Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ על סובארו לגאסי 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על סובארו לגסי שנת 92 מנוע 1600 לנהג חדש?

זה אוטו טוב לנהג חדש? אמין? מרגיש טוב בנסיעה?

וחוץ מזה על איזה רכב תמליצו לנהג חדש עד 30k משהו שיהיה עם הרגשת נסיעה טובה ואמין :?:

תודה לכל העוזרים :o

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תפרט קצת יותר על האוטו

או שתפרט קצת דרישות לרכב שלך...

מניסיון של מישהי שאני מכיר עם לגסי שנת 90 ומשהו (בין 92 ל 95 נראה לי)

היו לה בעיות קשות עם הגיר האוטומט

נהיה בור מוזר שכזה בהילוך 3

וחוץ מזה האוטו הפסיק לסחוב קצת (ואלו הבעיות העיקריות... מי אמר שסובארו אמין? :wink: )

וואלק אתתתתה

פורסם

יש להם בעיות בגיר - כמו שאמר קודמי...

מניסיון אישי... אפילו לאחר החלפת גיר הבעיה חזרה...

אבל אם אתה מדבר על תקציב של 30 אלף... אתה יכול לחפש גם קורולה\323\סופר לנסר וכד'...

אלו רכבים שיוכלו להכנס לתקציב ויספקו אמינות (לפחות 2 הראשונות...) יותר טובה מהלגאסי...

פירוט יעזור... לך ולנו...

שיהיה בכיף!

פורסם

אני מחפש אוטו שאני ארגיש כיף לסוע בו משהו שיהיה פחות או יותר אמין ולא יקח הרבה דלק שנתון לא חשוב לי אבל מראה חיצוני דווקא כן

וכמובן עד 30K

יש מצב שאני משיג רכב עד 30K מחברה כמו אלבר וכ'ו?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לאבא של חבר שלי יש לאגסי,אוטומטית. היא טסה!

אני לא מבין בפירוט הטכני שלה.

בכל מקרה אם אתה רוצה מכונית טובה, מהירה, כיפית לנסיעה אבל לא ממש חסכונית בדלק (אם אתה עובד אז לא צריכה להיות בעיה).

לך על המיצובישי לנסר 1500 אוט' מודל 93 שעולה בסביבות ה26 אלף ש"ח.

מכונית גדולה,יפה (יש לה פוזה) וזריזה, אם היו לי עוד כמה דולרים בעצמי הייתי הולך על אחת כזו.

בהצלחה!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מה?!

יוסי , מאיפה לעזאזל הפלצת את זה?! :shock:

המיצובישי משנות ה90 בד"כ כבר די שחוקות , ולחבר שלי יש אחת ידנית שבקושי סוחבת , אז אוטומטית תסחוב?! :roll:

וגם ככה היא אף לא הייתה מהירה או זריזה (אלא אם כן אני נסעתי בכל העגלות , כולל זאת של אבא ב 95 :wink: )

ופוזה? אתה רוצה להגיד לי , שהרכב הזה באמת מקרין פוזה בשבילך?

אבל נו מילא , אין מה לצפות ממישהו עם DL שאוהב מזרחית :wink:

וואלק אתתתתה

פורסם
מה?!

יוסי , מאיפה לעזאזל הפלצת את זה?! :shock:

המיצובישי משנות ה90 בד"כ כבר די שחוקות , ולחבר שלי יש אחת ידנית שבקושי סוחבת , אז אוטומטית תסחוב?! :roll:

וגם ככה היא אף לא הייתה מהירה או זריזה (אלא אם כן אני נסעתי בכל העגלות , כולל זאת של אבא ב 95 :wink: )

ופוזה? אתה רוצה להגיד לי , שהרכב הזה באמת מקרין פוזה בשבילך?

אבל נו מילא , אין מה לצפות ממישהו עם DL שאוהב מזרחית :wink:

בשבילי היא מקרינה את האמא של הפוזה :D

והיא דיי זריזה.....של דודים שלי שמורה מאוד ועליתי עליה לא מעט פעמים והיא דיי מהירה.

הDL גם מקרינה פוזה, אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, יש כאלה שחושבים שפג'ו 205 זה אוטו יפה.......אמרתי להם משהו?...לא.....איש באמונתו יחיה :p

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

וחוץ מזה על איזה רכב תמליצו לנהג חדש עד 30k משהו שיהיה עם הרגשת נסיעה טובה ואמין :?:

הרכב לא מומלץ. המנוע(1.6) מרגיש חלש, ולא סוחב טוב.

במודל 93 אם אני לא טועה, ישנן בעיות בגיר, ייתכן שגם במודלים סמוכים לו.

צריכת הדלק גבוהה, כתוצאה ממנוע קטן יחסית, על גוף גדול של הלגאסי.

לנהג חדש בתקציב הזה הייתי ממליץ על פיאסטה, ג'סטי או 205.

כדי להגיע לאמינות מירבית, "הרגשת נסיעה טובה", וצריכת דלק כמה שיותר נמוכה, קודם כל עדיף גיר ידני.

אני הייתי הולך על 205 שמורה עם קילומטראז' נמוך. יש מספיק היצע של כאלה בשוק המכוניות המשומשות.

היא המהנה מהשלישייה, והנוחה מביניהן.

אף על פי שהיא לא שיא האמינות, הייתי הולך על קניה של כזו, עם מנוע 1.4.

בהצלחה.

8)

172

פורסם

לנהג חדש בתקציב הזה הייתי ממליץ על פיאסטה, ג'סטי או 205.

כדי להגיע לאמינות מירבית, "הרגשת נסיעה טובה", וצריכת דלק כמה שיותר נמוכה, קודם כל עדיף גיר ידני.

אני הייתי הולך על 205 שמורה עם קילומטראז' נמוך. יש מספיק היצע של כאלה בשוק המכוניות המשומשות.

היא המהנה מהשלישייה, והנוחה מביניהן.

אף על פי שהיא לא שיא האמינות, הייתי הולך על קניה של כזו, עם מנוע 1.4.

בהצלחה.

8)

172

פורסם

לאבא שלי היתה לגאסי GL מודל 1992 1600 ידנית. הוא קנה אותה חדשה, והזניח אותה במשך 10 שנים. טיפולים לא בוצעו בזמן, הקשר בין מהירות הנסיעה וההילוך המשולב באותו הרגע היה מקרי לחלוטין, את הרצפה אי אפשר היה לראות בשבע השנים האחרונות מרוב לכלוך, והאויר בצמיגים היה המקורי מיפאן שלא נמהל מעולם באויר הארץ.

טוב אני קצת מגזים, אבל האוטו באמת היה מאוד מוזנח. לעומת זאת - הוא מעולם לא התקלקל. אפילו לא פעם אחת. מעט הטיפול שכן קיבל הספיק. התקלה היחידה שנרשמה היתה לאחר שחברת הביטוח דרשה פתאום התקנת אימובילייזר. למרות שזה הותקן במוסך סובארו בירושלים, היו לו בעיות התנעה שנפתרו רק לאחר מספר ביקורים חוזרים. חוץ מזה כלום.

האוטו עצמו היה עגלה. אוטו כבד עם מנוע חלש יחסית. באוטומטי זה יותר מורגש, אבל גם הידני מתאים רק לבעלי מזג רגוע. לנהג חדש אני חושב שזה יתרון. תקנה מכונית שרירים אחרי שתתנסה קצת. לגבי הפוזה, לא ברור לי מה זה פוזה בעיניך. בעיני פוזה זה נהג צעיר שנוהג טוב ומפיק את המירב מרכב לא ספורטיבי ולא מרגיש צורך לצעצע את האוטו עם כל מיני שטויות או לקנות אוטו שיפצה אותו על תחושת חוסר הביטחון בזכריותו.

בהצלחה,

נמרוד

פורסם

הגיר האוטומטי של הלגאסי בעייתי רק בדגמי 1.8GL עם גיר 4 הילוכים בשנת הדגם 1990.

הגיר בעל 3 ההילוכים הוא הגיר המוכר מהליאונה והוא בהחלט סביר.

כמ"כ הגירים בעלי 4 הילוכים מהשנים 91 ואילך - חפים מכל בעיה למעט בלאי סביר.

צריכת הדלק אכן גבוהה מהמקובל במכוניות מהקטגוריה הזאת, והביצועים לא משהו.

האמינות - טובה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...