Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי מותר לאכול חמץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבית אצלי לא שומרים על ה"חוקים", אבל אני החלטתי כן לשמור.

אשמח לדעת מתי אוכל לבצע את זממי בלחמניית שום בפריזר :lol: .

תודה מראש.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שאני יודע, מחר במוצ"ש המימונה אז אני מניח שאז...

אבל מה אני מבין, סה"כ כופר שמנצל את המימונה בתור עוד סיבה להפגש עם החבר'ה לחגיגה:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בצאת החג, חפש מה השעה המדוייקת בלוחות האינטרנטיים או ביומן הקרוב אליך.

לחמניית שום, באמאשך...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מעכשיו אתה יכול לאכול חמץ. כל הדרכים להשיג חמץ ברגע זה אסורות עפ"י ההלכה (אולי אפשר למצוא פרצה אם באמת מתאמצים).

אם אתה רק שומר מסורת ולא קפדן (וכנראה שכך לפי הלחמניה בפריזר) - לך על זה.

172

פורסם

לא עדיף להמתין לדבר האמיתי - מופלטה ושאר מטעמים מרוקאיים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מתעסק בלחמניית שום? נו באמת...

מתי אפשר לשתות כבר בירה?!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תמיד חבר, תמיד.

אין שום איסור על אכילת חמץ בפסח, הכל ממוחותיהם של רבנים כאלו ואחרים. כך גם לגבי 99% משאר האיסורים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אתה מתעסק בלחמניית שום? נו באמת...

מתי אפשר לשתות כבר בירה?!

1+ !!!!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם שמרתם את לחמניית השום בפריזר אז אתם כבר ממילא כופרים, לא?

ובכל מקרה - מה זה "אסור" ו"מותר"? אם אתה מפחד שאלוהים יעניש אותך אם תאכל את הלחמניה לפני צאת החג, אז כדאי כבר שתמדוד כיפה וטלית ותתחיל לשנן פסוקים כי אחרת לגן עדן לא תגיע :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאללה, נקודות:

1. איש איש באמונתו יחיה.

2. אני לא דתי ולא חצי דתי (הפעם האחרונה שהייתי בבית כנסת הייתה...ואגב, אני לא מתגאה בזה, אלא מציין כדי להבהיר את המצב).

3. אני מאמין בשמירה על דברים מינימליים שיבדילו אותנו מהגויים (דיר באלק אפילו לחשוב על המילה גזען) ולכן החלטתי לשמור על דברים מינימליים, שחשבתי לנכון.

4. אשמח לאכול עם כל אחד כאן, צ'יזבורגר. אתם רק צריכים להזמין אותי:).

סרוניס,

אני אתקן אותך בשמחה: לא אני ולא המשפחה שלי כופרים, כך שאפשר לעזוב את המילה המגעילה הזאת בצד:).

חברים אכלו לידי סנדביצ'ים ופיתות וזה ממש לא עניין אותי. זה שאני מעוניין לשמור על מנהג כלשהו, לא אומר שמישהו מקרוביי צריך להפגע.

ולא...לא ביערתי חמץ ובטח לא הגעלתי כלים.

לגן עדן בכל מקרה אני אגיע, יש לי יפנית:).

פורסם

לי אין שום בעיה עם המילה הזו. הרי אני גם כופר, לדעת הדתיים. ומה שניסיתי להגיד (לא בהצלחה יתירה) הוא שאתה הוא היחיד שצריך להחליט מתי לאכול חמץ. אם אתה מחליט אילו מנהגים לשמור, אתה גם יכול להחליט אם לאכול את הלחמניה באמצע החג (אולי "מותר" לך אחת?) או שעה לפני צאת החג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

החג יצא בשעה 19.44 בירושלים. בתיאבון.

מצ"ב לוח שנה שאתה יכול לראות מתי יצא החג במקומות שונים בארץ

http://www.yeshiva.org.il/calendar/

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לי אין שום בעיה עם המילה הזו. הרי אני גם כופר, לדעת הדתיים. ומה שניסיתי להגיד (לא בהצלחה יתירה) הוא שאתה הוא היחיד שצריך להחליט מתי לאכול חמץ. אם אתה מחליט אילו מנהגים לשמור, אתה גם יכול להחליט אם לאכול את הלחמניה באמצע החג (אולי "מותר" לך אחת?) או שעה לפני צאת החג.

לא צריך לדחוף את העניין כ"כ קדימה...

החג יצא בשעה 19.44 בירושלים. בתיאבון.

http://www.yeshiva.org.il/calendar/

זו התשובה שחיפשתי.

תודה לכולם.

נ.ב

ישה,

אתה נכס לפורום.

• תוכן חדש...