקלות, בעיקר כאשר היה משודך לגולף עם מנוע 1.4 (160 כ"ס).

הגיר עבר מאז שדרוג וחוזק ולכן אני מאמין שהבעיות האלה חלפו, גם הארכת האחריות על הגיר משדרת שהיבואן מאמין שהבעיות נפתרו.

פורסם

אתה קצת מבולבל. אין קשר בין אסטרה טורבו או לאון טורבו, לבין I35. אתה צריך תא מטען?

רק נסיעת מבחן תעזור לך, כאשר די ברור שהלאון לא תשמור מי יודע מה על מחירון גבוה, אבל מצד שני היום אי אפשר לדעת מה יעשו האחרים, שמציפים את הליסינג. מה שכן, כל יום תהנה ממנה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar72, הקשר הוא מחיר דומה והגודל שמתאים למשפחה. כמובן שאני צריך תא מטען.

בנסיעת מבחן אני בטוח אעדיף את לאון, אבל חוץ מהנסיעה יש גם את עניין האמינות, דלק, מחיר טיפולים, יחס של היבואן וכו'. אם לא הייתי שומע הרבה דברים שליליים על DSG, היבואן, המחיר, לא הייתי שואל כל כך הרבה שאלות.

פורסם

השאלה שלי רמזה: האם אתה צריך תא מטען גדול...

כי אז, רק הפוקוס סטיישן, למשל רבלנטית, ולא 4/5 דלתות.

אנו, משפחה עם ילד בן 4.5 + תינוקת, מסתדרים עם גולף, אבל עד שהתינוקת תעבור לטיולון יהיה קצת צפוץ...

לכן זה לשיקולך ותלוי מה אתה מוביל.

בעניין אמינות לא הייתי מוטרד ממנוע ה- 1.8T, הוא מאוד וותיק ואני מכיר אישית שני רכבים שביחד נסעו עליו כבר 200K ק"מ. לגבי הגיר - יש אחריות ל- 5 שנים, וברכבים חדשים יחסית עוד לא שמעתי על בעיות (זה לא אומר שאין, אבל במעגל הקרוב שלי אני לא מכיר, ויש כאלה). עלות טיפולים היום זהה בכל הרכבים פחות או יותר. יחס יבואן - פה באמת יש בעיה. מצד שני, גם האחרים לא קדושים, למעט אולי יבואן יונדאי שעליו פה מספרים שבחים. בסופו של דבר, הרבה חבר'ה כאן קונים מצ'מפיון למרות ההתנהגות שלהם, בגלל הרכבים...אמרת לבד - בתקציב הזה הלאון היא הדבר הכי מהיר שתמצא. עכשיו תשקלל את זה לבד, ותזכור שהיא קיבלה רק 4 כוכבי בטיחות, אם זה משנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גבר לך על האסטרה נקודה!

תנהג בכולם קודם ואז תבין! ותבין בגדול! שלא תגיד שלא אמרו לך! שלום ואל תקשיב לסוכנים האלה.

• תוכן חדש...