Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכות בהגה קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי לפני כחודש קורולה 2008 רובוטית עם 40.000 ק"מ מבן אדם פרטי. התחלתי להרגיש מעין מכות ממש קטנות בהגה בנסיעה איטית בכיכר או בזמן חנית הרכב. חייב לציין שברכב הקודם שלי, קורולה 2005, הייתה בעיה דומה ונפתרה ע"י הידוק אומים מתחת להגה. ברכב החדש הידקו לי גם את האומים האלה, גם בתוך המנוע איפה שהמוט מתחבר אך עדיין לפעמים בסיבוב עדין יש מכה עדינה וקטנה. אמר לי מישהו שעבד בטויוטה שהיה ריקול בנושא הגה בדגמים אלה והוסיפו דיסקיות. האם מישהו מכיר ריקול כזה? האם מישהו נתקל בבעיה כמו שיש לי? אני לא רוצה להיכנס למוסך ולהתחיל סתם להחליף חלקים כי ראיתי שהמכונאים שם לא מבינים את הבעיה ואחד המליץ על החלפת קופלוקס, השני אמר שזה בסדר כמו שזה וכו' אשמח מאוד לייעוץ מקצועי.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

אני בטוח 99% שלא היה ריקול בנושא הזה ובטח לא של הוספת דיסקיות (איפה בדיוק?).

תעשה בדיקה עם עצמך, מאחר ומדובר בגיר רובוטי ייתכן והדבר נובע מהקושי של התיבה בשילוב של הילוך הראשון ואז יש קפיצות

מאד מעצבנות.

אם בהיסטוריה של הרכב לא הוחלף מחשב גיר אזאי הקפיצות האלו אפילו מעצבנות יותר.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אשמח לתגובות נוספות בנושא. לדעתי זה לא קשור לתיבה, אני עשיתי עדכון תוכנה והתיבה מעבירה הילוכים בצורה די חלקה.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם
אשמח לתגובות נוספות בנושא. לדעתי זה לא קשור לתיבה, אני עשיתי עדכון תוכנה והתיבה מעבירה הילוכים בצורה די חלקה.

איך בדיוק עשית עדכון בלי החלפת מחשב, הרי הם מחלפים מחשב גיר ולא מחברים אותו למחשב על מנת לבצע עידכון?

פורסם

אל תשכח שיש שם הגה חשמלי ולא הידראוולי, אני לא מכונאי אבל אני חושב שזה לא קשור להגה, מה עם ציריות, תפוחים? אולי זה הסיבה?

• תוכן חדש...