Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לחוק החדש שנכנס ב 1/11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 1/11 אמור להיכנס החוק החדש ששנתיים מותר להסיע מקסימום 2 נוסעים באוטו(נהג+2) וזה רק לנהג חדש או מתחת ל21.

רציתי לשאול אם אני עושה את הטסט שלי ועובר אותו לפני ה 1/11 אז החוק חל גם עליי??

וחוץ מזה מה עוד יש בחוק אם הוא חל עליי?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני בטוח.

(חוץ מזה , אם זה לא נכון - גם ככה ימחקו לי את ההודעה ויצעקו עלי :wink: )

קומפי פירסם לא מזמן הודעה שעוסקת בזה , שום דבר עוד לא סגור , אבל בינתיים זה הנוסח...

וואלק אתתתתה

פורסם

הבעיה היא שבדיון הקודם, כמה שניסיתי לא הצלחתי להבין אם החוק יהיה תקף גם על מי שהוציא/יוציא רשיון לפני ה1/11.

תשובה חד משמעית עוד לא קיבלנו בפורום, ונראה לי שגם לא ניתנה בהודעה של משרד התחבורה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מה שהיה לא ברור בדיון הקודם זה האם החוק שאוסר על הסעת יותר מ2 נוסעים על נהג חדש מתחת ל21 תקף רטרואקטיבית (כלומר על כל מי שנהג חדש מתחת לגיל 21 בלי קשר למתי הוא עבר טסט) או האם זה יחול רק על נהגים שיעברו טסט רק מה1/11

פורסם
מה שהיה לא ברור בדיון הקודם זה האם החוק שאוסר על הסעת יותר מ2 נוסעים על נהג חדש מתחת ל21 תקף רטרואקטיבית (כלומר על כל מי שנהג חדש מתחת לגיל 21 בלי קשר למתי הוא עבר טסט) או האם זה יחול רק על נהגים שיעברו טסט רק מה1/11

נכון.

לכל מטבע יש 2 צדדים.

מצד אחד החוק תקף לכל נהג מתחת לגיל 21, ומצד שני לא צריך להיות כתוב ברשיון הרכב על הגבלים ויתרונות מיוחדים כמו הנ"ל ?

אז כנראה לא נדע עד שזה יפורסם רשמית בעיתונים בנובמבר.

פורסם

נכון.

לכל מטבע יש 2 צדדים.

מצד אחד החוק תקף לכל נהג מתחת לגיל 21, ומצד שני לא צריך להיות כתוב ברשיון הרכב על הגבלים ויתרונות מיוחדים כמו הנ"ל ?

אז כנראה לא נדע עד שזה יפורסם רשמית בעיתונים בנובמבר.

אם אתה נהג חדש אתה נהג חדש

ויהיה לך כתוב את זה על הרישיון..

זה נראה לי מספיק בצרוף תאריך לידה....

השאלה הבאמת מעניינת אם זה יהיה תקף רטרואקטיבית או לא.. :idea:

hope for the best, expect the worse.

פורסם
עד אז יהיה לי כמהט שנה רשיון זה הדבר הכי מעצבן שפתאופ צריך להסיע 2 נוסעים !

והכי הכי מעצבן שזה יהיה מתנה ליום הולדת שלי !

זה לא הגיוני שהוא שנה מסיע כבר את מי שהוא רוצה ופתאום יכנס החוק ויגיד לו רק 2!

הכנסת מפגרת אבל לא עד כדי כך בגלל זה נראה לי (ואני גם ממש מקוה) שהחוק לא יחול על מי שעשה רישיון לפני!

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

זה לא הגיוני.. דברים כאלו אמורים להיות כתובים ברשיון..

אני מאמין שקראתי שזה יהיה תקף רק לאלו שעברו אחרי ה1.11, אבל מצד שני יכול להיות שזה זכרון סלקטיבי \:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

עכשיו הצעירים יתחילו לצאת לבלות בקבוצות קטנות ובכמה מכוניות... ויעשו "רייסים" זה מול זה. התוצאה? יותר תאונות, פחות בטיחות. הידד לכנסת, היאח למשרד התחבורה.

----

I and the public know

What all schoolchildren learn

Those to whom evil is done

Do evil in return

פורסם
יותר שקט באוטו

אתה באמת צודק מסכים איתך 100%

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המכונית שלך או לפחות ברשותך אז אתה מחליט מי אתה רוצה שיהיה שם ומי לא

ואם החברים שלך עושים לך כאב ראש אז אני מיתפלא איך יש לך חברים

החוק עדיין יכול לחייב נהגים מתחת לגיל 21 (לא שאני בעד).

ז''א לפיהם: אחרי הכל אתה עדיין צעיר ולא אחראי אז במזל נסעת שנה בלי לפיגוע באף אחד

אז הם יבטחו שלא תיפגע באף אחד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

זהו ללא ספק חוק השעה, חוק מטומטם שנועד לכיסוי תחת של הכנסת!

במקום לחוקק חוקים נורמלים והגיוניים שיכולים להציל חיים, הכנסת מחוקקת חוקים שנועדו להכביד על הציבור ולהטריד אותו.

במקום לחוקק חוקים שימנעו תאונות, לשפץ כבישים, לצבוע מחדש נתיבים ולסלול כבישים חדשים הכנסת מחוקקת חוקים כמו 3 חודשי מלווה במקום חודשיים, וחוקים כמו שנהגים מתחת לגיל 21 לא יוכלו לקחת יותר מ2 נוסעים (חברים) באוטו.

כאילו שזה ימנע מבני הנוער לנהוג בחוסר זהירות ובחוסר אכפתיות ובמהירות גבוהה בכבישים ה"בטוחים" של ארצנו. :evil::mad:

• תוכן חדש...