Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה ג'אז 2008 1.4 CVT הדור הראשון, הרכב נסע כ-53KKM מתוכם 48 על Yokohama Aspec מקוריים אשר הוחלפו לT1R.

הרכב הגיע במידה מקורית 175/65/14 ולאחר בירורי חוקיות הבנתי שהמקסימום שאני יכול זה 185/55/15, קראתי רבות פה בפורום על שיפורים וכמובן השיפור הראשון אחרי הנהג - החיבור בינו לבין הכביש, הצמיגים כמובן.

בעקרון לא הייתה לי הגבלת תקציב ובנוסף רכשתי חישוקי סגסוגת (בגלל הגדלת המידה) תוצרת אוסטריה, אמרתי לעצמי שגם T1R זה יותר ממספיק לרכב כמו שלי וגם ככה 185/55/15 זו המידה הכי קטנה של הT1R.

 

על הצמיג:

מבחינת שקט - לא הורגש הבדל גדול בין הASPEC לT1R, אולי במהירויות יותר גבוהות יש טיפה יותר רעש.

שחיקה - אני לא תוקף פניות לעיתים רחוקות, אבל לא הופתעתי לגלות שבדופן הצמיגים הקדמיים יש סימני שחיקה (ממש לא רציני, אבל רואים הבדל בין הקדמיים לאחוריים)

אחיזה - אין ספק שישנו הבדל עצום בין הT1R לASPEC, אני לא משווה אותם, רק אומר כמובן.

בפניות מורגשת אחיזה מוחלטת, אני אומנם לא הגעתי לגבול, אבל הרגשתי קרוב אליו, ובכל זאת - דבק.

לגבי בלימה - ניסיתי מספר בלימות חירום (לתרגול, ולצערי גם לא לתרגול) והABS בכלל לא הרגיש צורך לפעול, חשבתי שזה בגלל שבטיפול 50K החלפתי רפידות + צלחות קדמיות אבל חבר אתמול אמר לי שהסיבה העיקרית הם הצמיגים.

 

אז לסיכום - שקט - נעים, לא מפריע

שחיקה - קראתי רבות על הדופן הרכה של הT1R ולקחתי את העניין בחשבון, סה"כ לא מופתע לרעה ולא לטובה.

אחיזה - מצוינת, במיוחד לרכב כמו שלי.

 

בעתיד אני מתכנן (לנסות) לאשר ברישיון 195/45/15 כי ראיתי שמישהו פה עם C1 הצליח :shock: אז למה אני לא? :roll:

אנצל גם את הדיון שפתחתי על מנת לשאול:

מה הלחץ המומלץ לצמיגים אלו? נסיעה רגילה/פניות פה ושם

 

אם למישהו יש שאלות ספציפיות אחרות אני אשמח לענות

 

פורסם

לגבי השאלה, אין תחליף לקומפרסור,מד לחץ, וחניה ריקה(או מנחת :wink:).

רק ככה הגעתי לתוצאות הרצויות בשבילי, ולכיול שאני אהבתי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

ה T1R אוהב לחץ גבוה, אבל לא בהגזמה כמו שנוטים לחשוב. תלוי במשקל הרכב שלך.

הייתי אומר ש34 עם צמיג חם, 31 עם צמיג קר.

 

שרון, הוראות היצרן מתייחסות לצמיג המקורי בלבד. כל צמיג גם אם בחתך זהה הוא טיפה שונה במאפייניו.

×
×
  • תוכן חדש...