Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית אמינה זולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש משפחתית זולה, תקציב של עד 15

ההתלבטות שלי היא בין טיוטה קורולה , ניסאן אלמרה , מאזדה 323 , סובארו אימפרזה\ ליאונה ( בקיצור יפניות :wink: )

אם יש למישהו הצעות אחרות מעניינות וטיפים על הרכבים האלו ( מה לבדוק , איזה " מחלות יש להן וממה להזהר)

מוזמן להציע .

אני חייב את הרכב כמה שיותר מהר .

נסיעות קצרות ומעטות ( כ 150 קמ שבועי במצטבר +/- )

חשוב שיהיה מזגן חזק ( עם תינוק באוטו)

שלא יהיה נמוך על הכביש ( שיהיה נוח להכנס לרכב)

עדיף תא מטען גדול .

תודה רבה מראש .

פורסם

מה עדיף?

מה שתמצא במצב יותר שמור מתוך הרשימה.

ההבדלים לא גדולים.

קורולה יותר צפופה ויותר יקרה לקנייה, סובארו פחות חיסכונית.

אני אישית הייתי בוחר באלמרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיון אישי עם המזדה 323 לנטיס משנת 99 אוטו אמין אבל כפי שאמרו מה שתמצא בתקציב שלך עם הסטוריית

טיפולים הכי מלאה ובמצב הכי טוב לך על זה.

פורסם

סובארו פחות חיסכונית.

הסובארו פחות חסכונית בדלק, אך ברוב הפרמטרים- היא זולה מבחינת חלפים וטיפולים.

שוב, כפי שציינו, אם אין דרישות מיוחדות, מצב הרכב הוא זה שיכריע את הכף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תשקול גם יונדאי אלנטרה 2001. רכב אמין מאוד ומרווח. שותה לדעתי קצת יותר דלק מאחרות אבל עניין זניח ביחס לתמורה מול המחיר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה ,

אני גם נוטה לכיוון האלמרה , אבל בכלל לא נעול על ה4 האלו

גמיש תקציבית עד 20 אם יהיה משהו טוב

הבנתי שהאלנטרה כדאית רק מ 05 אבל לא מכיר באמת מישהו עם כזאת.

אשמח לעוד רעיונות

תודה שוב

פורסם

לפי דעתי: חד משמעית קורולה תיתן לך יותר גם באמינות, האימפרזה תיתן לך אמינות מוחלטת אבל פחות באיבזור ובנהיגה

האלמרה גם מעוחלה, השאלה היא מה תמצא ובאיזה מצב, העדיפות בכל אופן לאניות דעתי היא בקורולה.

תעשה סבב מוסכים ותשאל, תראה מה יאמרו לך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני מאד יכול להמליץ על הפורד פוקוס.

בתקציב של 20 תוכל לחפש אחת משנתון 02 עם פזילה ל03. רכב אמין מאד, מרווח, נוח, מזגן מקפיא ותא מטען גדול מאד (אני משער שעקב עגלת תינוק...).

שוב, כמובן שהכל תלוי במצב ספציפי של הרכב. החסרונות הם רכב כבד יחסית, ורכב ש(כנראה) פחות סלחן לטיפולים גרועים או הזנחה (מה שיפנית מקבילה שהוזנחה אולי תשרוד טוב יותר).

מצד שני כמו שאמרתי אל תשווה את הנוחות בפוקוס לאימפרזה, אלנטרה, או לנטיס.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הייתי מעדיף את האלמרה. מכונית אמינה מאוד! צריכת דלק טובה יחסית וביצועים סבירים. גם הטיפולים, החלפים והביטוחים זולים מאוד.

אם לא אלמרה הייתי בודק גם את הלאנטיס, למרות שהייתי צריך להתפשר על שנתון נמוך יותר מהאלמרה.

סובארו אימפרזה היא לא מרווחת, בעלת צריכת דלק גבוהה ומנוע חלש ולכן הייתי מוריד אותה מהמשוואה.

טויוטה קורולה הייתי מוריד בגלל שהייתי צריך להתפשר על שנתון נמוך בהרבה ביחס לאלמרה וללאנטיס.

אופציה נוספרת שעלתה פה היא האלנטרה. מדובר במכונית אמינה יחסית וגם חדישה יחסית, אבל חשוב שתדע שהיא בכלל לא חסכונית בדלק. למרות זאת היא נשמעת תמורה טובה למחיר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...