Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מגשימים את החלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,רציתי לשתף אתכם בבעיה שאולי יש כאלו שיוכלו להזדהות איתה.

איך אדם ממוצע מן השורה שאין לו תקציבים להחזקת רכב ספורט ולא לנסיעה לחו"ל לנהוג באיזה מסלול.

ובכל זאת הוא חובב רכב מושבע,איך הוא יוכל להגשים את חלומו לנהוג ברכב "קצת" יותר מהיר ממשפחתיות ממוצעת ונורמליות?

הרי השכרת רכבים כאלה למיטב ידיעתי לא קיימת

ועוד מעניין האם כל מה שאפשר להנות היום מרכב מהיר הוא בדרך לא חוקית?או שיש כיום כבר מקומות שאפשר לנהוג בהם במסלול חופשי מסויים?

פורסם

צור קשר עם כל בתי הספר לנהיגה מתקדמת ושאל למכוניות ההדרכה שלהם .

יש הדרכות במיאטה , אס 2000 וספורטיביות למיניהן .

יותר מזה , תצטרך לחסוך או למכונית או לטיסה והשכרה בחו"ל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

יש גם וגם, ראיתי שהיו קופונים בגרופון ב500 שח, ובעקרון למיטב ידיעתי זה מתחיל מ1000 שח צפונה..

כשטיסות לחול מ12,000 ומעלה

אברה קדברה

פורסם
יש גם וגם, ראיתי שהיו קופונים בגרופון ב500 שח, ובעקרון למיטב ידיעתי זה מתחיל מ1000 שח צפונה..

כשטיסות לחול מ12,000 ומעלה

ב12 אלף (או 13500 ליתר דיוק) זה כבר טיסה לנורדשליפה לשבוע + הדרכה מקצועית + טיסה +לינה או במילים אחרות הכל כולל ונהיגה בקליאו קאפ.

אז אני לא חושב שזה החל מ12.. בטוח יש מקום יותר זול.

פורסם

אני לא כל כך מעוניין לקנות רכב,אין לי אפשרות להחזיק רכב כזה למיטב ידיעתי ויש עוד מניעות צדדיות פרטיות ומשפחתיות להחזקת רכב כזה בשבילי אז זה לא כל כך בא בחשבון שלי היה לי אפשרות ממונית אבל חיזקתי את המוח על הלב לפני שהתחתנתי והשארתי את הכסף לעזרה עתידית בדירה אז על החזקת של רכב ספורט כבר ויתרתי,כרגע אני נוהג על קיה סרטו 2008

הדבר הכי ספורטיבי שהרגשתי בחיי היה קארטינג:oops: ונסיעה של 3 דקות באיביזה טורבו עם חבר ועוד הוא נהג:roll:

כנראה שהדרך הכי אופטימלית בשבילי היא מה שהזכירו כאן החברים,קורס נהיגה מתקדמת

פורסם
כרגע אני נוהג על קיה סרטו 2008

אני שמח להודיע לך שיש לך תקציב לקניית רכב ספורטיבי ולאחזקתו (שלא בהכרח צריכה להיות יקרה מדי).

רכב כזה לא חייב להיות קורבט Z06. יכול להיות גם קליאו ספורט.

V5

פורסם

יש חברי פורום שכתבו סיכומי אחזקה מפורטים כגון זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3198011&postcount=1

עלויות הדלק הן בעיקר תוצאה של הנהיגה שלך, הטיפולים לא בהכרח יהיו יקרים יותר.

ביטוח אני לא יודע כמה אתה משלם , אבל הרגע בדקתי עלות ביטוח לקליאו ספורט 182 וזה פחות ממה שאני משלם למשפחתית סטנדרטית (חדשה אמנם, אבל עדיין משפחתית סטנדרטית)

V5

פורסם

יש דוגמא טובה מתחום אחר - שייט יאכטות.

להרבה אנשים יש חלום לקחת את המשפחה או החברים ולשוט ביאכטה איזה שבוע או שניים בשנה.

אבל קנייה ואחזקה של יאכטה לאדם רגיל זה די יקר.

יש התארגנויות של מספר אנשים לצורך העניין, ככה שיוצא שהעלויות מתחלקות ל 6-7 נניח.

יש גם מועדונים שמחזיקים יאכטה או שניים לחברים, אם אני לא טועה זה יאכטות שנועדות לצרכי לימוד בקורסים

וגם משכירים אותם לחברים בקיץ.

אולי מישהו כאן ירים את הכפפה ויפתח מועדון רכב ספורטיבי?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אני בטוח שצריכת דלק גבוהה יותר?ביטוח יקר יותר?אחזקה וטיפולים יקרים יותר?בלאי גדול יותר?

אני טועה?

עלויות אחזקה של רכב ספורטיבי או סמי-ספורטיבי יכולות להיות גבוהות רק במאות בודדות של שקלים בחודש מעלויות אחזקה של מכונית רגילה. עם קצת מזל, הן יכולות להיות אפילו דומות עד זהות. ניתן בהחלט למצוא מכונית ספורטיבית במחיר דומה לשל הסראטו שלך, ואם אתה מגדיר עצמך חובב רכב - אני בטוח שתוכל להתמודד עם ההוצאה הנוספת.

אגב, קורס נהיגה מתקדמת יעזור לך להיות נהג טוב יותר, אבל הוא לא יעלה לך את האדרנלין כמו שמכונית ספורטיבית יכולה לעשות (אלא רק אם תעשה אותו על מכונית ספורטיבית - אבל העלויות כאן הרבה יותר גבוהות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זאת אומרת שגם כשיש רכב ספורטיבי אם רוצים להנות ממנו כהוגן כאן כבר עלויות האחזקה עולות,הבנתי נכון?!

וקורס נהיגה לא משנה באיזה רכב יעשה אותי נהג טוב יותר?

ואיזה רכבים ספורטיביים מומלצים ומהנים יש במחיר של הסראטו שלי?

ונחזור לשאלה מההתחלה,ההנאה מרכבים כאלה מתבצעת רק בדרכים לא חוקיות?או שיש מקומות מורשים לזה?

• תוכן חדש...