Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לשמוע את דעתכם, לאחרונה קיבלתי הצעה לרכוש מוסטנג GT 96, אוטומט 4.6 ליטר, במחיר מאוד אטרקטיבי (מצב מעולה סביבות ה150 אלף קמ)

רציתי לדעת האם אתם ממליצים על רכישה בהתחשב ב:

- אני נהג יחסית חדש

- זה הרכב הראשון שלי

- מחיר ביטוח?

- דלק - סוג של שחיטה

- רכב יד ראשונה שמור כמו תינוק

- מוסטנג GT זה החלום הרטוב שלי

עוד שאלות חשובות:

- האם אני צריך לדאוג מבחינת הורדת רכב מהכביש? הבנתי שרכב בן 20 צריך לרדת מהכביש... או שזה לא חובה? מה הולך?

- כמה ישחטו הביטוח כנהג חדש (לא צעיר) על רכב 4.6 ליטר? :o

- בהנחה שהרכב במצב מכאני מעולה, והמחיר מאוד אטרקטיבי (נמוך מהמחירון - רוכש מחבר של חבר) האם שווה לבצע רכישה כזאת?

- מה רמת הנסיון כנהג שלדעתכם דרושה בשביל לשלוט בבהמה כזאת? האם כרכב ראשון הייתם מעזים לעשות צעד כזה?

קחו בחשבון שזה רכב החלומות שלי - כי יש לזה משקל בתכלס P:

תודה!

פורסם

מעבר לזה שהמוסטנג GT דור4 זה רכב שנראה כמו תחת (חסר לו בעיקר אבזור בדמות מגנט נערות בשם "אורטל" מתחת למושב הנוסע, כמו שיש בדור 5 החדש) אני ממש לא הייתי ממליץ כזאת מפלצת כרכב ראשון;

הוא בזבזן דלק, מה זה בזבזן? האימפרזה B3 האחרונה עם מנוע 2.0 נראית כמו הייבריד לידו

ביטוח וכאלה קשקושים מן הסתם לא יהיה זול, במיוחד לאור חוסר הניסיון שלך (נהג חדש)

אם אתה מאזור המרכז, להחנות ספינה באורך 4.6מטר הולך להיות אתגר יומי בשבילך

ובכל מקרה, נהג חדש וצעיר צריך "להשתפשף" על משהו זול ופשוט, כמו שרייד\פיאסטה\פורד\סוויפט בת 10, לא רכב שרירים אמריקני בן 16 שיגרום לרוב ממשלת ערב הסעודית והמוסכניק המקומי לבקש ממך חברות בפייסבוק.

בקיצור; רד מזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

freebourn, רכב בן 20 לא חייב לרדת מהכביש, יש אופצייה של גריטה שבעל הרכב לא חייב לממש אותה (בינתיים נגמר תקציב ואין תוכנית גריטה :lol:). יש כאלה שהיו מעיזים לעשות את הצעד הזה והיו קונים רכב מיוחד, אני מרשה לעצמי להיות ברשימה של אנשים כאלה. ראיתי כזאת מוסטנג לבנה לפני כמה שנים והיא מאוד מצאה חן בעיני.

אם בכל זאת תחליט ללכת על רכב הזה ידידי, אתה צריך להבין שמדובר על רכב הנעה אחורית ללא בקרת יציבות וסרן חי מאחור (אני כימעט בטוח בזה, כן כן כמו לטנדר). זה אומר שצריך לדעת איך לנהוג בכזה רכב ואם אתה קונה רכב כזה אתה צריך להבין על מה אתה בדיוק הולך. כי רכב הנעה אחורית עם מערכת מתלים לא סופר מתקדמת וללא בקרות אלקטרוניות אפשר לסיים בתוך עץ או גרוע מכך. לרכב הזה יש פוזה, אין מה לעשות ואין הרבה כאלה - אבל שים את זה רגע בצד ותחשוב האם תצליח לשלוט בו.

מנוע 3.8 היה לו כ145 סוסים עם כ30ק"מ מומנט. נתונים לא מרשימים יחסית לנפח מנוע. התאוצה 0 ל60 מייל ב10 שניות.

NINJMNKY, לא הייתי אומר ש4.6 מטר זה ספינה. סך הכל רכב באורך של משפחתית, הביצועים בכיוון של רכבים עם מנוע 2.0 מודרני עם קצת יותר מומנט - זה הכל.

ועוד תוספת קטנה :) בארץ מוסטנג נחשב לרכב אקסקלוסיבי, מוסטאנג היה באותה תקופה מעבר לים רכב לסטודנטים שרוצים קצת פוזה. הוא נבנה להיות יחסית זול ופשוט במבנה שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחזק את הבחור מעליי!(ninjmnky)

ברור שרכב חלומות שיש לך הזדמנות לרכוש אותו זה תמיד מדגדג באצבעות, אבל רכישת הרכב זה החלק הקל( המשפט הכי חרוש אך נכון).

הביטוחים מאד יקרים(לא מנסיון אישי פשוט מתוך הגיון), הדלק שחיטהה ובטח בתקופה של היום שצריך למשכן את הגאנט בשביל ליטר דלק, האחזקה השוטפת שלו זה כבר משהו שאתה צריך לשאול מישהו שהחזיק את הרכב הזה, אני לא מאמין שזאת החזקה של יאריס נגיד ככה.

כמו שאמרו לך, יש המוןן אופציות לרכבים קטנים, פשוטים וזולים לאחזקה שעדיף לך להשתפשף עליהם, ללמוד את סגנון הנהיגה שלך ולהשתפר, לראות אם בכלל אתה יכול להחזיק רכב בגיל הזה, תתפלא גם הקטנות האלו לפעמים קשות לאחזקה למי שאין את האפשרות.

את רכב החלומות אתה יכול לשמור לעוד כמה שנים, שתוכל באמת להנות ממנו להיות שלם עם הקניה, חבל שיהיה לך נסיון מר( מבחינת אחזקה) ותמכור אותו אחרי חודש( מה שלא יהיה כזה קל, שוק היד 2 מת לציבור המוכרים).

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

לדעתי המוסטנג הזאת היא ממש שפל המדרגה של הדגם.

אני יכול להבין אותך שאתה מעריץ שלך המוסטנג אבל רכב כזה ליום יום לדעתי לא מתאים(אני לא יודע כמה אתה נוהג בממוצע). הן מהבחינה שלא נח להתנייד איתו בעיר, הן מהבחינה של צריכת דלק, וזה בעיקר לא רכב קלאסי לנהג ללא ניסיון. דיי חבל שתגרום לרכב נזק ואחר כך תצטער על כך.

פורסם

תודה על העצות :)

אני מסכים איתכם על הפן הריאלי שבדבר - זה לא מה שהייתי קורא לו השקעה נבונה בשביל נהג חדש כמוני, מה שמושך אותי זה בעיקר העוצמה והיופי של הרכב הזה :) אף רכב עם מנוע כזה הוא לא ריאלי או כלכלי או חסכוני...

אם משהו מלחיץ אותי עם כל העוצמה שיש לרכב זה אכן ההנעה האחורית.

אהה הולך להיות לי קשה לוותר על הרכישה הזאת.................... :-(

השאלה היא - האם קשה מידיי? :twisted::twisted::twisted::twisted:

פורסם
תודה על העצות :)

אני מסכים איתכם על הפן הריאלי שבדבר - זה לא מה שהייתי קורא לו השקעה נבונה בשביל נהג חדש כמוני, מה שמושך אותי זה בעיקר העוצמה והיופי של הרכב הזה :) אף רכב עם מנוע כזה הוא לא ריאלי או כלכלי או חסכוני...

אם משהו מלחיץ אותי עם כל העוצמה שיש לרכב זה אכן ההנעה האחורית.

אהה הולך להיות לי קשה לוותר על הרכישה הזאת.................... :-(

השאלה היא - האם קשה מידיי? :twisted::twisted::twisted::twisted:

יופי זה בעייני המתבונן, אני מאד לא אוהב את המוסטנג מהשנתונים האלה.

גם מבחינת ביצועים זה ממש לא זה. ואני לא יודע מה התקציב באמת:?:

גם מבלי שתאמר לי מה התקציב אני בטוח שאפשר למצוא משהו הרבה יותר ספורטיבי מהספינה הזאת.

פורסם

אני רחוק מלהתלהב מהרכב הנ"ל.

נתונים מאוד צנועים ביחס להשקעה.

את מחירי הביטוח אתה יכול לברר בקלות דרך סוכני/חברות הביטוח.

מהו המחיר המסתורי ובכמה הוא נמוך מהמחירון?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני אציג דעה טיפה מנוגדת לרוב המגיבים.

הרכב הוא ללא ספק לא מציאה בתחום הדינמי, אבל הצד החיובי הוא פחות אפשרות לצרות (אמנם הנעה אחורית פרימיטיבית, אבל גם חלשה מכדי להכניס לצרות של ממש אם לא מחפשים). מאידך גיסא - הגיל של פותח השרשור הוא גיל ללא התחייבויות של ממש כך שאפשר יהיה לעבוד ולהקצות חלק נכבד מהמשכורת לרכב. כמו כן - בגיל כזה בד"כ אין נסועה גבוהה קבועה. ואם בנוסף זה רכב חלומות והוא אכן שמור - לא הייתי פוסל על הסף, ובלבד שהקונה מודע היטב לכך שיצטרך לעבוד בשביל להשיג חלפים במקרה הצורך (לא רכב נפוץ), להבין שצריכת דלק טובה לא תהיה לו ובתקווה גם להבין לא להתפרע יתר על המידה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...