Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי צמיג פאלקן שחוק על ה-C4 פיקאסו, הלכתי לפנצריה, החלפתי זוג. רציתי פאלקן - שמנסיוני הוא טוב מספיק ונותן תמורה מצויינת לכסף, בפרופיל הנהיגה המשפחתית הרגועה שלנו (אנחנו גם גרים במושב ונאלצים מידי פעם לנסוע בכורכר, ובד"כ מחליפים צמיגים די הרבה בגלל כל מיני ברגים ופנצ'רים ולא בגלל שחיקה)

הוא שכנע אותי בלא-יותר-מידי כסף לשים TOYO, והסביר לי שאין לו את ה-V אז הוא ישים לי W ב"עוד קצת יותר כסף - 550 ש"ח לצמיג". אמרתי בסדר.

מסתבר שהוא שם לי PROXES T1 SPORT, שאם אני מבין נכון (ואני לא מבין) אז הם צמיגים איכותיים, אבל כמובן לחלוטין לא מתאימים לפרופיל הנהיגה שלי או של האוטו. כמה זה משנה? האם זה נכון שהשחיקה בצמיגים כאלה משמעותית מהירה יותר מאשר בצמיגי דרך "סטנדרטיים" כי הגומי יותר רך?

• ספונסר פורום
פורסם

צמיגים ספורטיביים (כמו טויו T1R אליהם אני מניח שאתה מתכוון) אכן כוללים סוליה רכה יותר שנשחקת מהר יותר מסוליה של צמיג "רגיל". אם אתה מחליף צמיגים בתדירות גבוהה ולא "מושך" אותם במשך 3-4 שנים, סביר להניח שלא תרגיש את הבלאי המהיר יותר. צמיגים כאלו יכולים להחזיק בנסועה ממוצעת גם שנתיים-שלוש בקלות.

פורסם

חבל. צמיג Falken 912 אפשר להשיג בכ-325 ש"ח.

קניתי (בהנחה) רביעייה של Falken בפחות מ-1200 ש"ח לפני מספר חודשים.

ה- Falken הקודמים שקניתי החזיקו מעמד 4 שנים ללא בלאי משמעותי.

• תוכן חדש...