Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

המצת ברכב הפסיק לעבוד שיחקתי איתו קצת עם מברג פנימה חשבתי זו בעיה של מגע כלשהו ואז גם הרדיו הפסיק לעבוד

החלפתי פיוז ותוך כדי משחק אני קולט את המצת יוצא לאט לאט .

המצב הוא כזה :למצת יש עיגול פלסטיק מעליו בצבע ירוק והא היה מחובר למעין שני פינים כאלו מרובעים.

אם אני אלך ואקנה בחנות חלפים לרכב מצת האם אוכל פשוט לחבר אותו לפינים הללו והוא יעבוד כרגיל או שצריך ללכת לחשמלאי רכב?

אין לי שמץ בדברים האלו והכל תוך כדי למידה ומשחק

רכב מאזדה לאנטיס 2003

תודה רבה מראש

פורסם

בעיקרון המכלול פשוט מאוד!!

שים לב שלא תשרוף כל הזמן פיוזים.

לצורך נוחות.

פרק קודם כל את המכלול אצלך, ועם זה תיגש לחנות ואז תבדוק ויזואלית ולא לפי זיכרון

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

העבודה אינה מסובכת ! אבל אם אין ברשותך מלחם ושרוולים מתכוצים.ואתה מתכון לחבר חוטים על ידי ליפוף .ולשים איזולירבנד על החיבור .עדיף לשלם כמה עשרות שקלים לחשמלאי רכב

ולא לגמור עם לוח שעונים שלא עובד .או גרוע מזה עם רכב שרוף ! (במידה ותרצה אוכל להשאיל לך מלחם וכל מה שצריך)

ניר

פורסם
העבודה אינה מסובכת ! אבל אם אין ברשותך מלחם ושרוולים מתכוצים.ואתה מתכון לחבר חוטים על ידי ליפוף .ולשים איזולירבנד על החיבור .עדיף לשלם כמה עשרות שקלים לחשמלאי רכב

ולא לגמור עם לוח שעונים שלא עובד .או גרוע מזה עם רכב שרוף ! (במידה ותרצה אוכל להשאיל לך מלחם וכל מה שצריך)

ניר

תודה רבה אבל למה אני צריך מלחם?

אני קונה את המצת החנות והוא מגיע עם שני פינים שאותם אני מחבר אל המקום של המצת ברכב לא?

כרגע המצת בחוץ ובחור שלו אני רואה מן שני מרובעים כאלו קטנים עם חורים ואני מניח שלשלם אני אמור לחבר את הכבלים של המצת ,האם אני טועה? זה לא כמו לחבר שקע לתקע?

או שאני חי בסרט?

תודה

• תוכן חדש...